Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=калорійність продуктів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/К 89
Автор(и) : Кузьмінська О.В., Червона М.С.
Назва : Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді
Вихідні дані : К.: Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді; К.: Укр. ін-т соц. дослідж., 2005
Кільк.характеристики :128 с.: табл.
Серія: Формування здорового способу життя молоді; Кн. 4
Примітки : Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127
ISBN, Ціна 966-8435-11-7: 003.50 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Анотація: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.58(=21)/Р 18
Автор(и) : Райт С. К.
Назва : Секреты индийской кухни
Паралельн. назви :Indian cooking for westtern taste
Вихідні дані : Москва: Мир, 1990
Кільк.характеристики :128 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-03-002381-X: 3.00 р.
УДК : 641.58(=21)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Національні кухні
Індійська кухня
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): национальные кухни--національні кухні--индийская кухня--індійська кухня--специи--спеції--калорийность продуктов--калорійність продуктів
Анотація: Составленные автором рецепты, подробные рекомендации и советы позволят приготовить наиболее популярные индийские кушанья.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 37.279/Б 92
Автор(и) : Бусина, Нана Леонидовна
Назва : Как сохранить и улучшить качество продуктов
Вихідні дані : Москва: Самоцвет, 1994
Кільк.характеристики :78, [1] с.: табл.
Примітки : Прил.: с. 69-78. - Лит.: с. 79
ISBN, Ціна 900647-02-01: 74000.00 крб
ББК : 37.279
Предметні рубрики: Домоведення
Харчові продукти-- Зберігання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домоводство--хранение продуктов--зберігання продуктів--проверка качества продуктов--перевірка якості продуктів--уход за холодильником--догляд за холодильником--калорийность продуктов--калорійність продуктів
Анотація: В брошюре собраны советы по рациональному хранению, обработке и приготовлению продуктов питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)