Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=овощи<.>
Загальна кількість знайдених документів : 70
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-40   41-60   61-70 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635/Б12
Автор(и) : Бабина, Наталья
Назва : 600 практических советов. Теплицы и парники
Вихідні дані : М.: Континент-Пресс, 2000
Кільк.характеристики :414 с.: рис.
Серія: Мой сад и огород
ISBN, Ціна 5-9206-0035-7: 8.30 грн.
УДК : 635
ББК : 42.340
Предметні рубрики: Теплиці
Парники
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сооружения защищенного грунта--споруди закритого грунту--климат под стеклом--клімат під склом--внесение удобрений--внесення добрив--выращивание рассады--вирощування розсади--защита растений под стеклом--захист рослин під склом--овощи защищенного грунта--овочі закритого грунту--выгонка овощей--вигонка овочів--выращивание грибов--вирощування грибів
Анотація: Книга состоит из 600 советов и охватывает все вопросы, которые могут возникнуть у желающих заняться разведением плодо-овощных культур в течение всего года.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.997/К 85
Автор(и) : Крылов А. А., Крылова А. И., Авдеева Л. А.
Назва : Блюда из субпродуктов в калориях
Вихідні дані : Тольятти: Современник, 1994
Кільк.характеристики :192 с.: рис.
Ціна : 3.00 грн
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кулінарія-- Домашнє приготування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--домашняя кухня--субпродукты животных--первые блюда из субпродуктов--перші страви із субпродуктів--вторые блюда из субпродуктов--другі страви із субпродуктів--студень--холодець--блюда холодной кухни--страви холодної кухні--гарниры--гарніри--фаршированные овощи--фаршировані овочі
Анотація: Приведены рецепты блюд из субпродуктов животных, указана энергоценность продуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Помазан, Светлана, Помазан, Валерий, Помазан, Денис
Назва : В объятиях осени
Місце публікування : Огородник. - Київ: Юнівест Медіа, 2020. - N 10. - С. 6-9: фот. (Шифр ogor/2020/10)
Предметні рубрики: Овочі
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овощи--агротехника выращивания томатов--агротехніка вирощування томатів--сорта томатов--сорти томатів--сорта огурцов--сорти огірків--сорта тыквы--сорти гарбузів
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 42.34/Э81
Автор(и) : Эрнст, Манфред
Назва : Выращивание овощей на садовом участке
Вихідні дані : Москва: Колос, 1983
Кільк.характеристики :244 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 241
Ціна : 1.30 р.
ББК : 42.34
Предметні рубрики: Овочівництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овощеводство--химический состав овощей--хімічний склад овочів--капустные овощи--капустяні овочі--корнеплодные овощи--коренеплодні овочі--луковичные овощи--цибулинні овочі--листовые овощи--листяні овочі--плодовые овощи--плодові овочі--пряновкусовые растения--пряносмакові рослини
Анотація: [Технология выращивания овощей, обработка почвы, система удобрений, уход за растениями и почвой.]
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635/З-18
Автор(и) : Закатова, Галина Николаевна, Колодязная, Валентина Степановна
Назва : Высококачественные овощи: выращивание, заготовка, хранение
Вихідні дані : Л.: Лениздат, 1986
Кільк.характеристики :143 с.: табл.
Ціна : 0.35 р.
УДК : 635
ББК : 42.34
Предметні рубрики: Овочі-- Вирощування
Овочі-- Зберігання
Овочі-- Заготівля
Географіч. рубрики:
Анотація: Технологии возделывания, заготовки и хранения овощей, исходя из требований к их качеству и с учетом биологических особенностей культур и сортов, степени механизации уборочных работ, уровня агротехники и способов хранения урожая.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(2)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.854+641.4/К73
Автор(и) : Котоусова, Антонина Митрофановна, Котоусов, Николай Георгиевич
Назва : Вяленые фрукты и овощи . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Росагропромиздат, 1989
Кільк.характеристики :141 с.: табл.
