Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=молочні консерви<.>
Загальна кількість знайдених документів : 10
Показані документи с 1 за 10
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/.3(075.8)/М11
Автор(и) : Бергілевич О. М., Семанюк В. І., Косянчук В. В., Ковальчук Р. Л.
Назва : Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. кн., 2010
Кільк.характеристики :320 с.: рис., табл.
Примітки : Бібліогр.: с.301-319
ISBN, Ціна 978-966-680-511-2: 78.40, 78.00, грн
УДК : 637.1/.3(075.8)
ББК : 36.950я73
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Мікробіологія
Ветеринарна санітарія-- Експертиза
Географіч. рубрики:
Анотація: Систематика, морфологія та біологічні властивості мікроорганізмів молока й молочних продуктів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075)/К88
Автор(и) : Кугенєв, Петро Венедктович
Назва : Молочна справа : підручник . -3-е вид., перероб. і доп.
Вихідні дані : К.: Вища шк., 1977
Кільк.характеристики :312 с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 308
Ціна : 0.82 р.
УДК : 637.1(075)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочна продукція-- Виробництво-- Властивості
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): хімічний склад молока--химический состав молока--біохімічні властивості молока--биохимические свойства молока--фізичні властивості молока--физические свойства молока--мікробіологія молока--микробиология молока--обробка молока--обработка молока--зберігання молока--хранение молока--транспортування молока--транспортировка молока--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--маслоробство--маслоделие--сироварство--сыроварение--молочні консерви--молочные консервы--прифермерські молочарні--околофермерские молочни
Анотація: Склад та властивості молока, технологія виробництва різних молочних продуктів.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075)/Т38
Автор(и) : Крусь, Галина Николаевна, Чекулаева, Лидия Васильевна, Шалыгина, Галина Александровна, Ткаль, Таисия Константиновна
Назва : Технология молочных продуктов : учеб. пособие
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :367 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для техникумов
Примітки : Лит.: с. 360. - Предм. указ.: с. 361-363. - Аквт. указ. на оборот. тит. л.
ISBN, Ціна 5-10-000215-8: 1.10 р.
УДК : 637.1(075)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочні продукти -- Технологічні процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первинна обробка молока--первичная обработка молока--приймання молока--приемка молока--сепарування молока--сепарирование молока--стирилізоване молоко--стирилизованное молоко--пастеризоване молоко--пастеризированное молоко--кисломолочні напої--кисломолочные напитки--технологія сметани--технология сметаны--технологія сиру--технология сыра--сирні вироби--творожные изделия--морозиво--мороженое--молочні консерви--молочные консервы--молочні продукти дитячого харчування--молочные продукты детского питания--сухі молочні суміші--сухие молочные смеси--рідкі молочні продукти--жидкие молочные продукты--кисломолочні продукти--кисломолочные продукты--пастоподібні продукти--пастообразные продукты--сироваріння--сыроварение--плавлений сир--плавленый сыр--вершкове масло--сливочное масло--казеїн--казеин--пахта--молочна сироватка--молочная сыроватка--молочний сахар--молочный сахар
Анотація: Технологические процессы производства цельномолочных продуктов, масла, сыра и др.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075.8)/Т 38
Автор(и) : Гисин, Иосиф Борисович, Сирик, Варлам Иванович, Чекулаева, Лидия Васильевна, Шалыгина, Галина Александровна
Назва : Технология молока и молочных продуктов : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : М.: Пищевая промышленность, 1973
Кільк.характеристики :376 с.: рис., табл.
Примітки : Авт. указ. на оборот. тит. л.
Ціна : 0.97 р.
УДК : 637.1(075.8)
ББК : 36.95я723
Предметні рубрики: Молочне виробництво -- Технологія
Молочні продукти -- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): транспортировка молока--транспортування молока--пастеризованное молоко--пастеризоване молоко--стирилизованное молоко--стирилізоване молоко--топлене молоко--топленое молоко--питне молоко--питьевое молоко--іонітне молоко--ионитное молоко--белковое молоко--білкове молоко--вершки--сливки--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти--кефир--кефір--йогурт--кумыс--кумис--обезжиренное молоко--знежирене молоко--сметана--творог--сир--мороженое--морозиво--технология сыра--технологія сиру--натуральные сыры--натуральні сири--казеин--казеїн--сливочное масло--вершкове масло--молочные консервы--молочні консерви--сгущенные молочные консервы--згущені молочні консерви--сухие молочные продукты--сухі молочні продукти
Анотація: Описаны технологические процессы производства молока и молочных продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075.8)/Б 24
Автор(и) : Барабанщиков, Николай Васильевич
Назва : Молочное дело : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :351 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 344-345. - Предм. указ.: с. 346-349
ISBN, Ціна 5-10-000710-9: 0.95 р.
