Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=картопляний крохмал<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа :
Шифр видання : 664.2(075)/К72
Автор(и) : Костенко, Владимир Георгиевич, Овчинников, Алексей Егорович, Горбатов, Владимир Михайлович
Назва : Производство крахмала : учебник для тех. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1983
Кільк.характеристики :200 с.: рис., табл.
Серія: Для кадров массовых профессий
Примітки : Лит.: с. 196
Ціна : 0.35 р.
УДК : 664.2(075)
ББК : 36.85
Предметні рубрики: Крохмале-мелясове виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): картофельный крахмал--картопляний крохмал--кукурузный крахмал--кукурудзяний крохмал--виробництво крохмалю
Анотація: Рассмотрено производство сырого крахмала из картофеля и кукурузы, сухого крахмала, использование побочных продуктов крахмального производства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1+664.2(075)/С19
Автор(и) : Сапронов, Алексей Романович, Жушман, Анатолий Иванович, Лосева, Валентина Александровна
Назва : Общая технология сахара и сахаристых веществ : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :397 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 389. - Предм. указ.: с. 390-393
ISBN, Ціна 5-10-001183-1: 1.20 р.
УДК : 664.1+664.2(075)
ББК : 36.84я73
Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Технология
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): производство сахара--сахар-песок--цукор-пісок--кристаллизация сахара--кристалізація цукру--тростниковый сахар-сырец--тростинний цукор-сирець--сахар-рафинад--цукор-рафінад--картофельный крахмал--картопляний крохмал--кукурузный крахмал--кукурудзяний крохмал--сухой крахмал--сухий крохмал--модифицированный крахмал--модифікований крохмал--дистрины--дистрини--крахмальная патока--крохмальна патока--техническая глюкоза--технічна глюкоза--глюкозофруктозный сироп--глюкозофруктозний сироп
Анотація: Изложены общие положения и основы технологии сахар-песка из сахарной свеклы и тростникового сахара-сырца, сахара рафинада, крахмала и крахмалопродуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)