Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=квашение<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4(031)/Е64
Назва : Енциклопедія консервування
Вихідні дані : Х.: Фоліо, 2005
Кільк.характеристики :480 с
Серія: Домашня бібліотека
ISBN, Ціна 966-03-3172-X: 011.00 грн
УДК : 641.4(031)
ББК : 36.910я2
Предметні рубрики: Консервування
Географіч. рубрики:
Анотація: Способи консервування продуктів: сушіння, копчення, соління, квашення, маринування, теплова обробка, замороження.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 62:658.27(075)/О-76
Автор(и) : Остапчук, Микола Васильович, Рибак, Анатолій Іванович
Назва : Система технологій (за видами діяльності) : навч. посібник
Вихідні дані : К.: ЦУЛ, 2003
Кільк.характеристики :888 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 877-879. - Дод.: с. 880-886
ISBN, Ціна 966-655-063-6: 50.50 грн
УДК : 62:658.27(075)
ББК : 30.6я73
Предметні рубрики: Загальна технологія-- Промисловість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): характеристика промисловості--характеристика промышленности--технологічний процес--технологический процесс--технологічна система--технологическая система--структура управління--структура управления--моделювання систем керування--моделирование систем руководства--модель собівартості продукції--модель себестоимости продукции--економічна оцінка технічного рівня--экономическая оценка технического уровня--подрібнювачі--дробители--теплові процеси--тепловые процессы--масообмінники--масообменники--сорбція--сорбция--кристалізація--кристаллизация--хімічна кінетика--химическая кинетика--технологія чавуну--технология чугуна--виробництво сталі--производство стали--технологія міді--технология меди--технологія алюмінію--технология алюминию--технологія магнію--технология магнию--технологія титану--технология титана--паливо--топливо--атомні електростанції--атомные электростанции--гідроелектростанції--гидроэлектростанции--електричні мережі--электрические сети--будівельні матеріали--строительные материалы--повітряне вапно--воздушная известь--технологія цементу--технология цемента--цегла--кирпич--черепиця--кераміка--керамика--вироблення скла--производство стекла--переробка деревини--переработка древесины--текстильна промисловість--текстильная промышленность--взуттєва промисловість--обувная промышленность--виробництво паперу--производство бумаги--виробництво добрив--производство удобрений--пластмаси--пластмассы--гума--резина--миючі засоби--моющие средства--виробництво сірчаної кислоти--производство серной кислоты--виробництво пеніціліну--производство пеницилина--технологія олії--технология подсолнечного масла--технологія кондитерських виробів--технология кондитерских изделий--технологія морозива--технология мороженого--технологія сиру--технология сыра--виробництво ковбаси--производство колбасы--виробництво консервів--производство консервов--квашення плодів--квашение плодов--зберігання зерна--хранение зерна--технологія крупів--технология круп--виготовлення хліба--производство хлеба--виготовлення етилового спирту--производство этилового спирта--виробництво пива--производство пива--виробництво вина--производство вина--технологія цукру--технология сахара--виробництво крохмалю--производство крохмала--викиди в довкілля--выбросы в окружающую среду--утилізація побутових відходів--утилизация бытовых отходов
Анотація: Описано структуру промисловості України як складову її економіки, викладено теоретичні засади технології, її фізичні, хімічні, біологічні та технологічні закономірності, принципи виготовлення виробів.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642/Т93
Назва : 1000 рецептов домашних заготовок : [вкусные разносолы для вашего стола]
Вихідні дані : Харьков; Белгород: Клуб семейн. досуга, 2010
Кільк.характеристики :379, [5] с.: ил.
ISBN, Ціна 978-966-14-0823-3: 40.00 грн
ISBN, Ціна 978-5-9910-1181-5: Б.ц.
УДК : 641/642
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--подготовка сырья--підготовка сировини--стерилизация--стерілізація--пастеризация--пастерізація--соление продуктов--соління продуктів--квашение--квашення--сушка--сушіння--хранение продуктов--зберігання продуктів
Анотація: Основы домашних заготовок овощей, фруктов, ягод, грибов и зелени (консервирование, соление, маринование, сушка, замораживание), приведены правила их переработки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.910/К65
Назва : Консервируем сами . -4-е изд., стер.
Вихідні дані : Москва: Цитадель-трейд, 2002
Кільк.характеристики :207 с.: табл.
Серія: Для Вас
Примітки : Лит.: с. 188
ISBN, Ціна 5-7657-0187-6: 3.60 р.
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--соление--соління--квашение--квашення--сушка--сушіння--замораживание плодов--заморожування плодів--варенье--варення--мармелад
Анотація: Консервирование и другие виды переработок овощей, плодов, ягод и грибов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.910/П30
Автор(и) : Петренко, Павел Иванович
Назва : Домашние заготовки из овощей
Вихідні дані : Киев: Тэхника, 1991
Кільк.характеристики :63 с
ISBN, Ціна 5-335-01075-4: 2.00 р.
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--овощные консервы--овочеві консерви--грибные консервы--грибні консерви--консервирование салатов--консервування салатів--квашение--квасіння--цукаты--цукати
Анотація: Способы консервирования овощей (кабачков, огурцов, баклажанов, перца, томатов и др.) в домашних условиях.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)