Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Житомирська МЦБС (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=кулинария<.>
Загальна кількість знайдених документів : 134
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.8/Ф 27
Автор(и) : Фатов, Михаил Федорович, Холодков, Виктор Васильевич
Назва : 1000 блюд ресторанной кухни
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1985
Кільк.характеристики :296 с.: рис.
Ціна : 1.20 р.
УДК : 641.8
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ресторанное дело--кулинария--холодные блюда--холодні страви--супы--супи--блюда из овощей--страви з овочів--блюда из круп--страви з круп--блюда из рыбы--страви з риби--блюда из мяса--страви з м'яса--блюда из птицы--страви з птиці--блюда из дичи--страви з дичини--гарнири--гарниры--соусы--соуси--напитки--напої--мучные блюда--борошняні страви
Анотація: Книга обобщает опыт старейших кулинаров страны по приготовлению известных и многих забытых блюд.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/М16
Автор(и) : McNair, James
Назва : Custards, mousses & puddings
Вихідні дані : San Francisco: Chronicle books, 1992
Кільк.характеристики :96 с
ISBN, Ціна 0-87701-829-4: 100000.00 крб
УДК : 641.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): їжа--еда--кулинария--приготування їжі--приготовление пищи--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--десерти--десерты--пудінги--пудинги--солодка випічка--сладкая выпечка
Анотація: Whether in the form of silken custards, frothy mousses, or luscious puddings, the desserts in this recipe collection from one of America's favorite cookbook authors are all ultimate comfort food.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/W17
Автор(и) : Walker, Charlotte
Назва : Fish and shellfish
Вихідні дані : Los Angeles, Calif.: HPBooks, 1984
Кільк.характеристики :160 с
Примітки : Текст англ.
ISBN, Ціна 1-55788-058-1: 100000.00 крб
УДК : 641
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Рибні страви-- Приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарія--кулинария--рибні страви--рыбные блюда--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--риба--рыба--їжа--еда--молюски--моллюски
Анотація: Charlotte Walker enjoys developing recipes for cookbooks, food articles and commercial clients. In addition to a busy work schedule, Charlotte has updated many of the classik fish dishes with new and exiting flavor additions.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/H12
Автор(и) : Hadamuscin, John
Назва : John Hadamuscin's down home : a year of cooking, entertaining, and living easy
Вихідні дані : New York: Harmony books, 1993
Кільк.характеристики :192 с
Примітки : Текст англ. - Ind.: p. 188-191
ISBN, Ціна 0-517-58931-1: 150000.00 крб
УДК : 641.5
ББК : 36.996
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--приготування їжі--приготовление еды--приготування страв--приготовление блюд--домашні страви--домашние блюда--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты
Анотація: Divided by seasons, this sumptuously illustrated book features means inspired by the firsr buds of spring, the lush heat of summe, crips autumn days, and long winter nights. So come home to the best food and best times you'll ever remember as John Hadamuscin takes you through a remarcable year of cooking, entertaining, and living easy.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(44)/C79
Назва : Le Cordon Bleu Classic French Cookbook
Вихідні дані : London; New York; Munich: Dorling Kindersley, 1994
Кільк.характеристики :160 p.: ill.
Примітки : Ind.: p. 156-160
ISBN, Ціна 1-56458-643-X: 10.00 грн
УДК : 641.5(44)
ББК : 36.997(4ФРА)
Предметні рубрики: Кухня французька
Географіч. рубрики:
Анотація: One Hundred Classic Recipes to Celebrate One Hundred Years of the Greatest Name in French Cooking.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/M67
Назва : Mrs Beeton's book of cookery and household managment
Вихідні дані : London: Ward Lock, 1994
Кільк.характеристики :1401 с.: col. pict.
Примітки : Текст: англ.
ISBN, Ціна 0-7063-7320-0: 6.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулінарні рецети--кулинарные рецепты--кулинария--їжа--еда--домоводство--домоведение--ведення домашнього господарства--ведение домашнего хозяйства--вина
Анотація: The most comprehensive cookery book of its type, with over 2000 recipes tried and tested for the modern cook, this new edition preserves all the qualities of Mrs Beeton's original work yet brings it thoroughly up to date. Essential information is given on selection of ingredients together with sound advice on diet and menu planning. All basic methods and techniques are clearly described with the aid of step-by-step illustrations, and Mrs Beeton's invaluable hints and tips throughout will ensure success every time. Beautifully presented, with superb colour photographs of fininshed dishes, the wealth of recipes will provide ideas for all occasions.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/N27
Назва : Native Indian wild game, fish and wild foods cookbook : recipes from North American native cooks
Вихідні дані : Lancaster, Pa.: Fox Chapel, 1992
Кільк.характеристики :VI, 281 с.: ill.
Примітки : Текст: англ.
