Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=патока<.>
Загальна кількість знайдених документів : 5
Показані документи с 1 за 5
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.83я2/Р 65
Автор(и) : Ройтер, Исаак Менашевич
Назва : Сырье хлебопекарного производства : справ. пособие
Вихідні дані : Киев: Техніка, 1972
Кільк.характеристики :208 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 189
Ціна : 0.74 р.
УДК : 664.61(031)
ББК : 36.83я2
Предметні рубрики: Харчове виробництво-- Сировина
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мука--борошно--сахар--цукор--мед--крахмал--патока--молочные продукты--молочні продукти--яйцепродукты--яйцепродукти--жиры--жири--какао-бобы--какао-боби--какао-порошок--кофе--кава--плодово-ягодное сырье--плодово-ягідна сировина--орехи--горіхи--масличные семена--олійне насіння--пряности--пряності--желирующие вещества--желюючі речовини--разрыхлители теста--розпушувачі тіста
Анотація: Изложены данные о сырье, применяемом в хлебопекарном производстве для выработки хлебобулочных, сухарных, бараночных и мучных кондитерских изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664/С 76
Автор(и) : Стабников, Всеволод Николаевич, Остапчук, Николай Васильевич
Назва : Общая технология пищевых продуктов : учеб. пособие для вузов
Вихідні дані : Киев: Вища шк. Голов. изд-во, 1980
Кільк.характеристики :304 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 301
Ціна : 0.90 р.
УДК : 664
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сточные воды пищевых производств--стічні води харчових виробництв--проектирование пищевого производства--проектування харчового виробництва--технология хлеба--технологія хліба--технология консервов--технологія консервів--свеклосахарное производство--бурякоцукрове виробництво--технология крахмала--технологія крохмалю--крахмальная патока--крохмальна патока--технология этилового спирта--технологія етилового спирту--технология пива--технологія пива--технология вина--технологія вина
Анотація: Изложены теоретические основы пищевой технологии, дана классификация основных процессов и оборудования предприятий пищевой промышленности.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.1+664.2(075)/С 19
Автор(и) : Сапронов, Алексей Романович, Жушман, Анатолий Иванович, Лосева, Валентина Александровна
Назва : Общая технология сахара и сахаристых веществ : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :397 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 389. - Предм. указ.: с. 390-393
ISBN, Ціна 5-10-001183-1: 1.20 р.
УДК : 664.1+664.2(075)
ББК : 36.84я73
Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Технология
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): производство сахара--сахар-песок--цукор-пісок--кристаллизация сахара--кристалізація цукру--тростниковый сахар-сырец--тростинний цукор-сирець--сахар-рафинад--цукор-рафінад--картофельный крахмал--картопляний крохмал--кукурузный крахмал--кукурудзяний крохмал--сухой крахмал--сухий крохмал--модифицированный крахмал--модифікований крохмал--дистрины--дистрини--крахмальная патока--крохмальна патока--техническая глюкоза--технічна глюкоза--глюкозофруктозный сироп--глюкозофруктозний сироп
Анотація: Изложены общие положения и основы технологии сахар-песка из сахарной свеклы и тростникового сахара-сырца, сахара рафинада, крахмала и крахмалопродуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.2:664.157(083/С 74-914762
Автор(и) : Абрагам, Дора Рафаиловна, Губин, Михаил Гаврилович, Жарова, Елизавета Яковлевна, Жушман, Анатолий Иванович
Назва : Справочник по крахмало-паточному производству
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1978
Кільк.характеристики :432 с.: рис., табл.
Примітки : Предм. указ.: с. 422-426. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.60 р.
УДК : 664.2:664.157(083)
ББК : 36.85я2
Предметні рубрики: Крохмале-мелясове виробництво-- Сировина-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): крахмало-паточное производство--крахмальное сырье--крохмальна сировина--сырой картофельный крахмал--сирий картопляний крохмаль--сырой кукурузный крахмал--сирий курудзяний крохмаль--сухой крахмал--сухий крохмал--сухой кукурузный корм--сухий кукурудзяний корм--кукурузное масло--кукурудзяне масло--пшеничный крахмал--пшеничний крохмаль--сорговый крахмал--сорговий крохмаль--патока--кристаллическая глюкоза--кристалічна глюкоза--модифицированный крахмал--модифікований крохмаль--декстрин
Анотація: Приведены справочные данные по физико-химическим свойствам крахмала и крахмалопродуктов, по сырью, технологии, оборудованию крахмало-паточного производства.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.2/Т 38
Автор(и) : Трегубов, Николай Николаевич, Жарова, Елизавета Яковлевна, Жушман, Анатолий Иванович, Сидорова, Елена Константиновна
Назва : Технология крахмала и крахмалопродуктов : учебник . -5-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1981
Кільк.характеристики :472 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 458-460. - Предм. указ.: с. 461-465. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.40 р.
УДК : 664.2
ББК : 36.85я73
Предметні рубрики: Крохмале-мелясове виробництво-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): крахмало-патоковое производство--крахмальное сырье--крохмальна сировина--картофельный крахмал--картопляний крохмаль--зерновое крахмальное сырье--зернова крохмальна сировина--кукурузный крахмал--кукурудзяний крохмаль--пшеничный крахмал--пшеничний крохмаль--сорговый крахмал--сорговий крохмаль--рисовый крахмал--рисовий крохмаль--сухой крахмал--сухий крохмаль--модифицированный крахмал--модифікований крохмаль--декстрин--гидролиз крахмала--гідроліз крохмалю--патока--кристаллическая гидратная глюкоза--кристалічна гідратна глюкоза--пищевая глюкоза--харчова глюкоза--медицинская глюкоза--медична глюкоза
Анотація: Строение, свойства и технология крахмала и крахмалопродуктов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)