Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=культивування мікроорганізмів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 9
Показані документи с 1 за 9
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579.62(075.8)/Б83
Автор(и) : Бортнійчук, Володимир Андронович, Скибіцький, Володимир Гурійович, Ібатулліна, Фльора Жаферівна
Назва : Практикум з ветеринарної мікробіології : навч. посібник . -2-ге вид., переробл. і долов.
Вихідні дані : Вінниця: Нова книга, 2007
Кільк.характеристики :239, [1] с.: рис.
Примітки : Дод.: с. 235-237. - Л-ра: с. 238-239
ISBN, Ціна 978-966-382-103-0: 32.00 грн
УДК : 579.62(075.8)
ББК : 48.41я73
Предметні рубрики: Ветеринарна мікробіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): загальна мікробіологія--общая микробиология--морфологія бактерій--морфология бактерий--дослідження бактерій--исследование бактерий--морфологія грибів --морфология грибов--методи стерилізації--методы стерилизации--культивування мікроорганізмів--культивирование микроорганизмов--визначення виду мікроорганізмів--определение вида микроорганизмов--серологічні методи дослідження--серологические методы исследования--спеціальна мікробіологія--специальная микробиология
Анотація: Представлено матеріали з загальної та спеціальної мікробіології.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 30.16/Б95
Автор(и) : Быков, Валерий Алексеевич, Винаров, Александр Юрьевич, Шерстобитов, Валерий Валентинович
Назва : Расчет процессов микробиологических производств
Вихідні дані : Киев: Техніка, 1988
Кільк.характеристики :245 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 239-242
Ціна : 0.75 р.
ББК : 30.16
Предметні рубрики: Технічна мікробіологія-- Процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): техническая микробиология--микробиологические производства--мікробіологічне виробництво--культивирование микроорганизмов--культивування мікроорганізмів--питательная среда микроорганизмов--живильне середовище мікроорганізмів--лабораторные ферментационные установки--лабораторні ферментаційні установки--промышленные биореакторы--промислові біореактори--флотация микроорганизмов--флотація мікроорганізмів--сушка микробные суспензий--сушіння мікробних суспензій--сепарации дрожжей--сепарація дріжджів--сточные воды микробиологических производств--стічні води мікробіологічного виробництва
Анотація: Рассмотрены методы расчета основных стадий микробиологических производств.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 28.4я73/В18
Автор(и) : Варфоломеев, Сергей Дмитриевич, Калюжный, Сергей Владимирович
Назва : Биотехнология. Кинетические основы микробиологических процессов : учеб. пособие для биол. и хим. спец. вузов
Вихідні дані : М.: Высш. шк., 1990
Кільк.характеристики :296 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 291-292. - Предм. указ.: с. 293-295
ISBN, Ціна 5-06-000645-Х: 0.90 р.
ББК : 28.4я73
Предметні рубрики: Мікробіологія-- Кінетика
Географіч. рубрики:
Анотація: Изложены основы и методы анализа кинетики микробиологических процессов. Детально рассмотрены аналитические модели клеточного роста, кинетические закономерности роста микробных популяций в различных режимах, методы определения кинетических параметров процессов.
Примірники : всього : ЧЗ(2)
Вільні : ЧЗ(2)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.1/В31
Автор(и) : Вербина, Нонна Михайловна, Каптерева, Юлия Валентиновна
Назва : Микробиология пищевых производств : учебник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :256 с.: рис.
Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
Примітки : Лит.: с. 249. - Предм. указ.: с. 250-253
ISBN, Ціна 5-10-000191-7: 0.85 р.
УДК : 663.1
ББК : 36-1я723
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Мікроорганізми
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): классификация микроорганизмов--класифікація мікроорганізмів--обмен веществ--обмін речовин--культивирование микроорганизмов--культивування мікроорганізмів--рост микроорганизмов--ріст мікроорганізмів--экология микроорганизмов--екологія мікроорганізмів--микробиология дрожжевого производства--мікробіологія дріжджового виробництва--микробиология хлебопекарного производства--мікробіологія хлібопекарського виробництва--микробиология макаронного производства--мікробіологія макаронного виробництва--микробиология кондитерского производства--мікробіологія кондитерського виробництва--микробиология сахаристых веществ--мікробіологія цукрових речовин--микробиология пивоварения--мікробіологія пивоваріння--микробиология безалкогольных напитков--мікробіологія безалкогольних напоїв--микробиология консервного производства--мікробіологія консервного виробництва--микробиология производства жиров--мікробіологія виробництва жирів
Анотація: Морфология, классификация, развитие микроорганизмов, микробиология хлебопекарного, бродильного, кондитерского, сахарного, консервного, масложирового производства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 30.16я73/К19
Автор(и) : Кантере, Вилен Михайлович
Назва : Теоретические основы технологии микробиологических производств : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :271 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов вузов
Примітки : Лит.: с. 266. - Предм. указ.: с. 267-268
ISBN, Ціна 5-10-000869-5: 0.90 р.
