Пошуковий запит: <.>K=напівфабрикати<.> |
Загальна кількість знайдених документів : 47
Показані документи с 1 за 20 |
|
>1.
| Офіційний вісник України - 2007г.,N 44 (Введено оглавление)
|
>2.
| Україна. Верховна Рада. Закон. Пр внесення змін до Закону України "Про ставки вивізного (експортного) мита на брухт легованих металів, брухт кольорових металів та напівфабрикати з їх використанням": Закон України від 31 трав. 2007 р. № 1106-v // Офіційний вісник України. -К.:Головне державне об'єднання правової інформації, 2007,N N 44.-С.40.
|
>3.
| Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв/[В. І. Дробот та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - 2006
|
>4.
| Дорохіна М. О. Технологія продукції харчування у таблицях і схемах/М. О. Дорохіна, Т. В. Капліна. - 2008
|
>5.
| Сирохман І. В. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення/І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - 2009
|
>6.
| Сирохман І. В. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів/І. В. Сирохман, Т. М. Лозова. - 2009
|
>7.
| Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості/В. Г. Мирончук [та ін.] ; за ред. В. Г. Мирончука. - 2007
|
>8.
| Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів/за ред. Г. М. Лисюка. - 2009
|
>9.
| Антипова Л. В. Технология и оборудование птицеперерабатывающего производства/Л. В. Антипова, С. В. Полянских, А. А. Калачев. - 2009
|
>10.
| Ростовський В. С. Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів/Ростовський В. С., Новікова О. В.. - 2009
|
>11.
| Шумило Г. І. Технологія приготування Їжі/Г. І. Шумило. - 2008
|
>12.
| Національний класифікатор України "Класифікація видів економічної діяльності" (КВЕД). ДК 009 : 2005. - 2011
|
>13.
| Терская Л. А. Технология раскроя и пошива меховой одежды/Л. А. Терская. - 2005
|
>14.
| Васюкова Г. Т. Переробка риби на харчових підприємствах малої потужності/Г. Т. Васюкова, Л. П. Ющенко. - 2011
|
>15.
| Бутейкис Н. Г. Технология приготовления мучных кондитерских изделий/Н. Г. Бутейкис, А. А. Жукова. - 1984
|
>16.
| Бутенко Л. А. Технология приготовления кондитерских изделий/Л. А. Бутенко, Л. Я Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - 1980
|
>17.
| Беляев М. И. Производство мучных кондитерских изделий в общественном питании/М. И. Беляев. - 1977
|
>18.
| Бутенко Л. А. Технология мучных кулинарных и кондитерских изделий/Л. А. Бутенко, Л. Я. Ковтуненко, Ж. А. Ховикова. - 1985
|
>19.
| Бірта Г. О. Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс)/Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу. - 2012
|
>20.
| Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів/[Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - 2013
|
|
|