ISBN, Ціна 1-56523-0086: 2.00 крб
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Національні традиції --США
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): американські індіанці--американские индианцы--американська кухня--американская кухня--кулінарія--кулинария--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--їжа--еда
Анотація: Feast on these dishes that are simple to prepare and elegant to serve. This is the only book of it's kind - presenting the culinary heritage of the North American Native Peoples in a practical way for the modern cook.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/B56
Назва : The best of Sunset : recipes from the magazine of Western living
Вихідні дані : Menlo Park, Calif.: Lane publ. co., 1987
Кільк.характеристики :288 с.: ill.
Колективи : Sunset Magazine, Sunset books
Примітки : Ind.: p. 280-288
ISBN, Ціна 0-376-02653-7: 200000.00 крб
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--приготування їжі--приготовление еды--меню
Анотація: The more than 500 recipes in this book represent the best of Sunset's collection over half a century - and the best of the West's exciting panorama of regional foods.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/F19
Назва : The family circle good cook's book
Вихідні дані : New York; London; Toronto: Simon and Schuster, 1993
Кільк.характеристики :440 с.: ill.
Колективи : Family Circle Magazine
Примітки : Ind.: p. 431-440
ISBN, Ціна 0-671-76933-2: 10.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--кулінарні рецепти--кулинарные рецепты--приготування їжі--приготовление еды--здорова їжа--здоровая еда--харчування--питание--вітаміни--витамины--мінерали--минералы
Анотація: In one book - all the information you need to know about cooking and enjoying food.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 42.349/З-38
Автор(и) : Зерова, Марія Яківна
Назва : Їстівні та отруйні гриби України
Вихідні дані : Київ: Вид-во Акад. наук УРСР, 1963
Кільк.характеристики :200, [4] с., [22] арк. кольор. іл.: рис., кольор. іл.
Колективи : Академія наук Української РСР
Серія: Науково-популярна література
Примітки : Предм. покажч.: с. 197-201. - Л-ра: с. 202
Ціна : 1.10 р.
ББК : 42.349
Предметні рубрики: Їстівні гриби --Україна
Отруйні гриби --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): збирання грибів--сбор грибов--заготовлення грибів--заготовка грибов--отруйні гриби--ядовитые грибы--їстівні гриби--съедобные грибы--аскові шапинкові гриби--асковые шляпочные грибы--базидальні шапинкові гриби--базидальные шляпочные грибы--пластинкові гриби--пластинчатые грибы--мухомори--мухоморы--сироїжки--сыроежки--хрящі-молочники--хрящи-молочники--трубчасті гриби--трубчастые грибы--родини болетових грибів--род болетовых грибов--грибна кулінарія--грибная кулинария--лікувальні властивості грибів--лечебные свойства грибов
Анотація: Поширення грибів на території України, час збирання їх, правила збирання та методи заготівлі, пропонується багато рецептів грибних страв, описуються лікувальні властивості грибів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/Р 78
Автор(и) : Ростовский, Владимир Сергеевич
Назва : Азбука кулинарного искусства
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1992
Кільк.характеристики :208 с.: рис., фот. цв.
ISBN, Ціна 5-337-01229-0: 850.00 крб
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--культура питания--культура харчування--домашние обеды--домашні обіди--завтраки--сніданки--ужин--вечеря--блюда холостяков--страви нежонатих людей--праздничные блюда--святкові страви--питание по дням недели--харчування по днях неділі
Анотація: Рекомендации по составлению рациона питания по дням недели, подборка меню по сезонам года, в будни и праздничные дни.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56/Р78
Автор(и) : Ростовский, Владимир Сергеевич
Назва : Азбука кулинарного искусства . -2-е изд., стер.
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1994
Кільк.характеристики :336 с.: табл.
ISBN, Ціна 5-337-01408-0: 85000.00 крб.
УДК : 641.56
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--кулінарія--культура питания--культура харчування--завтраки--сніданки--обеды--обіди--ужин--вечеря--холостяцкие блюда--страви для холостяків--праздничный стол--св'ятковий стіл
Анотація: Даны рекомендации по составлению рациона питания по дням недели с учетом бюджета семьи, приведено меню на будничные и праздничные дни.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642/А 35
Назва : Азбука питания
Вихідні дані : Алма-Ата: Кайнар, 1990
Кільк.характеристики :688 с.: рис., табл.
Серія: Сельская семья: культура, эстетика, быт
Примітки : Прил.: с. 680-682. - Лит.: с. 683. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-620-00195-4: 7.00 р.
