Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=колбасы<.>
Загальна кількість знайдених документів : 20
Показані документи с 1 за 20
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/З-80
Назва : Золотая энциклопедия украинской кухни
Вихідні дані : Донецьк: Глорія Трейд, 2011
Кільк.характеристики :382, [2] с.: цв. ил.
ISBN, Ціна 978-617-536-132-0: 81.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.997(4УКР)я2
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Анотація: Сотни проверенных временем и уникальных рецептов легли в основу этой книги.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 62:658.27(075)/О-76
Автор(и) : Остапчук, Микола Васильович, Рибак, Анатолій Іванович
Назва : Система технологій (за видами діяльності) : навч. посібник
Вихідні дані : К.: ЦУЛ, 2003
Кільк.характеристики :888 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 877-879. - Дод.: с. 880-886
ISBN, Ціна 966-655-063-6: 50.50 грн
УДК : 62:658.27(075)
ББК : 30.6я73
Предметні рубрики: Загальна технологія-- Промисловість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): характеристика промисловості--характеристика промышленности--технологічний процес--технологический процесс--технологічна система--технологическая система--структура управління--структура управления--моделювання систем керування--моделирование систем руководства--модель собівартості продукції--модель себестоимости продукции--економічна оцінка технічного рівня--экономическая оценка технического уровня--подрібнювачі--дробители--теплові процеси--тепловые процессы--масообмінники--масообменники--сорбція--сорбция--кристалізація--кристаллизация--хімічна кінетика--химическая кинетика--технологія чавуну--технология чугуна--виробництво сталі--производство стали--технологія міді--технология меди--технологія алюмінію--технология алюминию--технологія магнію--технология магнию--технологія титану--технология титана--паливо--топливо--атомні електростанції--атомные электростанции--гідроелектростанції--гидроэлектростанции--електричні мережі--электрические сети--будівельні матеріали--строительные материалы--повітряне вапно--воздушная известь--технологія цементу--технология цемента--цегла--кирпич--черепиця--кераміка--керамика--вироблення скла--производство стекла--переробка деревини--переработка древесины--текстильна промисловість--текстильная промышленность--взуттєва промисловість--обувная промышленность--виробництво паперу--производство бумаги--виробництво добрив--производство удобрений--пластмаси--пластмассы--гума--резина--миючі засоби--моющие средства--виробництво сірчаної кислоти--производство серной кислоты--виробництво пеніціліну--производство пеницилина--технологія олії--технология подсолнечного масла--технологія кондитерських виробів--технология кондитерских изделий--технологія морозива--технология мороженого--технологія сиру--технология сыра--виробництво ковбаси--производство колбасы--виробництво консервів--производство консервов--квашення плодів--квашение плодов--зберігання зерна--хранение зерна--технологія крупів--технология круп--виготовлення хліба--производство хлеба--виготовлення етилового спирту--производство этилового спирта--виробництво пива--производство пива--виробництво вина--производство вина--технологія цукру--технология сахара--виробництво крохмалю--производство крохмала--викиди в довкілля--выбросы в окружающую среду--утилізація побутових відходів--утилизация бытовых отходов
Анотація: Описано структуру промисловості України як складову її економіки, викладено теоретичні засади технології, її фізичні, хімічні, біологічні та технологічні закономірності, принципи виготовлення виробів.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/Д79
Автор(и) : Дубовис, Григорий Александрович
Назва : Украинская кухня
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Хозяйке на заметку
ISBN, Ціна 966-03-3362-5: 9.00 грн
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первичная обработка сырья--первинна обробка сировини--кулинарные операции--кулінарні операції--кулинарные технологии--кулінарні технології--борщи--борщі--юшки--супы--рассольник--капустняк--колбасы--ковбаси--завиванцы--завиванці--студни--холодці--бабки--пампушки--молочнокислые продукты--молочнокислі продукти--настойки--настоянки--напитки--напої--консервы--консерви--полуфабрикаты--напівфабрикати--бутерброды--бутерброди--винегреты--вінегрети--гарниры--гарніри--соленья--соління--глазури--глазурі--десерты--десерти--кремы--креми--мороженое--морозиво
Анотація: С помощь этой книги вы сможете приготовить практически все блюда украинской кухни.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Вербицкий С. Б.
Назва : Климатическое оборудование
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 1. - С. 49-50: фот. цв. (Шифр mjab/2018/1)
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Обладнання
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): климатические камеры--кліматичні камери--камеры сушки колбасы--камери сушіння ковбаси
Знайти схожі

