Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=первинна обробка сировини<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 620.2:675.01(075./А 65-888360
Автор(и) : Андреєва, Ольга Адіславівна, Цеменко, Галина Василівна
Назва : Товарознавство шкіряно-хутрової сировини : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2012
Кільк.характеристики :359, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України, Київський національний університет технологій та дизайну
Примітки : Л-ра: с. 358-359
ISBN, Ціна 978-966-351-399-7: 96.00 грн
УДК : 620.2:675.01(075.8)
ББК : 37.256я73 + 37.257я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Промислові товари
Географіч. рубрики:
Анотація: Шкіряно-хутрова сировина, її ресурси, класифікація, хімічний склад і будова шкур в залежності від походження та умов розвитку.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.5(477)/Д79
Автор(и) : Дубовис, Григорий Александрович
Назва : Украинская кухня
Вихідні дані : Х.: Фолио, 2006
Кільк.характеристики :319 с
Серія: Хозяйке на заметку
ISBN, Ціна 966-03-3362-5: 9.00 грн
УДК : 641.5(477)
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Кухня українська
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): первичная обработка сырья--первинна обробка сировини--кулинарные операции--кулінарні операції--кулинарные технологии--кулінарні технології--борщи--борщі--юшки--супы--рассольник--капустняк--колбасы--ковбаси--завиванцы--завиванці--студни--холодці--бабки--пампушки--молочнокислые продукты--молочнокислі продукти--настойки--настоянки--напитки--напої--консервы--консерви--полуфабрикаты--напівфабрикати--бутерброды--бутерброди--винегреты--вінегрети--гарниры--гарніри--соленья--соління--глазури--глазурі--десерты--десерти--кремы--креми--мороженое--морозиво
Анотація: С помощь этой книги вы сможете приготовить практически все блюда украинской кухни.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 615.32(075)/К89
Автор(и) : Кузнецова, Мария Алексеевна
Назва : Лекарственное растительное сырье : учеб. пособие для техникумов
Вихідні дані : М.: Высш. шк., 1984
Кільк.характеристики :207 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 195-303
Ціна : 0.45 р.
УДК : 615.32(075)
ББК : 52.821я72
Предметні рубрики: Лікарська сировина рослинного походження
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): изучение лекарственных растений--вивчення лікарських рослин--морфология растений--морфологія рослин--источники лекарственного сырья--джерела лікарської сировини--заготовка лекарственного сырья--заготівля лікарської сировини--первичная обработка сырья--первинна обробка сировини--хранение лекарственного сырья--зберігання лікарської сировини--определение качества сырья--визначення якості сировини--методы испытаний--методи випробувань--химический состав лекарственных растений--хімічний склад лікарських рослин--применение лекарственных растений--застосування лікарських рослин
Анотація: Рассказывается о лекарственном растительном сырье, предназначенном к применению в медицинской практике, о методах его анализа, особенностях обработки, сушки и хранения.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)