Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=молочні продукти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 29
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-29 
1.

Кузьмінська О.В. Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді/[О. В. Кузьмінська, М. С. Червона ; за ред. О. О. Яременка]. - 2005
2.

Сирохман І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення/І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - 2009
3.

Аз-Буки-Веді тваринника/В. А. Бурлака [та ін.] ; за ред. В. А. Бурлаки. - 2010
4.

Практическая энциклопедия мировой кулинарии/[авт.-сост.: С. Е. Першина, И. Г. Ройтенберг ; ред. О. С. Черепанова ; худож. Т. В. Сырникова]. - 2010
5.

Тихонова А. В. Швейцарские сыроделы: у истоков российского сыроварения/А. В. Тихонова // Вопросы истории. -М.:Ред. журн. "Вопросы истории", 2012,N N 3.-С.110-119
6.

Товарознавство. Продовольчі товари/[О. Г. Бровко та ін.]. - 2010
7.

Оленев Ю. А. Производство мороженого/Ю. А. Оленев, Н. Д. Зубова. - 1977
8.

Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів/[Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - 2013
9.

Мікробіологія молока і молочних продуктів. Практикум/О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. В. В. Касянчук. - 2010
10.

Васильев Л. Г. Гигиеническое и противоэпидемическое обеспечение производства молока и молочных продуктов/Л. Г. Васильев, Н. И. Абрамова-Оболенская, В. А. Павлов ; под ред.: В. А. Павлова. - 1990
11.

Cheeses of the world/Bernard Nantet [et. al.] ; des. Louise Brody ; phot. Jean-Pierre Dieterlen. - 1993
12.

Бондаренко Г. Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку/Г. Бондаренко, М. Бех, О. Таран // Народна творчість та етнографія. -К.:Ін-т мистецтвознав., фольклористики та етнології ім. М.Т. Рильського НАН України, 2015,N N 5.-С.96 - 103
13.

Товарознавство. Продовольчі товари/[О. Г. Бровко та ін.]. - 2015
14.

Лабораторний практикум із загальних технологій харчової промисловості/[В. Ф. Доценко та ін.] ; за ред. В. Ф. Доценка. - 2016
15.

Эвенштейн З. М. Здоровье и питание/З. М. Эвенштейн ; [предисл. Ф. И. Комарова]. - 1987
16.

Ройтер И. М. Сырье хлебопекарного производства/И. М. Ройтер. - 1972
17.

Крусь Г. Н. Технология молока и оборудования предприятий молочной промышленности/Г. Н. Крусь, В. Г. Тиняков, Ю. Ф. Фофанов ; под общ. ред. В. Д. Суркова. - 1986
18.

Кугенев П. В. Практикум по молочному делу/П. В. Кугенев. - 1988
19.

Радаева И. А. Технология молочных консервов и заменителей цельного молока/И. А. Радаева, В. С. Гордезиани, С. П. Шулькина ; [под ред. Я. И. Костина ; редкол.: В. П. Аристова и др.]. - 1986
20.

Козлов В. М. Чудовий продукт/В. М. Козлов. - 1979
 1-20    21-29 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)