5.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Раймольд, Фредерике, Хильдебранд, Христоф, Эрдёс, Адам Карл, Бантлеон Т. Танья
Назва : Модификация соединительной ткани для производства сырокопченых колбас пониженной энергетической ценности
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 6. - С. 34-37: рис. (Шифр mjab/2018/6)
Примітки : Библиогр. в конце ст.
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сырокопченые колбасы--сирокопчені ковбаси--энергетическая ценность колбас--енергетична цінність ковбаси--рецептура сырокопченых колбас--рецептура сирокопчених ковбас
Знайти схожі

6.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Дорошенко, Евдокия
Назва : Коппа - сыровяленая итальянская колбаса из свиной шеи
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 6. - С. 38-40: рис. (Шифр mjab/2018/6)
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): різновиди ковбаси--разновидности колбасы--калорійність ковбаси--калорийность колбасы--рецепт ковбаси домашнього приготування--рецепт колбасы домашнего приготовления
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Рыбачук, Олег
Назва : Коппа: технологические нюансы
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 6. - С. 41-42: рис (Шифр mjab/2018/6)
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технология приготовления колбасы--технологія приготування ковбаси
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.42/.44/С56
Назва : Современная энциклопедия домашнего консервирования
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2001
Кільк.характеристики :384 с.: рис.
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-548-253-X: 7.50 грн
УДК : 641.42/.44
ББК : 36.910я2
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--методы консервирования--методи консервування--овощные консервы--овочеві консерви--плодово-ягодные заготовки--плодово-ягідні заготовки--солонина--шпиг--сало--вареная колбаса--варена ковбаса--украинская домашняя колбаса--українська домашня ковбаса--копчение мясных продуктов--копчення м'ясних продуктів--копчение рыбы--копчення риби--сырокопченые колбасы--сирокопчені ковбаси--кровяная колбаса--кров'яна ковбаса
Анотація: Рекомендации по всем видам домашнего консервирования плодов, овощей, ягод, а также способы хранения мясных и рыбных изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Мостовая, Иванна
Назва : Как правильно подготовить свиную шкурку для изготовления эмульсии из нее при производстве изделий вареной группы?
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2018. - N 9. - С. 32-33: фот. (Шифр mjab/2018/9)
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Технологія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ковбасне виробництво--колбасное производство--ингредієнти ковбаси--ингредиенты колбасы
Знайти схожі

10.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Шубина, Галина
Назва : Local Foodie: крафтовые мясные продукты
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 1. - С. 12-15: рис. (Шифр mjab/2019/1)
Предметні рубрики: М'ясні продукти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--крафтовые сыровяленные колбасы--крафтові сировялені ковбаси
Знайти схожі

11.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Особенности химии цвета мясных продуктов
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 3. - С. 30-31: рис. (Шифр mjab/2019/3)
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Інгредієнти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): колбасное производство--ингредиенты--цвет вареной колбасы--колір вареної ковбаси
Знайти схожі

12.

Назва журналу :Мясной бизнес -2019р.,N 5
Цікаві статті :
Мокряков А. Обзор рынка индейки Украины/ А. Мокряков (стр.20-24)
Фещенко Ю. Качественное мясо - успешные продажи/ Ю. Фещенко (стр.26-27)
Шубина Г. Индейка и продукты переработки: тенденции и перспективы/ Г. Шубина (стр.28-32)
Пищевые белки и их свойства (стр.36-37)
Зуари Н. Взаимодействие порошка сыворотки, l-каррагина и жиров, а также их влияние на физические показатели структуры и органолептические свойства различных рецептур колбасы из мяса индейки/ Н. Зуари [и др.] (стр.38-41)
Коваль А. Л. Моющие и дезинфицирующие средства TM VILUSA: испанское качество по белорусской цене/ А. Л. Коваль (стр.48-49)
Правильное охлаждение - решающий фактор для качества мяса (стр.54-55)
Цікаві статті :
Знайти схожі


13.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Зуари, Насим, Айади М. А., Гадж-Тайеб, Сахир, Фриха Ф., Антиа Х.
Назва : Взаимодействие порошка сыворотки, l-каррагинана и жиров, а также их влияние на физические показатели структуры и органолептические свойства различных рецептур колбасы из мяса индейки
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 5. - С. 38-41: рис., табл. (Шифр mjab/2019/5)
Примітки : Библиогр. в конце ст.
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Індички-- Інгредієнти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): колбасное производство--индейка--мясо индейки--м'ясо індички
Знайти схожі

14.

