Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=напівфабрикати<.>
Загальна кількість знайдених документів : 47
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-47 
1.

Офіційний вісник України - 2007г.,N 44 (Введено оглавление)
2.

Україна. Верховна Рада. Закон. Пр внесення змін до Закону України "Про ставки вивізного (експортного) мита на брухт легованих металів, брухт кольорових металів та напівфабрикати з їх використанням": Закон України від 31 трав. 2007 р. № 1106-v // Офіційний вісник України. -К.:Головне державне об'єднання правової інформації, 2007,N N 44.-С.40.
3.

Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв/[В. І. Дробот та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - 2006
4.

Дорохіна М. О. Технологія продукції харчування у таблицях і схемах/М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. - 2008
5.

Сирохман І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення/І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - 2009
6.

Сирохман І. В. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів/І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - 2009
7.

Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості/В. Г. Мирончук [та ін.] ; за ред. В. Г. Мирончука. - 2007
8.

Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів/за ред. Г. М. Лисюка. - 2009
9.

Антипова Л. В. Технология и оборудование птицеперерабатывающего производства/Л. В. Антипова, С. В. Полянских, А. А. Калачев. - 2009
10.

Ростовський В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів/Ростовський В. С., Новікова О. В.. - 2009
11.

Шумило Г. І. Технологія приготування Їжі/Г. І. Шумило. - 2008
12.

Національний класифікатор України "Класифікація видів економічної діяльності" (КВЕД). ДК 009 : 2005. - 2011
13.

Терская Л. А. Технология раскроя и пошива меховой одежды/Л. А. Терская. - 2005
14.

Васюкова Г. Т. Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності/Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко. - 2011
15.

Бутейкис Н. Г. Технология приготовления мучных кондитерских изделий/Н. Г. Бутейкис, А. А. Жукова. - 1984
16.

Бутенко Л. А. Технология приготовления кондитерских изделий/Л. А. Бутенко, Л. Я Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - 1980
17.

Беляев М. И. Производство мучных кондитерских изделий в общественном питании/М. И. Беляев. - 1977
18.

Бутенко Л. А. Технология мучных кулинарных и кондитерских изделий/Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - 1985
19.

Бірта Г. О. Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс)/Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу. - 2012
20.

Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів/[Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - 2013
 1-20    21-40   41-47 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)