Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=зберігання яєць<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.9.037/П 76
Назва : Применение холода в пищевой промышленности : микробиология холодильного хранения, холод в мясной и молочной промышленности : справочник
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1979
Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл.
Серія: Холодильная техника
Примітки : Библиогр. в конце глав. - Предм. указ.: с. 269-270. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 2.00 р.
УДК : 664.9.037
ББК : 36.81
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Холодильна техніка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): морозильные аппараты--морозильні апарати--холодильная обработка мяса--холодильна обробка м'яса--охлаждение мяса птицы--охолодження м'яса птиці--хранение яиц--зберігання яєць--охлаждение молока--охолодження молока--производство мороженого--виробництво морозива--производство масла--виробництво масла--замораживание творога--заморожування сиру--замораживание сливок--заморожування вершків
Анотація: Рассмотрены основы охлаждения, замораживания и размораживания мяса, молока и птицы, описаны процессы, связанные с холодильной обработкой сырья на предприятиях пищевой промышленности.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5.082.474(031/С74-574140
Автор(и) : Владимиров Ю. Н., Сергеев А. М., Третьяков Н. П., Голдин Ю. С.
Назва : Справочник по инкубации яиц сельскохозяйственной птицы
Вихідні дані : М.: Колос, 1971
Кільк.характеристики :224 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. указ. на обороте тит. л.
Ціна : 0.59 р.
УДК : 636.5.082.474(031)
ББК : 46.8-2я2
Предметні рубрики: Птахопродукти-- Інкубатори
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): строение яйца--будова яйця--химический состав яйца--хімічний склад яйця--хранение яиц--зберігання яєць--методика анализа яиц--методика аналізу яєць--технические характеристики инкубаторов--технічні характеристики інкубаторів--технология инкубации--технологія інкубації--вывод молодняка--виведення молодняка--биологический контроль--біологічний контроль
Анотація: В справочнике представлены физико-химические свойства яйца, технические характеристики инкубаторов, а также технология инкубации.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5/Б66
Автор(и) : Биховець, Андрій Ульянович
Назва : Інкубація яєць сільськогосподарської птиці
Вихідні дані : К.: Урожай, 1972
Кільк.характеристики :144 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 138-144
Ціна : 0.31 р.
УДК : 636.5
ББК : 46.8
Предметні рубрики: Птахопродукти-- Інкубатори
Сільськогосподасрькі птахи
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): інкубаційні яйця--инкубационные яйца--фізико-хімічні властивості яєць--физико-химические свойства яиц--зберігання яєць--хранение яиц--мікроклімат інкубаторія--микроклимат инкубатория--режим інкубації яєць--режим инкубации яиц--інкубація великих партій яєць--инкубация больших партий яиц--контроль за якістю яєць--контроль за качеством яиц--виведення молодняка--выведение молодняка
Анотація: Описується будова яєць, відбір, способи зберігання, обробка їх та технологія інкубації великими партіями.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)