Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=крупи<.>
Загальна кількість знайдених документів : 22
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-22 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/З-14
Автор(и) : Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Орлова Є. І.
Назва : Загальна технологія харчових виробництв у прикладах і задачах : навч. посібник
Вихідні дані : Київ: Центр навч. л-ри, 2005
Кільк.характеристики :496 с.: рис., табл.
Примітки : Літ.: с. 485-487
ISBN, Ціна 966-364-093-6: 35.20 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Технологічні процеси-- Розрахунки
Харчові продукти-- Технологія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладено основи технології харчових виробництв, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності, характеристика сировини, асортимент виробів.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/Х 22
Автор(и) : Товажнянський Л.Л., Бухкало С.І., Капустенко П.О., Арсеньєва О.П.
Назва : Харчові технології у прикладах і задачах : підручник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2008
Кільк.характеристики :576 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с.564-566. - Дод.
ISBN, Ціна 978-966-364-602-2: 069.60, 069.60, 072.50, грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Технологія-- Задачі
Географіч. рубрики:
Анотація: Фізико-хімічні, біохімічні закономірності, сировина та асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075)/З-41
Назва : Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції : підручник
Вихідні дані : Х.: Еспада, 2008
Кільк.характеристики :544 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 539-542
ISBN, Ціна 978-966-456-023-5: 075.40 грн
УДК : 663/664(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Продовольчі товари-- Переробка
Сільськогосподарська продукція-- Зберігання
Географіч. рубрики:
Анотація: Технологічні стадії переробки продукції продовольчого призначення, особливості її зберігання, використання побічних продуктів та відходів виробництва.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075.8)/З-14
Автор(и) : Товажнянський Л. Л., Бухкало С. І., Капустенко П. О., Арсеньева О. П.
Назва : Загальна технологія харчової промисловості у прикладах і задачах : підручник для студ. навч. закл.
Вихідні дані : Київ: Центр учбов. л-ри, 2011
Кільк.характеристики :831, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 809-831. - Літ.: с. 814-818
ISBN, Ціна 978-611-01-0208-7: 117.00 грн
УДК : 664(075.8)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Технології-- Задачі (навч.)
Географіч. рубрики:
Анотація: Технології харчової промисловості, її фізико-хімічні, біохімічні та технологічні закономірності.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.7(075)/З-41
Автор(и) : Лесик, Борис Васильович, Трисвятський Лев Олексійович, Снежко, Володимир Лаврентійович, Сабуров, Микола Володимирович
Назва : Зберігання і технологія сільськогосподарських продуктів : навч. посібник для студ. вищ. с.-г. навч. закладів . -2-ге вид., перероб. й допов.
Вихідні дані : К.: Вища школа, 1980
Кільк.характеристики :415 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 406-410.
Ціна : 0.90 руб.
УДК : 664.7(075)
ББК : 36.91я73
Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Зберігання
Сільськогосподарська продукція-- Технологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Принципи стандартизації якості сільськогосподарської продукції, теорія та практика її зберігання та переробки.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 633.1/К84
Автор(и) : Єфименко, Дмитро Яковлевич, Яшовський, Іван Вікторович, Лактіонов, Борис Іванович, Фрич, Іван Миколайович
Назва : Круп'яні культури
Вихідні дані : К.: Урожай, 1982
Кільк.характеристики :159 с.: рис., табл.
Серія: Бібліотека агронома
Ціна : 0.65 руб.
УДК : 633.1
ББК : 42.112
Предметні рубрики: Зернові культури-- Крупи
Географіч. рубрики:
Анотація: Результати досліджень та практичний досвід по вирощуванню гречки , проса і рису.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Гладченко М., Трохименко Г.
Назва : Універсальний комплекс технологічного обладнання для виробництва і переробки різних видів круп з високими еколого-економічними показниками
Місце публікування : Економіст. - К.: БЛІЦ-ІНФОРМ, 2012. - N 6. - С. 16-19. - ISSN 1810-3944 (Шифр ekst/2012/6). - ISSN 1810-3944
Примітки : Л-ра в кінці ст.
Предметні рубрики: Крупи-- Ринок --Україна
Анотація: Основні етапи переробки зерна.