УДК : 641/642
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--полноценная пища--повноцінна їжа--разумная кулинария--розумна кулінарія--бутерброды--бутерброди--супы--супи--рыбные блюда--рибні страви--мясные блюда--м'ясні страви--блюда из овощей--страви із овочів--грибные блюда--грибні страви--молочные блюда--молочні страви--крупяные блюда--круп'яні страви--мучные блюда--борошняні страви--напитки--напої--домашние сладости--домашні солодощі--национальные кухни--національні кухні--культура питания--культура харчування--блюда для тучных людей--страви для повних людей
Анотація: Эта книга составлена из разных источников, касающихся вопросов рационального питания человека.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.81/Б 71
Назва : Блюда из мяса и птицы
Вихідні дані : Харьков: Фолио, 2005
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Кулинарная коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3107-X: 8.00 грн
УДК : 641.81
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- М'ясо та м'ясні продукти-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--блюда из говядины--страви із яловичини--блюда из телятины--страви із телятини--блюда из свинины--страви із свинини--блюда из баранины--страви із баранини--блюда из кролика--страви із кролика--блюда из кур--страви із курей--блюда из индейки--страви із індички--блюда из утки--страви із качки--блюда из гуся--страви із гуски--соусы--соуси
Анотація: Отбивные и буженина, домашние колбасы, голубцы... Вкусно и сытно. Все эти замечательные блюда вы сможете приготовить, воспользовавшись рецептами данной книги.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55/.56/Б 71
Назва : Блюда из птицы . -2-е изд.
Вихідні дані : Минск: Бел. Энцикл., 1995
Кільк.характеристики :431 с.: рис.
ISBN, Ціна 985-11-0005-6: 235000.00 крб.
УДК : 641.55/.56
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Птиця
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--птица--блюда из курицы--страви із курки--блюда из индейки--страви із індичатини--блюда из утки--страви із качки--блюда из гуся--страви із гуски--блюда из цесарки--страви із цесарки--блюда из пернатой дичи--страви із пернатої дичини
Анотація: Предложены многочисленные рецепты всевозможных закусок, первых, вторых и мучных блюд из птицы, а также из её субпродуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56:664.959/Б 71
Назва : Блюда из рыбы и морепродуктов
Вихідні дані : Харьков: Фолио, 2005
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Кулинарная коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3166-5: 9.00 грн
УДК : 641.56:664.959
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Рибні продукти-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--холодные рыбные закуски--холодні рибні закуски--горячие рыбные закуски--гарячі рибні закуски--рыбные супы--рибні супи--юшка--отварная рыба--відварена риба--жареная рыба--смажена риба--запеченная рыба--запечена риба--копченая рыба--копчена риба--рубленые рыбные изделия--рублені рибні вироби
Анотація: Книга содержит рецепты приготовления самых разных блюд из рыбы и морепродуктов.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К 85
Автор(и) : Крылов А. А., Крылова А. И., Авдеева Л. А.
Назва : Блюда из субпродуктов в калориях
Вихідні дані : Тольятти: Современник, 1994
Кільк.характеристики :192 с.: рис.
Ціна : 3.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--домашняя кухня--субпродукты животных--первые блюда из субпродуктов--перші страви із субпродуктів--вторые блюда из субпродуктов--другі страви із субпродуктів--студень--холодець--блюда холодной кухни--страви холодної кухні--гарниры--гарніри--фаршированные овощи--фаршировані овочі
Анотація: Приведены рецепты блюд из субпродуктов животных, указана энергоценность продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.82/Б 86
Автор(и) : Ботанин, Савва Перфильевич, Скуратова, Зинаида Васильевна, Беркасова, Валентина Анатольевна
Назва : Блюда из яиц : рецепты, полезные советы
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1988
Кільк.характеристики :174 с.: рис.
ISBN, Ціна 5-282-00524-7: 5.00 грн
УДК : 641.82
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Кулінарія-- Яйця
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--яйца фаршированные--яйця фаршировані--бутерброды--салаты--салати--супы--супи--омлети--омлеты--суфле--напитки с яйцом--напої з яйцем--эг-ног--ег-ног--флипы--фліпи--физы--фізи
Анотація: Приведены рецепты блюд и кулинарных изделий, в состав которых входят куриные яйца.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56(031)/Б 71
Назва : Блюда на пару : большая энциклопедия : самая полная коллекция
Вихідні дані : М.: Эксмо, 2011
Кільк.характеристики :478, [2] с.: цв.ил.
Серія: Кулинарное искусство
Примітки : Прил.: с. 430-451
ISBN, Ціна 978-5-699-34046-0: 142.00 грн
УДК : 641.56(031)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Лікувальна кулінарія-- Рецептура
Харчові продукти-- Обробка теплом
Географіч. рубрики:
Анотація: Диетологи всего мира единодушно советуют потреблять сваренную на пару пищу всем, кто вынужден заботиться о своем здоровье.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641/642(477)/Б71
Назва : Блюда Тавриды
Вихідні дані : Симферополь: Таврия, 1989
Кільк.характеристики :205, [3] с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 205-206
ISBN, Ціна 5-7780-0143-6: 30.00 грн
УДК : 641/642(477)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Страви
Кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): блюда--кулинария--приготовление еды--приготування їжі--холодные блюда--холодні страви--первые блюда--перші страви--вторые блюда--другі страви--десертные блюда--десертні страви
Анотація: Технология приготовления различных блюд крымской кухни, восстановлены некоторые давно забытые рецепты.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)