Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=класифікація вин<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.25(075)/В15
Автор(и) : Валуйко, Герман Георгійович, Домарецький, Віталій Афанасійович, Загоруйко В. О.
Назва : Технологія вина : підручник
Вихідні дані : Київ: Центр навч. л-ри, 2003
Кільк.характеристики :590 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Літ.: с. 581-582
ISBN, Ціна 966-8253-91-4: 052.80, 57.60, грн
УДК : 663.25(075)
ББК : 36.874я73
Предметні рубрики: Виноробство-- Історія-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Класифікація вин та їх біологічне значення в житті людини, а також основні поняття по дегустації, технології і стабілізації виноградних вин.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(2)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(2)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.22(075.8)/А 87
Автор(и) : Архипов, Виктор Витальевич, Крюковская В.Г.
Назва : Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) : учеб. пособие
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2009
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с.296
ISBN, Ціна 978-966-364-851-4: 081.40, 96.00, грн
УДК : 663.22(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Обслуговування
Географіч. рубрики:
Анотація: Технология и организация работы с алкогольными напитками на предприятиях гостиннично-ресторанного сервиса.
Примірники : всього : АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 634.8(075)/Н41
Автор(и) : Негруль, Александр Михайлович
Назва : Виноградарство и виноделие : учебник
Вихідні дані : М.: Колос, 1968
Кільк.характеристики :512 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для сельскохозяйственных техникумов
Примітки : Лит.: с. 510
Ціна : 0.80 р.
УДК : 634.8(075)
ББК : 42.36я723
Предметні рубрики: Виноградарство
Виноробство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): биология виноградного растения--біологія виноградної рослини--агротехника выращивания винограда--агротехніка вирощування винограду--болезни винограда--хвороби винограду--вредители винограда--шкідники винограду--классификация вин--класифікація вин--машины первичного виноделия--машини первинного виноробства--микроорганизмы виноградного вина--мікроорганізми виноградного вина--переработка отходов виноделия--переробка відходів виноробства
Анотація: Освещены вопросы биологии виноградного растения, агротехники выращивания винограда. Специальный раздел содержит материал по первичному виноделию.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.22(075.8)/А87
Автор(и) : Архипов, Виктор Витальевич
Назва : Организация работы сомелье (все о вине в ресторане) : учеб. пособие . -2-е изд.
Вихідні дані : Киев: Центр учеб. лит., 2016
Кільк.характеристики :303, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 296-301
ISBN, Ціна 978-617-673-415-4: 132.00 грн
УДК : 663.22(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Працівники-- Оргаізація роботи
Вина-- Якість-- Оцінка
Географіч. рубрики:
Анотація: Сведения в области технологии и организации работы с алкогольными напитками на предприятиях гостинично-ресторанного сервиса.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)