Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)Баранівська ЦРБ (1)Житомирська МЦБС (2)Житомирська ЦРБ (1)Малинська ЦРБ (1)Радомишльська ЦРБ (2)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=кухня<.>
Загальна кількість знайдених документів : 195
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
1.

50 000 лучших кулинарных рецептов/[Авт.-сост. Н. В. Гореликова и др.]. - 2004
2.

Illsley L. A taste of Mexico/Linda Illsley. - 1995
3.

Harris C. A taste of West Africa/Colin Harris. - 1995
4.

Киця Н. М. British food (10 form)/Н. М. Киця // Англійська мова та література. -Х.:Основа, 2020,N N 25/27.-С.39-42
5.

Заєць Є. Cuisine battle: UK vs UA. Let's discuss/Є. Заєць // English Languge & Culture. Шкільний світ. -К.:Мосієнко М. В., 2019,N N 1.-С.50-53
6.

Spagnol E. Das beste aus italiens Kueche. Originalrezepte von heute/Elena Spagnol ; [Uebers.: Jost Sonja]. - 1982
7.

Deutsche Lieblinhsgerichte: das Heimatkochbuch/[Red.: Julia Voigtlaender]. - [2015?]
8.

Кирдяева О. И. Discover Australia/О. И. Кирдяева, Т. А. Симонян // Иностранные языки в школе. -М.:Иностранные языки в школе, 2016,N N 11.-С.45-50
9.

Чайкіна С. Eating out in Lviv/С. Чайкіна // English Language & Culture. Шкільний світ. -К.:Мосієнко М. В., 2020,N N 2.-С.33-36
10.

Сорока Т. English cafe: food and drinks/Т. Сорока // English Language & Culture. Шкільний світ. -К.:Мосієнко М. В., 2020,N N 2.-С.16-23
11.

Чижик Г. І. Food and cuisine (8 form)/Г. І. Чижик // Англійська мова та література. -Х.:Основа, 2018,N N 24(серп.).-С.28-30
12.

Karpenko Food for Stomach and Thought/Olena Karpenko // English ("Шкільний світ"). -К.:Шк. світ, 2007,N N 36.-С.С. 8-12
13.

Yoneda Good Food from a Japanese Temple/Soei Yoneda ; introd. by Robert Farrar Capon. - 1982
14.

Kochkunst. Lukullisches von A bis Z/[Vortexte: Renate Florstedt ; Rezeptteil: Karla Szabo, Rosita Michaelsen, Ingetraud Beier]. - 1986
15.

Kuchnia polska/[Stanislaw Berger et al. ; red. Maria Librowska]. - 1974
16.

Le Cordon Bleu Classic French Cookbook. - 1994
17.

Олійник К. Master Chef/К. Олійник // Профтехосвіта. -К.:Шевчук Л. М., 2019,N N 7.-С.14-18
18.

Natal'chenko A. Modern British Cooking/A. Natal'chenko // English Шкільний світ. -К.:Мосієнко М. В., 2008,N N 4.-С.17-19
19.

Савченко Я. В. National cuisine. Ukrainian hospitality (10 form)/Я. В. Савченко // Англійська мова та література. -Х.:Основа, 2018,N N 24(серп.).-С.21-23
20.

Native Indian wild game, fish and wild foods cookbook/ed. by David Hunt. - 1992
 1-20    21-40   41-60   61-80   81-100   101-120      
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)