Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=оперативне планування виробництва<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.


    (Вільних примірників немає)
Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/А87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович
Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -2-ге вид.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2012
Кільк.характеристики :279, [1] с.: табл., рис.
Примітки : Дод.: с. 205-279
ISBN, Ціна 978-611-01-0290-2: 58.00 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Ресторани
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): класифікація підприємств харчування--классификация предприятий питания--форми праці--формы труда--науково-технічний прогрес--научно-технический прогресс--постачання підприємств --снабжение предприятий--тарне господарство ресторанів--тарное хозяйство ресторанов--складське господарство--складское хозяйство--структура виробництва--структура производства--оперативне планування виробництва--оперативное планирование производства--організація праці --организация труда
Анотація: Основні напрямки розвитку, організація виробництва, постачання та складські роботи в ресторанному господарстві.
Примірники :
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/А87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович
Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -3-є вид.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2016
Кільк.характеристики :279, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 205
ISBN, Ціна 978-617-673-416-1: 122.40 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Організація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): організаційно-правові форми підприємств--їдальня--ресторан--бар--кафе--закусочна--постачання підприємств ресторанного господарства--складське господарство ресторана--тарне господарство ресторана--структура виробництва--структура производства--організація виробництва--меню--оперативне планування виробництва--технологічна документація--організація праці
Анотація: Організація виробництва у ресторанному бізнесі: постачання, складське господарство, організація цехів, роздаткових ліній, питання раціональної організації праці.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)