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(083.12)/Б71
Назва : Блюда быстрого приготовления
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Кулинарная коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3251-3: 9.00 грн
УДК : 641.55(083.12)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія-- Приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашние заготовки--домашні заготовки--первые блюда--перші страви--молочные блюда--молочні страви--мясные блюда--м'ясні страви--соусы--соуси--овощные блюда--овочеві страви--блюда из крупы--страви з крупи--мучные блюда--борошняні страви--десерты--десерти--блюда для микроволновой печи--страви для мікрохвильової печі--бутерброди--бутерброды--рибні страви--рыбные блюда--грибні страви--грибные блюда--блюда із морскьких продуктів--блюда из морских продуктов
Анотація: Изложены секреты скоростного метода приготовления пищи, представлено около 1000 рецептов, используя которые вы сможете без особых усилий приготовить обед.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.7/К 18
Автор(и) : Каминский, Валерий Дмитриевич, Остапчук, Николай Васильевич
Назва : Производство крупы
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1992
Кільк.характеристики :64 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-337-01132-4: 0.55 крб
УДК : 664.7
ББК : 36.823.1
Предметні рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва-- Крупи
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ассортимент круп--асортимент круп--установки гидросепарирования зерна--установки гідросепарування зерна--пропариватель зерна--пропарювач зерна--утилизация вторичного пара--утилізація вторинного пару--переработка гречихи--переробка гречихи--переработка проса--переробка проса--производство гречневой крупы--виробництво гречаної крупи--качество крупы--якість крупи--обработка отходов зерна--обробка відходів зерна
Анотація: Описаны технологические схемы переработки зерна крупных культур, основанные на использовании принципов гидросепарирования и гидротермической обработки.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.72(075.8)/М48
Автор(и) : Мельник, Борис Ерофеевич, Лебедев, Владимир Борисович, Винников, Геннадий Аврамович
Назва : Технология приемки, хранения и переработки зерна : учебник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :367 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 364
ISBN, Ціна 5-10-000524-6: 1.10 р.
УДК : 664.72(075.8)
ББК : 36.821я73
Предметні рубрики: Зерно (харч.)-- Зберігання-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): обработка зерна в потоке--обробка зерна в потоці--вагоноразгрузчики--вагонорозвантажувачі--ворохоочистители--ворохоочисники--воздушно-ситовые сепараторы--повітряно-ситові сепаратори--триеры--трієри--семяочистительные машины--семяочисні машини--вентилирование зерна--вентилювання зерна--обеззараживание зерна--знезараження зерна--транспортирование зерна--транспортування зерна--технология муки--технологія борошна--технология круп--технологія крупи--технология комбикормов--технологія комбікормів
Анотація: Технология приемки и переработки зерна в элеваторной, мукомольно-крупяной и комбикормовой промышленности, технологические линии обработки семян.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.7(075)/М48
Автор(и) : Мельников, Евгений Михайлович
Назва : Технология крупяного производства : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :207 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
Примітки : Прил.: с. 202-203. - Лит.: с. 204
ISBN, Ціна 5-10-000540-8: 0.55 р.
УДК : 664.7(075)
ББК : 36.823я723
Предметні рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва-- Крупи-- Технологічні процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): гидротермическая обработка зерна--гідротермічна обробка зерна--переработка зерна в крупу--переробка зерна в крупу--крупы из проса--крупа із проса--гречиха--гречка--крупа из риса--крупа із рису--крупа из овса--крупа із вівса--ячменная крупа--ячмінна крупа--пшеничная крупа--пшенична крупа--гороховая крупа--горохова крупа--кукурузная крупа--кукурудзяна крупа--крупы питательной ценности--крупи поживної цінності--продукты крупяного производства--продукти круп'яного виробництва
Анотація: Рассмотрены вопросы технологии производства крупы, сведения о материальном балансе технологического процесса, использование побочных продуктов крупяного производства.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.71(075)/М 52
Автор(и) : Мерко, Иван Тимофеевич
Назва : Технология мукомольного и крупяного производства : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :288 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 286
Ціна : 0.85 р.
