Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=консервування харчових продуктів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36-9я73/К60
Автор(и) : Колесник, Арсений Адамович, Елизарова, Людмила Григорьевна
Назва : Теоретические основы товароведения продовольственных товаров : учебник . -3-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1990
Кільк.характеристики :287 с.: рис., табл.
Серія: ВУЗ. Государственная торговля
ISBN, Ціна 5-282-00719-3: 0.85 р.
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Продовольчі товари
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): товароведение--продовольственные товары--качество продовольственных товаров--якість продовольчих товарів--вещества пищевых продуктов--речовини харчових продуктів--тара--хранение пищевых продуктов--зберігання харчових продуктів--консервирование пищевых продуктов--консервування харчових продуктів--классификация пищевых продуктов--класифікація харчових продуктів
Анотація: Химический состав пищевых продуктов, их стандартизация, способы сохранения качества.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579.66/67:663.1](/Т38-513141
Автор(и) : Коваленко, Валентина Олексіївна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна, Коваль, Алла Анатоліївна
Назва : Технічна мікробіологія : підруч. для студентів вищ. навч. закл. . -Вид. 2-ге, стер.
Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2016
Кільк.характеристики :678, [2] с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 671-676. - Літ.: с. 677-678
ISBN, Ціна 978-966-2678-11-6: 324.00 грн
УДК : 579.66/67:663.1](075.8)
ББК : 30.16я73
Предметні рубрики: Мікробіологічна промисловість
Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мікроорганізми--консервування харчових продуктів--мікрофлора тари--патогенні мікроорганізми--харчові захворювання --мікрофлора харчових продуктів--використання мікроорганізмів--мікроскопія мікробних препаратів--систематика бактерій--морфологія дріжджів--культивування мікроорганізмів--мікробіологічний контроль
Анотація: Морфологія, фізіологія, генетика, екологія та систематика мікроорганізмів: патогенні мікроорганізми та аламентарні захворювання, санітарно-гігієнічний контроль харчових виробництв.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579.66/67(075.8)/Т38
Автор(и) : Коваленко В. О., Цихановська І. В., Лазарєва Т. А., Коваль А. А.
Назва : Технічна мікробіологія : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Х.: Світ Книг, 2013
Кільк.характеристики :678, [2] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 671-676. - Л-ра: с. 677-678
ISBN, Ціна 978-966-2678-11-6: 165.00 грн
УДК : 579.66/67(075.8)
ББК : 30.16я73
Предметні рубрики: Мікробіологія-- Використання
Мікробіологічна промисловість-- Процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): морфологія мікроорганізмів--морфология микроорганизмов--систематика--фізіологія мікроорганізмів--физиология микроорганизмов--консервування харчових продуктів--консервирование пищевых продуктов--біохімічні процеси--биохимические процессы--екологія мікроорганізмів--экология микроорганизмов--патогенні мікроорганізми--патогенные микроорганизмы--харчові захворювання --пищевые заболевания--мікрофлора харчових продуктів--микрофлора пищевых продуктов--промислове використання мікроорганізмів--промышленное использование микроорганизмов--мікробіологічні виробництва--микробиологические производства
Анотація: Морфологія, фізіологія, генетика, екологія та систематика мікроорганізмів; патогенні мікроорганізми та аліментарні захворювання; санітарно-гігієнічний контроль харчових виробництв.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)