Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=організаційно-правові форми підприємств<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 330.101.542(477)(/Г59-864330
Автор(и) : Гой, Ірина Володимирівна, Смелянська, Тетяна Павлівна
Назва : Підприємництво : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2013
Кільк.характеристики :367, [1] с.: іл., табл., фото
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Хмельницький національний університет
Примітки : Л-ра: с. 337-345. - Дод.: с. 346-367
ISBN, Ціна 978-617-673-158-0: 76.00 грн
УДК : 330.101.542(477)(075.8)
ББК : 65.9(4УКР)09я73
Предметні рубрики: Підприємництво --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): теорії підприємництва--теории предпринимательства--види господарської діяльності--виды хозяйственной деятельности--види підприємств--виды предприятий--організаційно-правові форми підприємств--организационно-правовые формы предприятий--організація підприємства--организация предприятия--менеджмент--психологія--психология--етика підприємництва--этика предпринимательства--договірні взаємовідносини--договорные взаимоотношения--державно-приватне партнерство--государственно-частное партнерство--громадські об'єднання підприємців--общественные объединения предпринимателей--венчурні підприємства--венчурные предприятия--оренда--аренда--франчайзингова форма підприємництва--франчайзинговая форма предпринимательства
Анотація: Сутність, роль та засади підприємницької діяльності, складові підприємницького середовища, види підприємств.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1), ЧЗ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1), ЧЗ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 642.5(075.8)/А87
Автор(и) : Архіпов, Віктор Віталійович
Назва : Організація ресторанного господарства : навч. посібник . -3-є вид.
Вихідні дані : К.: Центр учбов. л-ри, 2016
Кільк.характеристики :279, [1] с.: рис., табл.
Примітки : Дод.: с. 205
ISBN, Ціна 978-617-673-416-1: 122.40 грн
УДК : 642.5(075.8)
ББК : 36.99я73
Предметні рубрики: Ресторани-- Організація
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): організаційно-правові форми підприємств--їдальня--ресторан--бар--кафе--закусочна--постачання підприємств ресторанного господарства--складське господарство ресторана--тарне господарство ресторана--структура виробництва--структура производства--організація виробництва--меню--оперативне планування виробництва--технологічна документація--організація праці
Анотація: Організація виробництва у ресторанному бізнесі: постачання, складське господарство, організація цехів, роздаткових ліній, питання раціональної організації праці.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)