Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=офіціанти<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 811.111(075)/А65
Автор(и) : Андреева, Ольга Васильевна
Назва : Английский язык для работников ресторанов : [учеб. пособие для работ. ресторанов]
Вихідні дані : М.: Высш. шк., 2003
Кільк.характеристики :374, [2] с.: ил.
Примітки : Текст: рос., англ.
Ціна : 026.00 грн
УДК : 811.111(075)
ББК : 81.432.1-922
Предметні рубрики: Мовознавство-- Англійська мова
Англійська мова
Географіч. рубрики:
Анотація: Учебное пособие предназначено для учащихся технических училищ, готовящих официантов со знанием иностранного языка.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 811.111(075)/А23
Автор(и) : Агабекян, Игорь Петрович
Назва : Английский для обслуживающего персонала : [учеб. пособие] . -3-е изд.
Вихідні дані : Ростов н/Д: Феникс, 2007
Кільк.характеристики :316 с.
Серія: Серия "Среднее профессиональное образование"
ISBN, Ціна 5-222-10000-6: 025.00 грн
УДК : 811.111(075)
ББК : 81.432.1-922
Предметні рубрики: Англійська мова
Географіч. рубрики:
Анотація: Данное учебное пособие предназначено для занятий по английскому языку в средних специальных учебных заведениях, готовящих специалистов в сфере сервиса, торговли и пищевой промышленности.Учебное пособие также может быть использовано для самостоятельных занятий перед поездкой для работы за рубежом в сфере обслуживания: ресторанном, гостиничном деле, в торговле и т. д.
Примірники :ІН(1)
Вільні : ІН(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 64-051/К 34
Автор(и) : Келлинг, Альфред, Фогель, Гельмут
Назва : Руководство для официантов
Паралельн. назви :Facbbucb fur Kellner
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1980
Кільк.характеристики :120 с.: рис., табл.
Ціна : 0.45 р.
УДК : 64-051
ББК : 36.995
Предметні рубрики: Громадське харчування-- Офіціанти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): общественное питание--официанты--психология работы официанта--психологія роботи офіціанта--методы обслуживания в ресторанах--методи обслуговування в ресторанах--отпуск блюд--відпуск страв--сервировка столов--серверування столу--обслуживание зарубежных гостей--обслуговування закордонних гостей--обслуживание посетителей--обслуговування відвідувачів
Анотація: Авторы характеризуют объективные и субъективные факторы, определяющие объем реализации продукции на предприятиях общественного питания и взаимоотношения официантов с посетителями.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Стаття із журналу
Шифр видання :
Автор(и) : П'ятак М., Балог Л.
Назва : Сервірування та оформлення столів : урок-конкурс із виробничого навчання
Місце публікування : Профтехосвіта: всеукр. газ. для вчителів/ Благодійний фонд "Перше вересня". - К.: Шевчук Л. М., 2019. - N 2. - С. 66-71 (Шифр prto/2019/2)
Предметні рубрики: Офіціанти-- Професійна освіта
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)