Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=история хлеба<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 633.1:631.5/К56
Автор(и) : Ковырялов, Юрий Платонович
Назва : Стратегия устойчивости
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :152 с.: ил.
Серія: Научно- популярная литература
Ціна : 0.20 р.
УДК : 633.1:631.5
ББК : 42.112
Предметні рубрики: Зернові культури
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): історія хліба--история хлеба--зернове господарство--зерновое хозяйство--сорти зернових культур--сорта зерновых культур--обробка грунту--обработка почвы--технологія no-till--технология no-till--меліорація грунтів--мелиорация почв
Анотація: В популярной форме рассказывается о методах и средствах достижения высоких урожаев зерновых культур.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664/В 71
Автор(и) : Вольпер, Израиль Наумович
Назва : Легенды и быль о продуктах
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1969
Кільк.характеристики :179 с.: цв. ил.
Примітки : Лит.: с. 179
Ціна : 1.20 р.
УДК : 664
ББК : 36-9
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Походження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): история яиц--історія яєць--история мясных продуктов--історія м'ясних продуктів--история рыбных продуктов--історія рибних продуктів--история молочных продуктов--історія молочних продуктів--история подсолнечного масла--історія олії--история хлеба--історія хліба--история консервирования--історія консервування--история сахара--історія цукру--история меда--історія меду--история чая--історія чаю--история кофе--історія кави--история пряностей--історія прянощів--история соли--історія солі--история уксуса--історія оцту--паспорт консервной банки--паспорт консервної банки
Анотація: Книга знакомит читателя с древними и современными способами использования самых популярных продуктов питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664/Е 26
Автор(и) : Евстигнеев, Геннадий Михайлович, Лившиц, Юрий Александрович, Сингаевский, Олег Николаевич
Назва : Тайны продуктов питания
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1972
Кільк.характеристики :216 с.: рис.
Ціна : 0.43 р.
УДК : 664
ББК : 36-9
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Походження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): история картофеля--історія картоплі--история кукурузы--історія кукурудзи--состав продуктов--складові продуктів--история хлеба--історія хліба--история молочных продуктов--історія молочних продуктів--история мясных продуктов--історія м'ясних продуктів--история рыбных продуктов--історія рибних продуктів--история витаминов--історія вітамінів--история сахара--історія цукру--история меда--історія меду--история грибов--історія грибів--история чая--історія чаю--история виноделия--історія виноробства--история консервирования--історія консервування--хімія і продукти--химия и продукты--ферменти і їжа--ферменты и пища
Анотація: Читатель узнает какие "тайны" хранят привычные для нас продукты, каковы их свойства и физиологическая ценность; что и как ели наши предки, откуда родом наша пища; познакомится с химией в пищевой промышленности.
Примірники : всього : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.66/Б 26
Автор(и) : Барыкин, Константин Константинович
Назва : Хлеб, который мы едим
Вихідні дані : Москва: Политиздат, 1983
Кільк.характеристики :222 с
Ціна : 0.35 р.
УДК : 664.66
ББК : 36.83
Предметні рубрики: Хліб
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): история хлеба--історія хліба--хлеб и революция--хліб і революція--хлеб войны--хліб війни--ленинградский паек--ленінградський пайок--профессия пекарь--професія пекар--космический хлеб--космічний хліб
Анотація: Главная тема книги - бережное, внимательное отношение к хлебу.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.84/Г 13
Автор(и) : Гаевая, Раиса Алексеевна, Ященко, Мария Алексеевна
Назва : Хлеб на вашем столе
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1988
Кільк.характеристики :288 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-337-00074-8: 2.50 р.
УДК : 641.84
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Хлібні вироби-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--хлебные изделия--история хлеба--історія хліба--хлеб в питании--хліб в харчуванні--домашний хлеб--домашній хліб--свежесть хлеба--свіжість хліба--бутерброды--бутерброди--бутерброды для детей--бутерброди для дітей--горячие бутерброды--гарячі бутерброди--блюда из хлеба--блюда із хліба--квасы--квас--пироги
Анотація: Приведены многочисленные рецепты блюд, в состав которых входит хлеб.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)