Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=макарони<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075)/Т38
Автор(и) : Петько, Володимир Феодосійович, Гапонюк, Олег Іванович, Петько, Євгеній Володимирович, Ульяницький, Анатолій Володимирович
Назва : Технологічне устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництв : підручник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2007
Кільк.характеристики :432 с.: табл., рис.
Примітки : Літ: с. 423-424
ISBN, Ціна 978-966-364-488-2: 64.80, 64.80, 67.50 грн, грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Обладнання
Макарони-- Виробництво-- Обладнання
Кондитерське виробництво-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Анотація: Класифікація, будова, принцип дії і правила експлуатації технологічного устаткування хлібопекарського, макаронного і кондитерського виробництва.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.66/.664.69(07/Д 75-042920
Автор(и) : Дробот В.І., Арсеньєва Л.Ю., Білик О.А., Доценко В.Ф.
Назва : Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр навч. л-ри, 2006
Кільк.характеристики :341 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с318. - Дод.: с.319-331. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-364-173-8: 060.00 грн
УДК : 664.66/.664.69(076.5)
ББК : 36.83я73
Предметні рубрики: Хлібопекарське виробництво-- Технологія-- Лабораторний практикум
Макаронне виробництво-- Технологія-- Лабораторний практикум
Географіч. рубрики:
Анотація: Практикум з визначення якості та технологічних властивостей борошна, контролю напівфабрикатів і готових виробів хлібопекарського і макаронного виробництв.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663/664(075)/З-41
Назва : Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції : підручник
Вихідні дані : Х.: Еспада, 2008
Кільк.характеристики :544 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 539-542
ISBN, Ціна 978-966-456-023-5: 075.40 грн
УДК : 663/664(075)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Продовольчі товари-- Переробка
Сільськогосподарська продукція-- Зберігання
Географіч. рубрики:
Анотація: Технологічні стадії переробки продукції продовольчого призначення, особливості її зберігання, використання побічних продуктів та відходів виробництва.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 821.161.2/Щ32
Автор(и) : Щегельський, Павло Григорович
Назва : Притулок для подорожнього : повесті та оповідання
Вихідні дані : К.: Рад. письм., 1989
Кільк.характеристики :382 с.: іл.
ISBN, Ціна 5-333-00275-4: 1.70 р.
УДК : 821.161.2
ББК : 84(4УКР)6
Предметні рубрики: Українська література, 20 ст.
Художня література --Україна, 20 ст.
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): повісті--повести--оповідання--рассказы
Зміст : Летіла птаха ; Діловари ; Притулок для подорожнього ; Пургачиха ; Мама Серьожа ; Макарони по-флотськи ; Фіктивний шлюб ; Попутники
Анотація: Книжка повістей та оповідань українського письменника присвячена морально-етичним проблемам. Проблема сім'ї, пошуки людиною свого місця у житті - ось ті головні теми, які досліджує автор.
Примірники :АБ(1)
Вільні : АБ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)