Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=кулінарна продукція<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.3/Ж73
Автор(и) : Шильман, Лев Залманович, Сімакова, Інна Володимирівна, Камсуліна, Наталія Валеріївна, Федак, Наталія Василівна
Назва : Жири у виробництві харчової продукції : монографія
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2016
Кільк.характеристики :277, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Сумський національний аграрний університет, Харківський державний університет харчування та торгівлі, Національний університет харчових технологій, Економічний університет у Вроцлаві
Примітки : Л-ра: с. 260-277. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-680-782-6: 135.00 грн
УДК : 664.3
ББК : 35.782
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Виробництво-- Дослідження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): харчування людини--питание человека--асортимент продуктів--ассортимент продуктов--показники якості--показатели качества--збагачення олій--обогащение масла--зміни жирів--изменения жиров--термічна обробка--термическая обработка--очищення жирів--очищение жиров--методика побудови номограми--методика построения номограмм--кулінарна продукція--кулинарная продукция--технологія сосусів--технология соусов--технологія вершкового крему--технология сливочного крема--виробництво пісочного тіста--производство песочного теста
Анотація: Результати наукових досліджень щодо використання жирів у виробництві харчової продукції і показано їх зміни у процесі виготовлення продукції.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5:640.4(075.8/Т38-369205
Автор(и) : Павленко, Павліна Павлівна, Тележенко, Любов Миколаївна, Біленька, Ірина Ремівна, Дзюба, Надія Анатоліївна
Назва : Технологічне проектування підприємств ресторанного господарства : навч. посібник
Вихідні дані : Херсон: ОЛДІ-ПЛЮС, 2016
Кільк.характеристики :311, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Одеська національна академія харчових технологій
Примітки : Л-ра: с .200. - Дод.: с. 201-311
ISBN, Ціна 978-966-289-098-3: 350.00 грн
УДК : 642.5:640.4(075.8)
ББК : 36.995я73
Предметні рубрики: Ресторанне господарство-- Проектування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): проектна документація--моделювання виробничих процесів--виробничі програми підприємств--складальні приміщення--виробничі цехи--посудомийні--компонування приміщень--розміщення устаткування--структура підприємств--кейтеринг--кулінарна продукція--санітарно-гігієнічні вимоги--рекламне забезпечення--експертиза технологічної частини проекту
Анотація: Методичні та практичні рекомендації з технологічного проектування підприємств ресторанного господарства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43:664.5(075./Т38-648031
Автор(и) : Доценко В. Ф., Кочерга В. І., Губеня В. О., Кирпіченко О. М.
Назва : Технологія продукції ресторанного господарства : навч.-наоч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2019
Кільк.характеристики :290, [2] с.: іл., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Літ.: с. 289-290
ISBN, Ціна 978-617-7841-45-5: 300.00 грн
УДК : 640.43:664.5(075.8)
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Установи громадського харчування-- Харчові продукти-- Технології -- Виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): концепції створення продукції харчування--асортимент продукції харчування--напівфабрикати--кулінарна продукція--молочна продукція--яєчні продукти--м'ясопродукти--рибопродукти--холодні страви--солодкі страви--десертна продукція--напої--охолоджена продукція--швидкозаморожена продукція--борошняна кондитерська продукція--меню ресторанного господарства
Анотація: Таблиці та схеми, за допомогою яких в систематизованій формі описано технологічні операції та процеси, які відбуваються під час виробництва харчової продукції.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)