Назва журналу :Мясной бизнес -2019р.,N 7
Цікаві статті :
Шубіна Г. С/к та с/в вироби: тенденції в попиті та перспективи сегменту/ Г. Шубіна (стр.18-21)
Мокряков А. Обзор рынка сырокопченых и сыровяленых колбас в Украине/ А. Мокряков (стр.23-26)
Собец В. Избавиться от кислоты в колбасах? Мы знаем как!/ В. Собец (стр.28-29)
Нитрит натрия: есть ли альтернатива? (стр.30-31)
Иберико Л. О деликатесах, которые стоит попробовать в путешествии по Испании/ Л. Иберико (стр.34-35)
Рекомендации и ошибки при работе с таухмассами (стр.36-37)
Заури Н. Взаимодействие порошка сыворотки, l-каррагина и жиров, а также их влияния на физические показатели структуры и органолептические свойства различных рецептур колбасы из мяса индейки / Н. Заури [и др.] (стр.38-40)
Цікаві статті :
Знайти схожі


15.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Нитрит натрия: есть ли альтернатива?
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 7. - С. 30-31: рис. (Шифр mjab/2019/7)
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Інгредієнти
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ковбасне виробництво--стабілізатори кольору ковбаси--стабилизаторы цвета колбасы
Знайти схожі

16.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Иберико, Ломо
Назва : О деликатесах, которые стоит попробовать в путешествии по Испании
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 7. - С. 34-35: рис. (Шифр mjab/2019/7)
Предметні рубрики: Ковбаси --Іспанія
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): колбасы
Знайти схожі

17.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Назва : Рекомендации и ошибки при работе с таухмассами
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 7. - С. 36-37: рис. (Шифр mjab/2019/7)
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Сировина
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): колбасное производство--сохранение внешнего вида колбасы--зберігання зовнішнього вигляду ковбаси
Знайти схожі

18.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Заури, Насим, Айади М. А., Годж-Тайеб, Сахир, Фриха Ф., Аттиа Х.
Назва : Взаимодействие порошка сыворотки, l-каррагинана и жиров, а также их влияния на физические показатели структуры и органолептические свойства различных рецептур колбасы из мяса индейки
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - К.: Биопром, 2019. - N 7. - С. 38-40: рис., табл. (Шифр mjab/2019/7)
Примітки : Библиогр. в конце ст.
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Технології
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): колбасное производство--свойства структуры колбасы--властивості структури ковбаси--органолептическая оценка колбасы--органолептична оцінка ковбаси
Знайти схожі

19.

Назва журналу :Мясной бизнес -2019р.,N 10
Цікаві статті :
Мокряков А. Обзор рынка вареной колбасы, сосисок и сарделек. 2019 год/ А. Мокряков (стр.22-26)
Пряности и специи (стр.34-35)
Мэддок Р. Как сделать вкусную колбасу с уменьшением содержания натрия/ Р. Мэддок (стр.38-42)
Дефекты упаковки колбасных изделий, которые могут возникать при использовании модифицированной газовой среды (МАП) (стр.44-45)
Ящук С. ПВХ или ПЭ?/ С. Ящук (стр.46-47)
Тихомиров Л. Промышленные холодильные системы. Воздухоотделитель IPS8 Danfoss/ Л. Тихомиров (стр.52-53)
Цікаві статті :
Знайти схожі


20.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Мокряков, Андрей
Назва : Обзор рынка вареной колбасы, сосисок и сарделек. 2019 год
Місце публікування : Мясной бизнес: МБ : науч.-практ. журнал. - Киев: Биопром, 2019. - N 10. - С. 22-26: рис., табл. (Шифр mjab/2019/10)
Предметні рубрики: Ковбасне виробництво-- Ринок --Україна
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)