Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=измерительные информационные комплексы<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664-97(031)/М 74
Автор(и) : Моик, Иван Борисович, Рогов, Натан Александрович, Горбунов, Александр Васильевич
Назва : Термо- и влагометрия пищевых продуктов : справочник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 300
ISBN, Ціна 5-10-000185-2: 1.70 р.
УДК : 664-97(031)
ББК : 36-1я2
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Вологоміри-- Терморегулятори
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): температурные шкалы--температурні шкали--термометры расширения--термометри розширення--специальные термометры--спеціальні термометри--аналоговые измерители--аналогові вимірювачі--цифровые термометры--цифрові термометри--погрешности температурных измерений--похибки температурних вимірювань--поверка контактных термопреобразователей--повірка контактних термоперетворювачів--измерительные информационные комплексы--вимірювальні інформаційні комплекси--контактные термометры--контактні термометри--бесконтактные измерители температуры--безконтактні вимірювачі температури--гигрометры--гігрометри--влагомеры--вологоміри--влажность жидких продуктов--вологість рідких продуктів--инфракрасная влагометрия--інфрачервона вологометрія
Анотація: Сведения по термо- и влагометрии пищевых продуктов, описаны наиболее современные методы измерения, контроля и регулирования технологических параметров пищевых производств.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)