Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=обробка кишок<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5.02/П84
Автор(и) : Процюк, Тамара Борисовна, Руденко, Вадим Иванович, Филипенкова, Валентина Сидоровна
Назва : Справочник по проектированию технологических процессов в мясной промышленности
Вихідні дані : Киев: Техніка, 1983
Кільк.характеристики :142 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 114-138. - Лит.: с. 139-140
Ціна : 1.10 р.
УДК : 637.5.02
ББК : 36.92-2я2
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Технологічні процеси-- Проектування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясное производство--технологические процессы--технологические схемы убоя скота--технологічні схеми забою худоби--обработка мясных субпродуктов--обробка м'ясних субпродуктів--обработка кишок--обробка кишок--производство пищевых животных жиров--виробництво харчових тваринних жирів--шкуроконсервировочное производство--шкуроконсервувальне виробництво--кормовая мука--кормове борошно--колбасное производство--ковбасне виробництво
Анотація: Изложена последовательность проектирования технологических процессов переработки туш скота, свиней и продуктов их убоя.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.92я73/Т 38
Автор(и) : Алехина, Лидия Тимофеевна, Большаков, Александр Сергеевич, Боресков, Вадим Георгиевич, Жаринов, Александр Иванович
Назва : Технология мяса и мясопродуктов : учебник для вузов
Вихідні дані : М.: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :576 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 569-570. - Предм. указ.: с. 571-572. - Авт. указ. на обороте тит. л.
ISBN, Ціна 5-10-000212-3: 1.60 р.
УДК : 637.5
ББК : 36.92я73
Предметні рубрики: М'ясне виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): транспортировка скота--транспортування скотини--предубойное содержание скота--передзабійне утримання скотини--состав мяса--склад м'яса--физические свойства мяса--фізичні властивості м'яса--убой скота--забій скотини--разделка туш--розбирання туш--мясные субпродукты--м'ясні субпродукти--переработка крови--переробка крові--обработка туш--обробка туш--обработка кишок--обробка кишок--кератинсодержащее сырье--кератиномісна сировина--колбасные изделия--ковбасні вироби--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--мясные консервы--м'ясні консерви--пищевые животные жиры--харчові тваринні жири--мясные кормовые продукты--м'ясні кормові продукти--яйцепродукты--яйцепродукти--производство клея--виробництво клею--желатин
Анотація: Приведены теоретические основы всех производств мясной промышленности, описана технология всех производств.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(2)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5/Т41
Автор(и) : Тимощук, Иван Иванович, Головатенко, Наталья Анатольевна, Сенников, Сергей Анатольевич
Назва : Общая технология мяса и мясопродуктов : пособие
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1989
Кільк.характеристики :216 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-337-00414-Х: 0.90 р.
УДК : 637.5
ББК : 36.92я7
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--сырье мясной промышленности--сировина м'ясної промисловості--переработка животных--переробка тварин--обработка мяса холодом--обробка м'яса холодом--переработка крови--переробка крові--обработка субпродуктов--обробка субпродуктів--обработка кишок--обробка кишок--пищевые жиры--харчові жири--обработка шкур--обробка шкури--технические жиры--технічні жири--кормовые продукты--кормові продукти--органопрепараты--органічні препарати--колбасные изделия--ковбасні вироби--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--мясные соленые продукты--м'ясні солені продукти
Анотація: Сведения о сырье мясной промышленности, технологических процессах переработки мяса и мясопродуктов, качестве выпускаемых изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)