Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=мясная отрасль<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 330.131.7/Т33
Автор(и) : Скопенко Н. С.
Назва : Теоретико-методичні основи аналізу та оцінки господарського ризику підприємств харчової промисловості : монографія
Вихідні дані : К.: Кондор, 2016
Кільк.характеристики :477, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Національний університет харчових технологій
Примітки : Бібліогр. в кінці глав. - Дод.: с. 454-477
ISBN, Ціна 978-617-7278-43-5: 200.00 грн
УДК : 330.131.7 + 338.439
ББК : 65.053
Предметні рубрики: Підприємницькі ризики-- Економічна оцінка-- Дослідження
Харчова промисловість-- Економіка-- Дослідження --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): система ризиків--система рисков--управління ризиками--управление рисками--технологічні ризики--технологические риски--фінансові ризики--финансовые риски--ризик-менеджменту--риск-менеджмент--управління ризиком підприємств--управление рисками предприятий--факторний аналіз ризику підприємств--факторный анализ рисков предприятий--оцінки ризику--оценки рисков--зовнішній ризик підприємств--внешний риск предприятий--глобальні ризики--глобальные риски--країнові ризики--страновые риски--ризики формування продовольчої системи--риски формирования продовольственной системы--аналіз молочної галузі--анализ молочной отрасли--ринок морозива--рынок мороженого--аналіз чинників ризику--анализ факторов риска--м'ясна галузь --мясная отрасль--ринок продуктів дитячого харчування--рынок продуктов детского питания--діагностика ризиків--диагностика рисков--ризики хлібопекарської галузі--риски хлебопекарной отрасли--маркетингові ризики--маркетинговые риски--ризики виробників яєць--риски производителей яиц--управління агропромисловими формуваннями--управление агропромышленными формированиями
Анотація: Дослідження теоретичних, методичних та практичних основ аналізу та оцінки ризику підприємств харчової промисловості.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5.03/Н63
Автор(и) : Николаенко, Анатолий Федосеевич
Назва : Организация безотходного производства в мясной промышленности
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1991
Кільк.характеристики :248 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 243-246
ISBN, Ціна 5-337-00758-0: 0.80 крб.
УДК : 637.5.03
ББК : 36.92
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Вторинні ресурси-- Використання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясное производство--вторичные ресурсы--вторинні ресурси--мясная отрасль--м'ясна галузь--непищевое мясное сырье--нехарчова м'ясна сировина--кровь пищевая--харчова кров--костное сырье--сировина із костей--вторичное мясное сырье--вторинна м'ясна сировина
Анотація: Изложены теоретические и практические вопросы организации безотходного производства в мясной промышленности.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)