УДК : 664.71(075)
ББК : 36.82я73
Предметні рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): технологические свойства муки--технологічні властивості борошна--сепарирование зерна--сепарування зерна--измельчение зерновых продуктов--подрібнення зернових продуктів--шелушение зерна--лущення зерна--воднотепловая обработка зерна--водно-теплова обробка зерна--виды помолов--види помелів--технология производства муки--технологія виробництва борошна--ассортимент крупы--асортимент крупи--технология производства крупы--технологія виробництва крупи--макаронная мука--макаронне борошно
Анотація: Описаны основные этапы производства муки и крупы, приведены схемы различных помолов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.72:663.1/С50
Автор(и) : Смирнова, Тамара Алексеевна, Кострова, Катерина Ивановна
Назва : Микробиология зерна и продуктов его переработки : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :159 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 159
ISBN, Ціна 5-10-000532-7: 0.35 р.
УДК : 664.72:663.1
ББК : 36.82я73
Предметні рубрики: Зерно-- Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): морфология микроорганизмов--морфологія мікроорганізмів--систематика микроорганизмов--систематика мікроорганізмів--метаболизм микроорганизмов--метаболізм мікроорганізмів--микроорганизмы и окружающая среда--мікроорганізми і навколишнє середовище--микробиология муки--мікробіологія борошна--микробиология круп--мікробіологія крупи--микробиология комбикормов--мікробіологія комбікормів
Анотація: Изложены закономерности роста микроорганизмов на зерне и продуктах его переработки, их влияние на качество зерна, муки и крупы.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6/.7:658.562(/Т 60-251636
Автор(и) : Торжинская, Лидия Романовна, Яковенко, Валентин Арсентьевич
Назва : Технохимический контроль хлебопродуктов : учебник для вузов . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :309 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений
Примітки : Прил.: с. 386-394. - Лит.: с. 395. - Предм. указ.: с. 396-397
Ціна : 1.10 р.
УДК : 664.6/.7:658.562(075.8)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібні вироби-- Технічний контроль
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): производственно-технологическая лаборатория--виробничо-технологічна лабораторія--очистка зерна--очищення зерна--вентилирование зерна--вентилювання зерна--обработка семян--обробка насіння--качество муки--якость борошна--баланс помола--качество крупы--якость крупи--качество комбикормов--якость комбікормів--стандартизация продукции--стандартизація продукції--государственная хлебная инспекция--державна хлібна інспекція
Анотація: Освещены вопросы организации технохимического контроля, стандартизации и качества хлебной продукции.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.97/Т38
Автор(и) : Гуляев, Валентин Николаевич, Захаренко, Татьяна Сергеевна, Кондратьев, Владимир Иванович, Роенко, Татьяна Федоровна
Назва : Технология крупяных концентратов
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :200 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 192-198. - Лит.: с. 199. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000898-9: 0.75 р.
ББК : 36.97
Предметні рубрики: Борошномельно-круп'яні виробництва-- Крупи
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мукомольно-крупяные производства--крупы--нетрадиционные виды крупяного сырья--нетрадиційні види круп'яної сировини--жиры--жири--пищевые добавки--харчові добавки--варено-сушеные крупы--варено-сушені крупи--сушеное мясо--сушене м'ясо--концентраты первых блюд--концентрати перших страв--концентраты вторых блюд--концентрати других страв--пюреобразные концентраты--пюреподібні концентрати--упаковочные материалы--пакувальні матеріали
Анотація: Изложены сведения о значении крупяных концентратов в рационе питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56/Г93
Автор(и) : Губа, Николай Иванович, Смолянский, Борис Леонидович
Назва : Диетическое питание и кулинария в домашних условиях . -2-е изд.
Вихідні дані : Днепропетровск: Січ, 1992
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 304-317
ISBN, Ціна 5-7775-0447-7: 60.00, 60.00 крб, 1000.00 крб., крб.
УДК : 641.56
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Дієтична кулінарія-- Технології-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): диетическая кулинария--холодные диетические блюда--холодні дієтичні блюда--диетические супы--дієтичні супи--диетические мясные блюда--дієтичні м'ясні блюда--блюда из рыбы--блюда із риби--овощные диетические блюда--овочеві дієтичні блюда--блюда из круп--блюда із крупи--изделия из теста--вироби із тіста--рациональное питание--раціональне харчування--лечебные диеты--лікувальні дієти--диетическое питание при основных заболеваниях--дієтичне харчування під час основних захворювань
Анотація: Книга о рациональном и диетическом питании в домашних условиях, его организации при острых и хронических заболеваниях, характеристики диет и продуктов.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(4)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(4)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/Г 93
Автор(и) : Губа, Николай Иванович, Лазарев, Борис Георгиевич
Назва : Кулинария : справ. пособие . -2-е изд., стереотип.
