Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=модифицированный крахмал<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1+664.2(075)/С 19
Автор(и) : Сапронов, Алексей Романович, Жушман, Анатолий Иванович, Лосева, Валентина Александровна
Назва : Общая технология сахара и сахаристых веществ : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :397 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 389. - Предм. указ.: с. 390-393
ISBN, Ціна 5-10-001183-1: 1.20 р.
УДК : 664.1+664.2(075)
ББК : 36.84я73
Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Технология
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): производство сахара--сахар-песок--цукор-пісок--кристаллизация сахара--кристалізація цукру--тростниковый сахар-сырец--тростинний цукор-сирець--сахар-рафинад--цукор-рафінад--картофельный крахмал--картопляний крохмал--кукурузный крахмал--кукурудзяний крохмал--сухой крахмал--сухий крохмал--модифицированный крахмал--модифікований крохмал--дистрины--дистрини--крахмальная патока--крохмальна патока--техническая глюкоза--технічна глюкоза--глюкозофруктозный сироп--глюкозофруктозний сироп
Анотація: Изложены общие положения и основы технологии сахар-песка из сахарной свеклы и тростникового сахара-сырца, сахара рафинада, крахмала и крахмалопродуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.143(035)/О-76
Автор(и) : Острик, Алексей Семенович, Дорохович, Антонелла Николаевна, Мироненко, Нина Васильевна
Назва : Использование нетрадиционного сырья в кондитерской промышленности : справочник
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1989
Кільк.характеристики :112 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 106-108
ISBN, Ціна 5-337-00406-9: 0.50 р.
УДК : 664.143(035)
ББК : 36.86я2
Предметні рубрики: Кондитерське виробництво-- Сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерское производство--кондитерское сырье--пищевая ценность вторичных продуктов--харчова цінність вторинних продуктів--молочная сыворотка--молочна сироватка--зародыши пшеницы--зародки пшениці--пивная дробина--пивна дробина--квасная дробина--квасного дробина--пшеничные отруби--пшеничні висівки--модифицированный крахмал--модифікований крохмаль
Анотація: Приведены характеристики нетрадиционных видов сырья и рецептуры новых кондитерских изделий с ними.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.2:664.157(083/С 74-914762
Автор(и) : Абрагам, Дора Рафаиловна, Губин, Михаил Гаврилович, Жарова, Елизавета Яковлевна, Жушман, Анатолий Иванович
Назва : Справочник по крахмало-паточному производству
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1978
Кільк.характеристики :432 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 422-426. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.60 р.
УДК : 664.2:664.157(083)
ББК : 36.85я2
Предметні рубрики: Крохмале-мелясове виробництво-- Сировина-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): крахмало-паточное производство--крахмальное сырье--крохмальна сировина--сырой картофельный крахмал--сирий картопляний крохмаль--сырой кукурузный крахмал--сирий курудзяний крохмаль--сухой крахмал--сухий крохмал--сухой кукурузный корм--сухий кукурудзяний корм--кукурузное масло--кукурудзяне масло--пшеничный крахмал--пшеничний крохмаль--сорговый крахмал--сорговий крохмаль--патока--кристаллическая глюкоза--кристалічна глюкоза--модифицированный крахмал--модифікований крохмаль--декстрин
Анотація: Приведены справочные данные по физико-химическим свойствам крахмала и крахмалопродуктов, по сырью, технологии, оборудованию крахмало-паточного производства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.2/Т 38
Автор(и) : Трегубов, Николай Николаевич, Жарова, Елизавета Яковлевна, Жушман, Анатолий Иванович, Сидорова, Елена Константиновна
Назва : Технология крахмала и крахмалопродуктов : учебник . -5-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1981
Кільк.характеристики :472 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 458-460. - Предм. указ.: с. 461-465. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.40 р.
УДК : 664.2
ББК : 36.85я73
Предметні рубрики: Крохмале-мелясове виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): крахмало-патоковое производство--крахмальное сырье--крохмальна сировина--картофельный крахмал--картопляний крохмаль--зерновое крахмальное сырье--зернова крохмальна сировина--кукурузный крахмал--кукурудзяний крохмаль--пшеничный крахмал--пшеничний крохмаль--сорговый крахмал--сорговий крохмаль--рисовый крахмал--рисовий крохмаль--сухой крахмал--сухий крохмаль--модифицированный крахмал--модифікований крохмаль--декстрин--гидролиз крахмала--гідроліз крохмалю--патока--кристаллическая гидратная глюкоза--кристалічна гідратна глюкоза--пищевая глюкоза--харчова глюкоза--медицинская глюкоза--медична глюкоза
Анотація: Строение, свойства и технология крахмала и крахмалопродуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.86/П18
Автор(и) : Парфененко, Валерия Васильевна, Эйнгор, Михаил Беркович, Никифорова, Валентина Николаевна
Назва : Производство кондитерских изделий с использованием нетрадиционного сырья
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 203-206
Ціна : 0.70 р.
ББК : 36.86
Предметні рубрики: Кондитерські вироби-- Сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кондитерские изделия--нетрадиционное кондитерское сырье--нетрадиційна кондитерська сировина--молочная сыворотка--молочна сироватка--фруктовое сырье--фруктова сировина--овощное сырье--овочева сировина--соевый белок--соєвий білок--модифицированный крахмал--модифікований крохмаль--поверхностно-активные вещества--поверхнево-активні речовини--твердые жиры--тверді жири
Анотація: Использование нетрадиционного сырья при производстве кондитерских изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)