Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (2)Житомирська МЦБС (2)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=кулінарія<.>
Загальна кількість знайдених документів : 229
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К 45
Назва : Китайская, корейская, японская кухня
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2004
Кільк.характеристики :352 с
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-03-2484-7: 7.30 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня-- Национальні традиції --Китай --Корея --Японія
Географіч. рубрики:
Анотація: Восточная кухня не только своеобразна, она сочетает необычайный вкус блюд и несомненную их пользу для организма.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/М 11
Назва : Мікрохвильова кулінарія
Вихідні дані : Х.: Фоліо, 2006
Кільк.характеристики :287 с
Серія: Домашня бібліотека
Примітки : Авт.-упоряд. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-03-3526-1: 9.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Мікрохвильова кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Мікрохвильова піч стала надійною помічницею домашніх господарок. У даному виданні наведено 500 рецептів приготування всіляких страв - і зовсім простих, і досить складних.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К 90
Назва : Кулинария
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :320 с
Серія: Домашняя коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3153-3: 9.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Собраны сведения по составу, пищевой ценности и способам приготовления и хранения продуктов, а также приведены рецепты с описанием необходимых ингредиентов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/П68
Назва : Праздничный стол
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2005
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Хозяйке на заметку
Примітки : Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISSN: 9789660330771
ISBN, Ціна 966-03-3077-4: 08.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Сделать праздники торжественными и запоминающимися поможет данная книга, в которой собраны лучшие рецепты блюд для праздничного стола.
Примірники : всього : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/С 16
Назва : Салаты и закуски
Вихідні дані : Х.: Фоліо, 2005
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Кулинарная коллекция
ISBN, Ціна 966-03-3121-5: 8.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Салати-- Закуски
Географіч. рубрики:
Анотація: Раскрывает секреты приготовления всевозможных салатов и фруктовых десертов, а также холодных и горячих закусок из овощей, мяса, рыбы, творога, яиц.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.991/Н 27
Назва : Напитки и десерты
Вихідні дані : Х.: Фоліо, 2005
Кільк.характеристики :317 с
Серія: Хозяйке на заметку
ISBN, Ціна 966-03-3226-2: 8.00 грн
ББК : 36.991
Предметні рубрики: Кулінарія-- Напої-- Десерти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): наливки--наливки--настойки--настоянки--коктейли--коктейлі--прохладительные напитки--охолоджувальні напої--горячие напитки--гарячі напої--алкогольные напитки--алкогольні напої--желе--суфле--мороженое--морозиво--фруктово-ягодные салаты--фруктово-ягідні салати--мелкие сладости--дрібні солодощі--варенье--варення--пирожные--тістечка--печенье--печиво--мёд--мед--пиво
Анотація: Доступные рецепты приготовления горячих, прохладительных и алкогольных напитков: квасов и пуншей, крюшонов и наливок, чаев и коктейлей. Рецепты десертов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635(075)/С41
Автор(и) : Сич, Зеновій Деонизович, Сич, Ірина Михайлівна
Назва : Гармонія овочевої краси та користі
Вихідні дані : Київ: Арістей, 2005
Кільк.характеристики :190, [2] с.: табл., портр.
Примітки : Бібліогр.: с. 187-190
ISBN, Ціна 966-8458-92-3: 020.00 грн
УДК : 635(075) + 613.21(075)
ББК : 42.34Я7 + 51.230Я7
Предметні рубрики: Овочі у кухнях народів світу-- Кулінарний арт-візаж
Овощи в кухнях народов мира-- Кулинарный арт-визаж
Географіч. рубрики:
Анотація: Світове різноманіття овочевих рослин, використання овочів у кухнях різних народів світу.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 42.349я2/С74
Назва : Справочник грибника
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2005
Кільк.характеристики :351 с.: цв.ил., табл.
Серія: Мир увлечений
Примітки : Лит.: с. 347
ISBN, Ціна 966-03-3185-1: 12.00 грн
ББК : 42.349я2
Предметні рубрики: Ботаніка-- Гриби
Мікологія
Кулінарія-- Грибні страви
Географіч. рубрики:
Анотація: Общие сведения о строении и биологии, а также характеристика наиболее распостраненных съедобных и ядовитых грибов.
Примірники : всього : ЧЗ(1), ВВ(1)
Вільні : ЧЗ(1), ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(03)/З-80
Назва : Золота енциклопедія домашньої кулінарії
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2006
Кільк.характеристики :608 с
ISBN, Ціна 966-548-822-8: 016.00 грн
УДК : 641.5(03)
ББК : 36.997я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепти найкращих страв світової та вітчизняної кухні, розмаїття корисних порад щодо "смачного мистецтва".
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/В75
Автор(и) : Воробьева Л. И.
Назва : Готовим просто и вкусно
Вихідні дані : М.: Мир кн., 2005
Кільк.характеристики :352 с.: рис.
Серія: Хозяюшка
ISBN, Ціна 5-486-00195-9: 017.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашня кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Рецепты быстрого приготовления домашних блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 32.997/Т 12
Автор(и) : Табаков, Антон Олегович
Назва : Кулинарные истории Антона Табакова
Вихідні дані : Москва: Махаон; Москва: ОКТОПУС, 2004
Кільк.характеристики :256 с.: ил.
Серія: Непраздный интерес
ISBN, Ціна 5-18-000499-3: 048.00 грн
ISBN, Ціна 5-94887-007-3: Б.ц.
