Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=переработка мяса<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.084/Б48
Автор(и) : Береза, Иван Григорьевич
Назва : Сокращение потерь и повышение качества мяса сельскохозяйственных животных . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1991
Кільк.характеристики :271 с.: табл.
Серія: Сохранности и качеству продукции - первоочередное внимание
Примітки : Библиогр.: с. 255-259
ISBN, Ціна 5-337-00856-0: 2.30 р.
УДК : 636.084
ББК : 45.4-4
Предметні рубрики: Тваринництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): животноводство--технология производства мяса--технологія виробництва м'яса--откорм сельскохозяйственных животных--відгодівля сільськогосподарських тварин--заготовка мяса--заготівля м'яса--переработка мяса--переробка м'яса--хранение мясной продукции--зберігання м'ясної продукції--потери мясной продукции--втрати м'ясної продукції
Анотація: Раскрыты вопросы рациональной технологии производства мясной продукции, заготовки, переработки и хранения мяса.
Примірники : всього : ВВ(2), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(2), ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4:664.8.047/С89
Автор(и) : Судзиловская, Инна Иосифовна
Назва : Сушим, варим, маринуем : (сборник рецептов переработки плодов, ягод, овощей, грибов, рыбы, мяса)
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1995
Кільк.характеристики :478 с
ISBN, Ціна 5-337-01658-Х: 370.000 крб
УДК : 641.4:664.8.047
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Сільськогосподарська продукція-- Переробка
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): сельскохозяйственная продукция--переработка--заготока продуктов на зиму--заготівля продуктів на зиму--инвентарь для заготовки--інвентар для заготівлі--переработка грибов--переробка грибів--переработка овощей--переробка овочів--переработка ягод--переробка ягід--хранение плодов--зберігання плодів--хранение овощей--зберігання овочів--переработка рыбы--переробка риби--переработка мяса--переробка м'яса
Анотація: Приведены старинные и новейшие способы заготовок сельскохозяйственной продукции на зиму, даны способы хранения ягод, фруктов, овощей, грибов, рыбы, мяса.
Примірники : всього : ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)