Пошуковий запит: <.>K=крупи<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 22
Показані документи с 1 за 20 |
|
>1.
| Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах/[Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - 2005
|
>2.
| Харчові технології у прикладах і задачах/Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - 2008
|
>3.
| Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції/під ред.: О. І. Шаповаленко, О. М. Сафонової. - 2008
|
>4.
| Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах/Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - 2011
|
>5.
| Зберігання і технологія сільськогосподарських продуктів/Б. В. Лесик [та ін.] ; за ред. Б. В. Лесика. - 1980
|
>6.
| Круп'яні культури/[Д. Я. Єфименко та ін.] ; за ред. І. В. Яшовського. - 1982
|
>7.
| Гладченко М. Універсальний комплекс технологічного обладнання для виробництва і переробки різних видів круп з високими еколого-економічними показниками/М. Гладченко, Г. Трохименко // Економіст. -К.:БЛІЦ-ІНФОРМ, 2012,N N 6.-С.16-19
|
>8.
| Блюда быстрого приготовления/[худож.-оформ. Л. Д. Киркач-Осипова]. - 2006
|
>9.
| Каминский В. Д. Производство крупы/В. Д. Каминский, Н. В. Остапчук. - 1992
|
>10.
| Мельник Б. Е. Технология приемки, хранения и переработки зерна/Б. Е. Мельник, В. Б. Лебедев, Г. А. Винников ; под ред. Б. Е. Мельника. - 1990
|
>11.
| Мельников Е. М. Технология крупяного производства/Е. М. Мельников. - 1991
|
>12.
| Мерко И. Т. Технология мукомольного и крупяного производства/И. Т. Мерко. - 1985
|
>13.
| Смирнова Т. А. Микробиология зерна и продуктов его переработки/Т. А. Смирнова, К. И. Кострова. - 1989
|
>14.
| Торжинская Л. Р. Технохимический контроль хлебопродуктов/Л. Р. Торжинская, В. А. Яковенко. - 1986
|
>15.
| Технология крупяных концентратов/[В. Н. Гуляев и др.] ; под ред. В. Н. Гуляева. - 1989
|
>16.
| Губа Н. И. Диетическое питание и кулинария в домашних условиях/Н. И. Губа, Б. Л. Смолянский. - 1992
|
>17.
| Губа Н. И. Кулинария/Н. И. Губа, Б. Г. Лазарев. - 1987
|
>18.
| Ковалев Н. И. Тайны кулинарии/Н. И. Ковалев. - 1991
|
>19.
| Смачные рецепты для вашей компании/[сост. Т. П. Тарасова]. - 1997
|
>20.
| Татарская Л. Л. Кулинария и организация производства детского питания/Л. Л. Татарская, Н. Г. Бутейкис. - 1988
|
|
|