Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=змішані напої<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.87:640.432(07/А87-983794
Автор(и) : Архипов, Виктор Витальевич
Назва : Барное дело. Технология продукции и обслуживание в барах : учеб. пособие . -2-е изд.
Вихідні дані : Киев: Центр учеб. лит., 2016
Кільк.характеристики :239, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Прил.: с. 220-236. - Лит.: с. 237
ISBN, Ціна 978-617-673-418-5: 107.20 грн
УДК : 641.87:640.432(075.8)
ББК : 36.991я73
Предметні рубрики: Установи громадського харчування
Підприємства-- Продукція-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): функционирование баров--функціонування барів--материально-техническое обеспечение баров--матеріально-технічне обслуговування барів--организация работы баров--організація роботи барів--обслуживание потребителей--обслуговування споживачів--безалкогольные напитки--безалкогольні напої--подача напитков--подача напоїв--смешанные напитки--змішані напої--коктейли--коктейлі--алкогольные напитки--алкогольні напої
Анотація: Классификация баров, порядок подготовки бара к приему посетителей, требования к персоналу по их обслуживанию, а также классификация напитков, особенности их подачи.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5/Б81
Автор(и) : Бондарь К. Л., Коваленко Р. С.
Назва : Бары и рестораны: организация обслуживания : [практ. пособие]
Вихідні дані : Киев: СВАРОГ, 2017
Кільк.характеристики :319, [1] с.: рис.
Примітки : Глоссарий: с. 291-315. - Библиогр.: с. 316
ISBN, Ціна 966-8970-82-9: 174.00 грн
УДК : 642.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Організація роботи-- Ресторани
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): организация баров--організація барів--организация быстрых обедов--організація швидких обідів--торговые помещения ресторана--торгові приміщення ресторану--оборудование торговых помещений--обладнання торгових приміщень--обслуживание посетителей ресторана--обслуговування відвідувачів ресторану--обслуживающий персонал ресторана--обслуговуючий персонал ресторану--меню ресторанов--меню ресторанів--кулинарная характеристика блюд--кулінарна характеристика блюд--ликероводочные изделия--лікеро-горілчані вироби--формы обслуживания--форми обслуговування--приготовление коктейлей--приготування коктейлів--смешанные напитки--змішані напої
Анотація: Классификация ресторанов и баров, организация их работы, должностные обязанности и профессиональная этика работников, тебования к производственным и торговым помещениям.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.87/П33
Назва : Пир на весь мир : почти все о напитках
Вихідні дані : Москва: Эрбо, 1994
Кільк.характеристики :288 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-7368-0008-X: 197000.00 крб
УДК : 641.87
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Напої-- Приготування
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): напитки--напої--чай--фиточай--фіточай--кофейные напитки--кавові напої--компоты--компоти--кисели--киселі--молочные напитки--молочні напої--пунши--крюшоны--крюшони--пиво--соки--вина--настойки--настоянки--водки--горілка--ликеры--лікери--наливки--монастырские напитки--монастирські напої--сексуальные напитки--сексуальні напої--смешанные напитки--змішані напої
Анотація: Сборник поведает почти все о напитках, научит их готовить, когда и как употреблять.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)