Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=мармеладні вироби<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.6(075)/К 89
Автор(и) : Кузнецова, Людмила Семеновна, Сиданова, Муся Юрьевна
Назва : Технология и организация производства кондитерских изделий : учебник . -2-е изд., испр. и доп.
Вихідні дані : М.: Академия, 2009
Кільк.характеристики :480 с.: рис., табл.
Серія: Среднее профессиональное образование
Примітки : Лит.: с.475
ISBN, Ціна 978-5-7695-6086-6: 252.00 грн
УДК : 664.6(075)
ББК : 36.86я73
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Виробництво
Географіч. рубрики:
Анотація: Технология переработки пищевого сырья в сахарные и мучные кондитерские изделия.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.143/.149+664./Л 86-227753
Автор(и) : Лурье, Иосиф Саулович
Назва : Технология кондитерского производства : учебник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1992
Кільк.характеристики :399 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для учащихся техникумов
Примітки : Лит.: с. 396
ISBN, Ціна 5-10-001443-1: 5.00 крб
УДК : 664.143/.149+664.68+663.91(075)
ББК : 36.84
Предметні рубрики: Кондитерське виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерское производство--кондитерське виробництво--кондитерська сировина--кондитерское сырье--кондитерские материалы--кондитерські матеріали--карамель--конфеты--цукерки--производство ириса--виробництво ірису--шоколад--какао-порошок--мармеладные изделия--мармеладні вироби--пастила--драже--халва--расчет кондитерских рецептур--розрахунок кондитерських рецептур
Анотація: Изложены состав сырья и материалов, описано производство основных кондитерских изделий, приведены расчет рецептур и учет сырья.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)