УДК : 637.1(075.8)
ББК : 36.959.73
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--химический состав молока--хімічний склад молока--биохимические свойства молока--біохімічні властивості молока--физические свойства молока--фізичні властивості молока--гигиена молока--гігієна молока--машинное доение коров--машинне доїння корів--ручное доение коров--ручне доїння корів--обработка молока на комплексах--обробка молока на комплексах--обработка молока на ферме--обробка молока на фермі--сепарирование молока--сепарування молока--питьевое молоко--питне молоко--сливки--вершки--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти--маслоделие--маслоробство--сыроделие--сироваріння--молочные консервы--молочні консерви--заменители цельного молока--замінники незбираного молока
Анотація: Рассмотрены вопросы молоковедения, технологии молока и молочных продуктов, организационная работа в молочном деле.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 338.439.4:637.5(0/М25-671729
Автор(и) : Мардар, Марина Ромиківна, Камінський, Анатолій Яковлевич, Дубровін, Феофан Євлампійович
Назва : Товарознавство. Товари тваринного походження : навч. посіб.
Вихідні дані : Львів: Магнолія 2006, 2018
Кільк.характеристики :294, [2] с.: табл., рис.
Серія: Вища освіта в Україні
Примітки : Термінолог. покажч.: с. 291-292. - Літ.: с. 293-294
ISBN, Ціна 978-617-574-035-4: 180.00 грн
УДК : 338.439.4:637.5(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Продовольчі товари-- Властивості
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочні товари--морозиво--сири--молочні консерви--яєчні товари--м'ясні товари--жирові продукти--рибні продукти--субпродукти--ковбасні вироби--копчені рибні товари--ікра
Анотація: Товарознавча класифікація та характеристика основних груп товарів тваринного походження.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1.022/К84
Автор(и) : Крусь, Галина Николаевна, Тиняков, Владимир Георгиевич, Фофанов, Юрий Филосовович
Назва : Технология молока и оборудования предприятий молочной промышленности : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1986
Кільк.характеристики :280 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 275. - Предм. указ.: с. 276-277
Ціна : 1.00 р.
УДК : 637.1.022
ББК : 36.95я73
Предметні рубрики: Молоко-- Технології
Молочне виробництво-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочное производство--молочные продукты--молочні продукти--цельномолочные продукты--суцільномолочні продукти--мороженое--морозиво--молочные консервы--молочні консерви--сливочное масло--вершкове масло--сыры--сири--кисломолочные продукты--кисломолочні продукти
Анотація: Общая технология молока и молочных продуктов, частная технология молочных продуктов, оборудование для их производства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/К 59
Автор(и) : Козлов, Володимир Миколайович
Назва : Чудовий продукт : бесіди про молоко
Вихідні дані : Київ: Техніка, 1979
Кільк.характеристики :124 с.: рис.
Ціна : 0.55 р.
УДК : 637.1
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочне виробництво-- Технології-- Історія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): історія молока--мінеральний склад молока--молоко і дієта--лікувальні властивості молока--молочні продукти--молочні консерви--вершкове масло--сир--молочна кулінарія
Анотація: Історія розвитку молочної справи, харчова цінність молочних продуктів, їх роль у харчуванні, особливості вироблення різних видів молочних продуктів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.13/Х89
Автор(и) : Храмцов, Андрей Георгиевич, Нестеренко, Павел Григорьевич
Назва : Безотходная технология в молочной промышленности
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :279 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 270-277
ISBN, Ціна 5-10-000211-5: 3.40 р.
УДК : 637.13
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочна промисловість-- Технології-- Відходи
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): молочная промышленность--переработка молока--переробка молока--молочные напитки--молочні напої--молочные консервы--молочні консерви--сливочное масло--вершкове масло--сыры--сири--обезжиренное молоко--знежирене молоко--пахта--молочная сыворотка--молочна сироватка--мороженое--морозиво--кормовые добавки--кормові добавки--отходы переработки молока--відходи переробки молока
Анотація: Использование молока по безотходной технологии с полным использованием сухого остатка или раздельным извлечением отдельных компонентов.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1(075)/Ш13
Автор(и) : Шаблій, Любов Матвіївна
Назва : Технологія переробки молока : навч. посіб.
Вихідні дані : Київ: Кондор, 2019
Кільк.характеристики :305, [3] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний педагогічний університет імені М. П. Драгоманова
Примітки : Літ.: с. 265-268. - Дод.: с. 269-305
ISBN, Ціна 978-617-7729-62-3: 309.00 грн
УДК : 637.1(075)
ББК : 36.95
Предметні рубрики: Молочне виробництво -- Технологія-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): розвиток молочної промисловості--молочні продукти в харчуванні людини--молочна сировина--санітарно-гігієнічні показники--механічне обробляння молочної сировини--молочні продукти--теплове обробляння молочної сировини--вакуумне обробляння молочної сировини--питні види молока--питні види вершків--кисломолочні продукти--морозиво--молочні консерви--натуральні сири--пакування молока--пакування молочних продуктів--санітарна обробка молока--санітарна обробка тари--санітарна обробка обладнання
Анотація: Історія розвитку молочної промисловості, вимоги до молочної сировини, механічне та теплове обробляння, санітарна обробка обладнання і тари.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)