Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=кольраби<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635/К38
Автор(и) : Кизима, Галина Александровна
Назва : Самая полная энциклопедия умного огородника. Небольшой огород умных кормит целый год
Вихідні дані : М.: АСТ; СПб.: Сова, 2010
Кільк.характеристики :480 с
Серія: Энциклопедия огородника
ISBN, Ціна 978-5-17-043437-4: 76.00 грн
УДК : 635
ББК : 42.34
Предметні рубрики: Присадибні городи
Географіч. рубрики:
Анотація: Выращивание на садовом участке корнеплодов, овощных, зеленных, зернобобовых и других культур.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635.34/Б79
Автор(и) : Болотских, Александр Степанович
Назва : Капуста
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2002
Кільк.характеристики :318 с.: рис., цв. ил.
Серія: Домашняя библиотека
ISBN, Ціна 966-03-1669-0: 7.00 грн
УДК : 635.34
ББК : 42.342
Предметні рубрики: Капуста
Географіч. рубрики:
Анотація: Биологические особенности, виды и разновидности капусты, технологии и способы ее выращивания, хранения и переработки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 638.1/Т51
Автор(и) : Токар, Микола Арсенійович
Назва : Зелені богатирі і маленькі фармацевти
Вихідні дані : К.: Урожай, 1975
Кільк.характеристики :104 с.: рис., табл.
Ціна : 0.20 р.
УДК : 638.1
ББК : 46.91
Предметні рубрики: Медоносні культури
Бджоли
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): буркун--донник--мальва кормова--мальва кормовая--озимий ріпак--озимый рапс--топінамбур--топинамбур--амарант--кольрабі--кольраби--бджоли--пчелы--мед --прополіс--прополис--маточне молочко--маточное молочко--віск--воск
Анотація: Характеризуються ботанічні, біологічні і господарсько-корисні особливості медоносних рослин.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635.34(035)/К20
Назва : Капустные растения : [справочник] . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Киев: Юнивест Медиа, 2013
Кільк.характеристики :249, [7] с.: цв. ил., табл.
Серія: Практический справочник овощевода
Примітки : Прил.: с. 227-249
Ціна : 130.00 грн
УДК : 635.34(035)
ББК : 42.342я2
Предметні рубрики: Овочівництво-- Капуста
Хрестоцвіті
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): капуста белокочанная--капуста білоголова--обработка почвы--обробіток грунту--капельное орошение--крапельне зрошення--краснокочанная капуста--червоноголова капуста--савойская капуста--савойська капуста--брюссельская капуста--брюссельська капуста--кольраби--кольрабі--брокколи--броколі--цветная капуста--цвітна капуста--пекинская капуста--пекінська капуста--китайская капуста--китайська капуста--декоративная капуста--декоративна капуста--малораспространенные капустные культуры--малорозповсюджені капустяні культури--селекция капусты--селекція капусти--экологическое сортоиспытание--екологічне сортовипробування--болезни капусты--хвороби капусти--вредители капусты--шкідники капусти--борьба с сорняками--боротьба із бур'янами--качество овощной продукции--якість овочевої продукції--блюда из капусты--страви з капусти
Анотація: Виды и разновидности капусты, технология выращивания, рекомендации по выбору сортов и гибридов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1:613.262/С60
Автор(и) : Соловых, Зинаида Харламовна
Назва : Капустные овощи и блюда из них
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :158, [2] с.: ил.
ISBN, Ціна 5-10-002261-2: 15.00 грн
УДК : 641.1:613.262
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Консервування-- Овочі
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--овощи--переработка капусты--переробка капусти--блюда из белокочанной капусты--страви з білокачанної капусти --блюда из квашеной капусты--блюда з квашеної капусти --блюда из цветной капусты--страви з цвітної капусти --блюда из брюссельской капусты--страви з брюсельської капусти --блюда из савойской капусты--страви з савойської капусти --блюда из краснокочанной капусты--страви з червонокачанної капусти --блюда из кольраби--блюда з кольрабі--блюда из брокколи--блюда із броколі--блюда из пекинской капусты--блюда з пекінської капусти--соусы--соуси--заправки--диетические напитки--дієтичні напої
Анотація: Характеристика различных видов капусты, показана их пищевая ценность, приведены рецепты домашнего приготовления холодных и горячих блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)