Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=коров'яче молоко<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:614.31(03)/Я92
Автор(и) : Яценко, Іван Володимирович, Труш, Анатолій Михайлович
Назва : Тлумачний словник термінів ветеринарно-санітарної експертизи та судової ветеринарної медицини
Вихідні дані : Х.: Еспада, 2010
Кільк.характеристики :351 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 345-351
ISBN, Ціна 978-966-456-046-4: 88.00 грн
УДК : 619:614.31(03)
ББК : 48я2
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Анотація: Тлумачення термінів експертизи продукції тваринництва та методика судово-ветеринарної експертизи ії фальсифікацій.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1.04/Г67
Автор(и) : Горбатова, Ксения Константиновна
Назва : Биохимия молока и молочных продуктов : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1984
Кільк.характеристики :344 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 337. - Предм. указ.: с. 338-341
Ціна : 1.20 р.
УДК : 637.1.04
ББК : 36.95я73
Предметні рубрики: Молоко-- Біохімія
Молочні продукти-- Біохімія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочные продукты--коровье молоко--коров'яче молоко--химический состав молока--хімічний склад молока--биохимия молока--біохімія молока--физиология лактации--фізіологія лактації--хранение молока--зберігання молока--транспортировка молока--транспортування молока--обработка молока--обробка молока--переработка молока--переробка молока--биохимия кисломолочных продуктов--біохімія кисломолочних продуктів--биохимия масла--біохімія масла--биохимия детских молочных продуктов--біохімія дитячих молочних продуктів--биохимия сыра--біохімія сиру--вкус молока--смак молока
Анотація: Химический состав, физико-химические свойства молока, синтез его составных частей в клетках молочной железы, изменения при хранении и технологической обработке молока.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/.3(075.8)/М32
Автор(и) : Мастаков, Николай Николаевич
Назва : Технология тепловой обработки молока : учеб. пособие
Вихідні дані : Киев: Выща шк., 1990
Кільк.характеристики :167 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 161-162. - Лит.: с. 163-164
ISBN, Ціна 5-11-001820-0: 0.30 р.
УДК : 637.1/.3(075.8)
ББК : 36.950я722
Предметні рубрики: Молоко
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): коровье молоко--коров'яче молоко--охлаждение молока--охолодження молока--пастеризация молока--пастеризація молока--стерилизация молока--стерилізація молока--сепарирование молока--сепарування молока--производство кисло-молочных продуктов--виробництво кисломолочних продуктів--производство сыра--виробництво сиру--производство масла--виробництво масла--производство мороженого--виробництво морозива
Анотація: Характеристика молока, изменение его составных частей при охлаждении и нагревании в производстве различных видов цельномолочных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)