Вихідні дані : Киев: Вища шк., Голов. изд-во, 1987
Кільк.характеристики :263 с.: рис.
Примітки : Прил.: с. 261-262. - Лит.: с. 263
Ціна : 3.30 р.
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.99я2
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--обработка продуктов--обробка продуктів--организация работы на кухне--організація роботи на кухні--супы--супи--соусы--соуси--блюда из круп--страви із крупи--овощные блюда--овочеві страви--грибные блюда--грибні страви--блюда из рыбы--страви із риби--блюда из мяса--м'ясні страви--блюда из яиц--страви із яєць--блюда из творога--страви із сиру--холодные блюда--холодні страви--горячие закуски--гарячі страви--изделия из теста--вироби із тіста--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--питание детей--харчування дітей--питание подростков--харчування підлітків--национальные блюда--національні страви--этикет за столом--етикет за столом
Анотація: Рассмотрены процессы первичной обработки продуктов, даны полезные советы по приготовлению блюд, в том числе блюд национальных кухонь.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.999/К 56
Автор(и) : Ковалев, Николай Иванович
Назва : Тайны кулинарии
Вихідні дані : Ленинград: Агропромиздат. Ленингр. отд-ние, 1991
Кільк.характеристики :311 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-10-001089-4: 10.00 крб
ББК : 36.999
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--рецепты--пищевая ценность продуктов--харчова цінність продуктів--холодные закуски--холодні закуски--горячие закуски--гарячі закуски--супы--супи--блюда из круп--страви із крупи--овощные блюда--овочеві страви--рыбные блюда--рибні страви--блюда из мяса--страви із м'яса--мучные блюда--борошняні страви--молочные блюда--молочні страви--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої
Анотація: Приведены краткие сведения о продуктах, их пищевой ценности, приемах кулинарной обработки, рецептура и способы приготовления блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/С50
Назва : Смачные рецепты для вашей компании
Вихідні дані : Донецк: БАО, 1997
Кільк.характеристики :384 с.: рис.
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-548-055-3: 4.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): холодные закуски--холодні закуски--первые блюда--перші страви--соусы--соуси--мясные блюда--м'ясні страви--рыбные блюда--рибні страви--овощные блюда--овочеві страви--блюда из круп--страви з крупи--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої
Анотація: Рецепты по приготовлению разнообразных блюд из овощей, плодов, мяса. рыбы, птицы.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56-053.2/Т 23
Автор(и) : Татарская, Лариса Львовна, Бутейкис, Нина Григорьевна
Назва : Кулинария и организация производства детского питания : учебник для сред. проф.-техн. училищ . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1988
Кільк.характеристики :311 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 252-307. - Лит.: с. 308
ISBN, Ціна 5-06-001500-9: 0.65 р.
УДК : 641.56-053.2
ББК : 36.996я722
Предметні рубрики: Дитяча кулінарія-- Організація виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): детская кулинария--организация производства--кулинария детского питания--кулінарія дитячого харчування--супы--супи--соусы--соуси--блюда из овощей--страви з овочів--блюда из круп--страви з крупи--рыбные горячие блюда--рибні гарячі страви--мясные горячие блюда--м'ясні гарячі страви--блюда из яиц--страви з яєць--блюда из творога--страви з сиру--холодные блюда--холодні страви--сладкие блюда--солодкі страви--напитки--напої--блюда для детей первого года жизни--страви для дітей першого року життя--пищеблок детских учреждений--харчоблок дитячих закладів--организация работы пищеблока--організація роботи харчоблоку--составление меню--складання меню
Анотація: Рассматриваются процессы обработки сырья, технологии приготовления блюд детского питания, вопросы рациональной организации производства пищеблока детских учреждений.
Примірники : всього : ВВ(1), АБ(1)
Вільні : ВВ(1), АБ(1)
Знайти схожі

 1-20    21-22 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)