ББК : 30.16я73
Предметні рубрики: Мікробіологічна промисловість-- Технології
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): микробиологическая промышленность--микроорганизмы--мікроорганізми--сырье микробиологических процессов--сировина мікробіологічних процесів--биосинтез--біосинтез--культивирование микроорганизмов--культивування мікроорганізмів--микробиологический синтез--мікробіологічний синтез--пены и пенообразование--піна і піноутворення--масштабирование ферментации--масштабування ферментації--препаративные продукты биосинтеза--препаративні продукти біосинтеза--оптимизация ферментации--оптимізація ферментації--микрокинетические исследования--мікрокінетичні дослідження
Анотація: Сведения по метаболизму клетки, классификации биотехнологических процессов и их организации.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075.8):579./М11-457615
Автор(и) : Бергілевич О. М., Кухтін М. Д., Касянчук В. В., Ковальчук Р. Л.
Назва : Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :204, [2] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 147-201. - Л-ра: с. 202
ISBN, Ціна 978-966-680-525-9: 55.00 грн
УДК : 637.1(075.8):579.67(075.8)
ББК : 36.95я73
Предметні рубрики: Молочні продукти
Географіч. рубрики:
Анотація: Практикум складається із трьох розділів: "Загальна мікробіологія", "Спеціальна мікробіологія" та "Науково-дослідна робота".
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579.2:577](075.8)/М54
Назва : Метаболизм микроорганизмов. Практикум : учеб. пособие для студентов высш. учеб. заведений
Вихідні дані : Москва: Изд-во Моск. ун-та, 1986
Кільк.характеристики :253 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 233-245. - Предм. указ.: с. 246-251
Ціна : 0.80 р.
УДК : 579.2:577](075.8)
ББК : 28.46я73
Предметні рубрики: Мікроорганізми
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): микроорганизмы--культивирование микроорганизмов--культивування мікроорганізмів--рост микроорганизмов--зростання мікроорганізмів--получение энергии микроорганизмов--отримання енергії мікроорганізмів--изменчивость микроорганизмов--мінливість мікроорганізмів--микробиологический синтез--мікробіологічний синтез
Анотація: Правила работы с микроорганизмами в лаборатории, основные методы микробиологического анализа и учета, приготовления и характеристики сред для культивирования микроорганизмов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 30.16я73/П81
Автор(и) : Аркадьева, Зинаида Александровна, Безбородов, Алексей Михайлович, Блохина, Ирина Николаевна, Воробьева Л. И.
Назва : Промышленная микробиология : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1989
Кільк.характеристики :688 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 677-687. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-06-001482-7: 1.90 р.
ББК : 30.16я73
Предметні рубрики: Технічна мікробіологія-- Процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): техническая микробиология--промислова мікробіологія--история промышленной микробиологии--історія промислової мікробіології--микроорганизмы--мікроорганізми--селекция микроорганизмов--селекція мікроорганізмів--штаммы микроорганизмов--штами мікроорганізмів--культивирование микроорганизмов--культивування мікроорганізмів--хранение микроорганизмов--зберігання мікроорганізмів--бактериофаги--бактеріофаги--антибиотики--антибіотики--витамины--вітаміни--каротиноиды--каротиноїди--гиббереллины--гібереліни--алкалоиды--алкалоїди--аминокислоты--амінокислоти--нуклеотиды--нуклеотиди--ферменты--ферменти--липиды--ліпіди--полисахариды--полісахариди--спиртовое брожение--спиртове бродіння--молочнокислое брожение--молочнокисле бродіння--пропионовокислое брожение--пропіоновокисле бродіння--ацетоно-бутиловое брожение--ацетоно-бутилове бродіння--уксус--оцет--производство белка--виробництво білку--вакцины--вакцини--биотехнология металлов--біотехнологія металів
Анотація: Характеристика микроорганизмов, методы их получения, селекции, культивирования и хранения.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 579.66/67:663.1](/Т38-513141
Автор(и) : Коваленко, Валентина Олексіївна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна, Коваль, Алла Анатоліївна
Назва : Технічна мікробіологія : підруч. для студентів вищ. навч. закл. . -Вид. 2-ге, стер.
Вихідні дані : Харків: Світ книг, 2016
Кільк.характеристики :678, [2] с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 671-676. - Літ.: с. 677-678
ISBN, Ціна 978-966-2678-11-6: 324.00 грн
УДК : 579.66/67:663.1](075.8)
ББК : 30.16я73
Предметні рубрики: Мікробіологічна промисловість
Мікробіологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мікроорганізми--консервування харчових продуктів--мікрофлора тари--патогенні мікроорганізми--харчові захворювання --мікрофлора харчових продуктів--використання мікроорганізмів--мікроскопія мікробних препаратів--систематика бактерій--морфологія дріжджів--культивування мікроорганізмів--мікробіологічний контроль
Анотація: Морфологія, фізіологія, генетика, екологія та систематика мікроорганізмів: патогенні мікроорганізми та аламентарні захворювання, санітарно-гігієнічний контроль харчових виробництв.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)