Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=зеленные овощи<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635(075)/У74
Автор(и) : Усик, Гавриїл Євтихійович, Барабаш, Орест Юліанович
Назва : Овочівництво : навч. посібник для студ. вищ. навч. закладів
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1983
Кільк.характеристики :325 с.: мал., табл.
Примітки : Л-ра: с. 321-322.
Ціна : 1.10 р.
УДК : 635(075)
ББК : 42.34я73
Предметні рубрики: Овочівництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Біологія і технологія вирощування овочевих культур у відкритому та закритому грунті.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635/К93
Автор(и) : Курюков, Иван Алексеевич, Коляда, Татьяна Константиновна
Назва : Ранние овощи . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : М.: Колос, 1972
Кільк.характеристики :295 с
Ціна : 0.39 р.
УДК : 635
ББК : 42.34
Предметні рубрики: Овочеві культури
Географіч. рубрики:
Анотація: Выращивание ранних овощей в открытом и закрытом грунте.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 42.34/Д93
Автор(и) : Дьяченко, Владимир Семенович
Назва : Овощи и их пищевая ценность
Вихідні дані : Москва: Россельхозиздат, 1979
Кільк.характеристики :159 с.: рис., табл.
Ціна : 0.35 р.
ББК : 42.34
Предметні рубрики: Овочі
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овощи--капуста--столовые корнеплоды--столові коренеплоди--овощные культуры--овочеві культури--бахчевые культуры--баштанні культури--зеленные овощи--зелені овочі--пряно-вкусовые овощи--пряно-смакові овочі
Анотація: Показатели качества по каждому виду овощей, химический состав, их вкус и питательные свойства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)