Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=обработка субпродуктов<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5/Т41
Автор(и) : Тимощук, Иван Иванович, Головатенко, Наталья Анатольевна, Сенников, Сергей Анатольевич
Назва : Общая технология мяса и мясопродуктов : пособие
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1989
Кільк.характеристики :216 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-337-00414-Х: 0.90 р.
УДК : 637.5
ББК : 36.92я7
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--сырье мясной промышленности--сировина м'ясної промисловості--переработка животных--переробка тварин--обработка мяса холодом--обробка м'яса холодом--переработка крови--переробка крові--обработка субпродуктов--обробка субпродуктів--обработка кишок--обробка кишок--пищевые жиры--харчові жири--обработка шкур--обробка шкури--технические жиры--технічні жири--кормовые продукты--кормові продукти--органопрепараты--органічні препарати--колбасные изделия--ковбасні вироби--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--мясные соленые продукты--м'ясні солені продукти
Анотація: Сведения о сырье мясной промышленности, технологических процессах переработки мяса и мясопродуктов, качестве выпускаемых изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 637.5(075)/И 24
Автор(и) : Ивашов, Валентин Иванович, Ивашов, Валентин Иванович
Назва : Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности: учеб. пособие для вузов/ В. И. Ивашов. Ч. 1: Оборудование для убоя и первичной обработки
Вихідні дані : М.: Колос, 2001 - 2001
Кільк.характеристики :552 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 547-548. - Лит.: с. 549-550
ISBN, Ціна 5-10-003567-6: 134.00 грн
УДК : 637.5(075)
ББК : 36.92-2я73
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): оборудование для транспортировки животных--обладнання для транспортування тварин--оборудование для оглушения животных--обладнання для глушіння тварин--оборудование для съемки шкур--обладнання для зняття шкіри--оборудование для шпарки--обладнання для ошпарювання--аппарты для опалки--апарати для обпалення--обработка субпродуктов--обробка супродуктів--оборудование для обработки кишек--обладнання для обробки кишів--ветеринарный контроль--ветеринарний контроль
Анотація: Сведения об устройстве оборудования для убоя животных и птицы, обработки шкур, субпродуктов, производства кормовой и технической продукции.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)