Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=кулінарні вироби<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.5/Л32
Автор(и) : Лашко, Олексій Іванович
Назва : Птиця на подвір'ї
Вихідні дані : Київ: Урожай, 1993
Кільк.характеристики :190, [2] с., [36] арк. фот. кольор.: рис., табл., фот. кольор.
ISBN, Ціна 5-337-00844-7: 800.00 крб
УДК : 636.5
ББК : 46.8
Предметні рубрики: Птахівництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сільськогосподарська птиця--сельскохозяйственная птица--породи птиці--породы птиц--інкубація яєць--инкубация птиц--домашня птиця--домашние птицы--утримання птиці--содержание птиц--кулінарні вироби--кулинарные изделия--українські писанки--украинские писанки
Анотація: Вибір виду птиці, способи годівлі, утримання, вирощування і використання.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.55(075)/Р78
Автор(и) : Ростовський, Володимир Сергійович
Назва : Фізико-хімічні основи технологій харчових виробництв : підручник
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2017
Кільк.характеристики :467, [1] с.: фот. кольор., табл.
Колективи : Полтавський університет споживчої кооперації України
Примітки : Дод.: с. 463-467
ISBN, Ціна 966-351-080-3: 280.00 грн
УДК : 641.55(075)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Технологічні процеси
Кулінарія-- Приготування-- Історія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хімічний склад харчових продуктів--білки--жири--вуглеводи--вітаміни--теплова обробка харчових продуктів--технологічна обробка продуктів тваринництва--продукти харчування--кулінарні вироби
Анотація: Теоретичні основи технологічної обробки харчових продуктів і їх вплив на харчову цінність, дана харктеристика технологічних процесів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)