УДК : 641.55
ББК : 32.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування-- Рецептура
Анотація: [От вкусных и полезных блюд на столе нас отделяет собственное неумение их приготовить. Книга подскажет какой-то рецепт, подаст новую идею, вызовет желание вкусно поесть.]
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 640.43(075.8)/А 87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович, Іванникова Т.В., Архіпова А.В.
Назва : Ресторанна справа: асортимент, технологія і управління якістю продукції в сучасному ресторані : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр навч. л-ри, 2007
Кільк.характеристики :382 с
ISBN, Ціна 966-8347-48-X: 037.00 грн
УДК : 640.43(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Ресторанна справа-- Кулінарія-- Рецептура
Географіч. рубрики:
Анотація: Характеристика продукції ресторанного господарства, вимоги безпеки і контроль якості.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа :
Шифр видання :
Автор(и) : Виольева Л.
Назва : Целительная трапеза
Місце публікування : Наука и религия: Ежемесячный научно-популярный журнал. - М., 2007. - N 9. - С. 54-57. - (Шифр nair/2007/9)
Предметні рубрики: Історія філософія-- піфагорійці --Греція
Гігієна харчування
Кулінарія-- історія
Географіч. рубрики:
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 639.1(03)/Л 87
Автор(и) : Лучков Г.Б.
Назва : Большая энциклопедия охоты . -2-е изд., испр. и доп.
Вихідні дані : М.: РИПОЛ классик, 2007
Кільк.характеристики :528 с.: фото.цв., рис.
ISBN, Ціна 978-5-7905-4611-2: 053.00 грн
УДК : 639.1(03)
ББК : 47.1я2
Предметні рубрики: Полювання
Мисливське господарство
Географіч. рубрики:
Анотація: Материалы о ружейной охоте, добыче зверей и птиц с использованием силков, капканов, самоловов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.56/Л 47
Автор(и) : Леонкин В.В.
Назва : Кулинарная книга диабетика
Вихідні дані : М.: Эксмо, 2006
Кільк.характеристики :256 с
ISBN, Ціна 5-699-15800-6: 012.60 грн
УДК : 641.56
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: В этой книге предлагается огромный выбор рецептов вкусных и полезных блюд, несложных в приготовлении и не противоречащих рекомендациям вашего врача.Они помогут вам не страдать от строгостей диеты и достаточно разнообразить свой стол.Кроме того, при помощи схем индивидуального расчета вы сможете самостоятельно подобрать подходящий для вас набор продуктов и составить адекватное меню.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5/E75
Автор(и) : Esko, Wendy
Назва : Introducing Macrobiotic Cooking
Вихідні дані : Tokyo; New York: Japan Publications, 1978
Кільк.характеристики :144 p.: il.
Примітки : App.: p. 135-139. - Gloss.: p. 140-142. - Ind.: p. 143-144 . - ІРЦ "Вікно в Америку"
ISBN, Ціна 0-87040-458-X: 010.00 грн
УДК : 641.5
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія
Дієти-- Макробіотика
Географіч. рубрики:
Анотація: Here is a responsible and lucid introduction to the preparation of natural and organic foods by one of the nation`s most promising macrobiotic teachers.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642(02)/К56
Автор(и) : Ковальчук, Тетяна Іванівна
Назва : Менеджмент та маркетинг у громадському харчуванні. Тлумачний термінологічний словник (англійська, російська та українська мови)
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2008
Кільк.характеристики :208 с
Примітки : Перелік термінів: с. 191-206
ISBN, Ціна 978-966-364-593-3: 030.00, 032.50, грн
УДК : 642(02)
ББК : 36.99я2
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: Тлумачний термінологічний словник англійською, російською та українською мовами.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641(520)/Y55
Автор(и) : Yoneda, Soei
Назва : Good Food from a Japanese Temple
Вихідні дані : Tokyo; New York; San Francisko: Kodansha International, 1982
Кільк.характеристики :224 p.
Примітки : Ind.: p. 218-224. - ІРЦ "Вікно в Америку"
ISBN, Ціна 0-87011-527-8: 024.00 грн.
ISBN, Ціна 4-7700-1024-9: Б.ц.
УДК : 641(520)
ББК : 36.997(5Я)
Предметні рубрики: Кухня японська
Вегетаріанська кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: The 230 recipes here include a number created specially for this book to show how Western vegetables can be used, the strength of this 600-year tradition being not only its orthodoxy but its delight in innovation.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Стаття з газети
Шифр видання :
Автор(и) : Гонтаренко С.
Назва : Деруны как кулинарная демократия
Місце публікування : Киевские ведомости: общенац. газ. - К.: Киевские ведомости, 2008. - N 181. - 2 окт. - С. 9. -(Традиции): фото.цв. (Шифр kive/2008/181)
Предметні рубрики: Кулінарія --Житомирська обл.
Етнографія-- кухня --Житомирська обл.
Географіч. рубрики:
Анотація: В місті Коростені на Житомирщині відбулося міжнародне свято дерунів, яке вирішили зробити щорічним.
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 392(477)/Д69
Назва : Дорогоцінна скарбниця премудростей українського народу
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2009
Кільк.характеристики :576 с.: іл.
ISBN, Ціна 978-966-481-171-9: 042.00 грн
УДК : 392(477)
ББК : 63.5(4УКР)
Предметні рубрики: Фольклор український
Географіч. рубрики:
Анотація: Інформація про народний календар - тисячолітній документ життя і культури українського народу та рекомендації щодо ведення господарства, кулінарні рецепти, розкриваються секрети краси та здоров’я тощо.
Примірники :МИСТ(1)
Вільні : МИСТ(1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)