Примітки : Лит.: с. 140
ISBN, Ціна 5-260-00208: 0.70 р.
УДК : 664.854+641.4
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Консервування-- Овочі
Консервування-- Плодоягідні культури
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--соки--плодово-ягодное пюре--плодово-ягідне пюре--джем--варенье--варення--цукаты--цукати--конфитюр--конфітюр--желе--сиропы--сиропи--компоты--компоти
Анотація: Описание нового способа консервирования фруктов и овощей, а именно отделение сока и использование оставшегося продукта для приготовления вяленого пюре, джема, цукатов, варенья и др.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635(075)/С41
Автор(и) : Сич, Зеновій Деонизович, Сич, Ірина Михайлівна
Назва : Гармонія овочевої краси та користі
Вихідні дані : Київ: Арістей, 2005
Кільк.характеристики :190, [2] с.: табл., портр.
Примітки : Бібліогр.: с. 187-190
ISBN, Ціна 966-8458-92-3: 020.00 грн
УДК : 635(075) + 613.21(075)
ББК : 42.34Я7 + 51.230Я7
Предметні рубрики: Овочі у кухнях народів світу-- Кулінарний арт-візаж
Овощи в кухнях народов мира-- Кулинарный арт-визаж
Географіч. рубрики:
Анотація: Світове різноманіття овочевих рослин, використання овочів у кухнях різних народів світу.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 634.1+635.1/.8](0/Д21-639877
Назва : Дачный участок. Зимние, весенние, летние, осенние работы
Вихідні дані : Симферополь: ВЕК, 1996
Кільк.характеристики :269 с.: рис.
ISBN, Ціна 5.7707-5018-3: 3.00 грн
УДК : 634.1+635.1/.8](035)
ББК : 42.3я2
Предметні рубрики: Дачне господарство
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): подготовка почвы--підготовка грунту--внесение удобрений--внесення добрив--выращивание рассады--вирощування розсади--выращивание овощей--вирощування овочів--овощи защищенного грунта--овочі закритого грунта--ягодные культуры--ягідні культури--уход за садом--догляд за садом--защита овощных культур--захист овочевих культур--защита садовых культур--захист садових культур--уход за цветами--догляд за квітами--защита цветочных культур--захист квіткових культур--хранение овощей--зберігання овочів--хранение фруктов--зберігання фруктів
Анотація: Это издание носит характер календаря-справочника, который ежемесячно информирует о том, какие работы целесообразно выполнять по трем разделам: садоводство, овощеводство и цветоводство.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1/Д66
Назва : Домашнее консервирование и хранение пищевых продуктов
Вихідні дані : Киев: Молодь, 1993
Кільк.характеристики :222, [2] с
ISBN, Ціна 5-7720-0868-4: 10.00 грн
УДК : 641.1
ББК : 36.91
Предметні рубрики: Домашнє консервування-- Рецепти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--овощные консервы--овочеві консерви--квашеные овощи--квашені овочі--консервирование фруктов--консервування фруктів--плодоягодные соки--плодоягідні соки--джемы--джеми--желе--квасы--кваси--наливки--хранение пищевых продуктов--зберігання харчових продуктів
Анотація: В книге содержится более 300 оригинальных рецептов различных консервов из овощей, ягод и фруктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.48/Д66
Назва : Домашние заготовки и консервирование
Вихідні дані : Київ: Будівельник, 1983
Кільк.характеристики :80 с.: рис., табл.
