Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=норми виходу великошматкових напівфабрикатів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664/Б87
Автор(и) : Брасько Ю. М.
Назва : Технология продуктов общественного питания : учеб.-практ. пособие
Вихідні дані : Киев: Центр учеб. лит., 2017
Кільк.характеристики :253, [3] с.: табл., рис.
Примітки : Прил.: с. 67. - Лит.: с.255
ISBN, Ціна 978-611-01-0899-7: 145.00 грн
УДК : 664
ББК : 36
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Технологічні процеси-- Розрахунки
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): механическая обработка продуктов--механічна обробка продуктів--тепловая кулинарная обработка продуктов--теплова кулінарна обробка продуктів--расчет расхода сырья--розрахунок витрат сировини--нормы взаимозаменяемости продуктов--норми взаємозамінності продуктів--рецептуры блюд--рецептури блюд--технологии блюд--технології блюд--нормы выхода крупнокусковых полуфабрикатов--норми виходу великошматкових напівфабрикатів--кулинарное использование полуфабрикатов--кулінарне використання напівфабрикатів--пищевые обработанные субпродукты--харчові оброблені субпродукти--определение количества порций изделий--визначення кількісті порцій виробів--определение массы нетто--визначення маси нетто--определение массы брутто--визначення маси брутто--определение выхода готовых изделий--визначення виходу готових виробів
Анотація: Методические рекомендации к решению задач и ситуаций различных типов по основным разделам технологии продукции общественного питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)