Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=м'ясопереробна галузь<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Інноваційні технології переробки тваринницької сировини та виробництва харчових продуктів/[В. П. Славов та ін.] ; за наук. ред.: В. П. Славова та О. В. Коваленко. - 2019
2.

Вплив біологічно активних сполук на стабільність жирового комплексу м'яса птиці механічного обвалювання під час зберігання/Л. У. Войцехівська [та ін.] // Вісник аграрної науки. -Київ:Ред. журн. Вісник аграрної науки, 2020,N N 9.-С.68-74
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)