Серія: В помощь хозяйкам
Примітки : Лит.: с. 79
ISBN, Ціна 5-7705-0576-1: 150.00 крб
УДК : 641.48
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Домашнє консервування
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): домашнее консервирование--овощи консервированные--овочі консервовані--овощи маринованные--овочі мариновані--способы хранения овощей--способи зберігання овочів--соки--компоты--компоти--мармелад--квашенные ягоды--квашені ягоди--сушка ягод--сушіння ягід--лечебные свойства ягод--лікарські властивості ягід
Анотація: Рецепты как обычных, так и экономичных, с малым расходом сахара заготовок плодов и ягод, современные и старинные способы засолки, консервирования и маринования овощей.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/.3/Э15
Автор(и) : Эвенштейн, Зиновий Михайлович
Назва : Здоровье и питание : [заметки врача-диетолога]
Вихідні дані : Москва: Знание, 1987
Кільк.характеристики :256 с.: табл.
Примітки : Прил.: с. 248-254
Ціна : 0.55, 6.00 грн, р.
УДК : 613.2/.3
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Концепция сбалансированного питания, о пользе и вреде диет, рекомендации по организации питания здоровых людей в соответствии с их возрастом.
Примірники : всього : ВВ(2)
Вільні : ВВ(2)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635.4/М92
Автор(и) : Муханова, Юлия Ивановна, Требухина, Клавдия Акимовна, Туленкова, Антонина Григорьевна
Назва : Зеленные и пряные овощные культуры
Вихідні дані : М.: Россельхозиздат, 1978
Кільк.характеристики :199 с.: цв.ил.
Ціна : 1.02 р.
УДК : 635.4 + 635.7
ББК : 42.344 + 42.349
Предметні рубрики: Технічні культури-- Зеленні овочі
Технічні культури-- Пряні культури
Географіч. рубрики:
Анотація: Малораспространенные зеленные и пряновкусовые овощные культуры, их биологические особенности, агротехника выращивания, приготовление блюд из них.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/К 89
Автор(и) : Кузьмінська О.В., Червона М.С.
Назва : Значення раціонального харчування для підтримки здоров'я молоді
Вихідні дані : К.: Держ. ін-т проблем сім'ї та молоді; К.: Укр. ін-т соц. дослідж., 2005
Кільк.характеристики :128 с.: табл.
Серія: Формування здорового способу життя молоді; Кн. 4
Примітки : Глосарій: с. 121-125. - Л-ра: с. 126-127
ISBN, Ціна 966-8435-11-7: 003.50 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Анотація: Основні положення сучасної наукової теорії раціонального харчування, а саме: закони та принципи раціонального харчування, характеристика харчових речовин та продуктів харчування, їх значення для формування здоров'я та профілактика захворювань; основні принципи побудови здорового раціону та режиму харчування.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(031)/З-80
Назва : Золотая энциклопедия кулинарии
Вихідні дані : Донецк: БАО, 2010
Кільк.характеристики :573, [3] с.: ил.
ISBN, Ціна 978-966-548-024-2: 38.00 грн
УДК : 641.5(031)
ББК : 36.992я2
Предметні рубрики: Кулінарія
Географіч. рубрики:
Анотація: В издание вошли рецепты и практические рекомендации. Особое внимание уделено специфике и разнообразию национальных кухонь.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 91.9:4/И73
Назва : Интенсивное производство плодов и овощей : рек. указ. лит.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1985
Кільк.характеристики :88 с
Колективи : Всесоюзная академия сельскохозяйственных наук, Центральная научная сельскохозяйственная библиотека
Примітки : Алф. указ. авт. и загл.: с. 84-87
Ціна : 0.25 р.
ББК : 91.9:4
Предметні рубрики: Плодівництво-- Рекомендаційна бібліографія
Овочі-- Рекомендаційна бібліографія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): плодоводство--овощи--рекомендательная библиография--промышленное садоводство--промислове садівництво--интенсивное овощеводство--інтенсивне овочівництво--заготовка плодоовощной продукции--заготівля плодоовочевої продукції--приусадебное садоводство--присадибне садівництво--приусадебное огородничество--присадибне городництво
Анотація: Интенсивное развитие плодоовощеводства, внедрение передовых агроприемов, новых сортов и гибридов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1:613.262/С60
Автор(и) : Соловых, Зинаида Харламовна
Назва : Капустные овощи и блюда из них
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :158, [2] с.: ил.
ISBN, Ціна 5-10-002261-2: 15.00 грн
УДК : 641.1:613.262
ББК : 36.992
Предметні рубрики: Консервування-- Овочі
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--овощи--переработка капусты--переробка капусти--блюда из белокочанной капусты--страви з білокачанної капусти --блюда из квашеной капусты--блюда з квашеної капусти --блюда из цветной капусты--страви з цвітної капусти --блюда из брюссельской капусты--страви з брюсельської капусти --блюда из савойской капусты--страви з савойської капусти --блюда из краснокочанной капусты--страви з червонокачанної капусти --блюда из кольраби--блюда з кольрабі--блюда из брокколи--блюда із броколі--блюда из пекинской капусты--блюда з пекінської капусти--соусы--соуси--заправки--диетические напитки--дієтичні напої
Анотація: Характеристика различных видов капусты, показана их пищевая ценность, приведены рецепты домашнего приготовления холодных и горячих блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Журнал
Шифр видання : kiov
Назва : Картофель и овощи : науч.-произв. и попул. журнал
Паралельн. назви :Potato and Vegetables
Вихідні дані : М.: Ред. журн. "Картофель и овощи", 1956
ISSN: 00229148
Анотація: 109029, г. Москва, а/я 7, Саниной С. И.
Зареєстровані надходження:
     2014  2013  2012  2011  2010  2009 
Видання можна знайти в:
ВВ;
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 712.4/Б87
Автор(и) : Бриджуотер, Алан, Бриджуотер Дж.
Назва : Ландшафтный дизайн : издания для досуга
Вихідні дані : Харьков; Белгород: Клуб семейн. досуга, 2010
Кільк.характеристики :112 с.: цв.ил.
Примітки : Глоссарий: с. 104-105. - Указ.: с. 106-108
ISBN, Ціна 978-5-9910-1112-9: 49.00 грн
ISBN, Ціна 978-966-14-0679-6: Б.ц.
УДК : 712.4
ББК : 42.37
Предметні рубрики: Дизайн-- Ландшафтний
Географіч. рубрики:
Анотація: Этапы создания сада, планирование участка, возведение садовых построек и высадка растений.Основы, советы и инструкции садового дизайна.
Примірники :МИСТ(1)
Вільні : МИСТ(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : Цыкаленко, Елена
Назва : Лето контрастов
Місце публікування : Огородник. - Київ: Юнівест Медіа, 2020. - N 9. - С. 10-11: фот. (Шифр ogor/2020/9)
Предметні рубрики: Овочі-- Клімат-- Аномалії
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овощи--климат--аномалии--применение биотехнологий--застосування біотехнологій--экологически безопасная продукция--екологічно безпечна продукція
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.3:613.26/М55
Автор(и) : Момот, Владимир Васильевич, Балабанов, Вячеслав Викторович, Сорокин, Олег Витальевич, Строков, Владимр Александрович
Назва : Механизация процессов хранения и переработки плодов и овощей : справочник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :271 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 270. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000105-4: 1.20 р.
УДК : 641.3:613.26
ББК : 36.91-5
Предметні рубрики: Овочі-- Переробка-- Зберігання
Плоди-- Переробка-- Зберігання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): овощи--плоды--транспортирование овощей--транспортування овочів--плодоовощные хранилища--плодоовочеві сховища--оборудование плодоовощных хранилищ--обладнання плодоовочевих сховищ--весовое оборудование--вагове обладнання--санитария плодоовощных предприятий--санітарія плодоовочевих підприємств--напольный транспорт--підлоговий транспорт
Анотація: Рассмотрена механизация процессов товародвижения плодоовощной продукции, начиная с приемки и заканчивая реализацией.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 1-20    21-40   41-60   61-70 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)