Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Пошуковий запит: <.>K=переработка свежей продукции<.>
Загальна кількість знайдених документів : 1
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635(03)/С74
Автор(и) : Полищук, Степан Филимонович, Горкуценко, Александр Васильевич, Скляревский, Михаил Алексеевич, Гаврилова С. Г.
Назва : Справочник по качеству овощей и картофеля
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1991
Кільк.характеристики :223 с.: табл.
Серія: Сохранности и качеству продукции - первоочередное внимание
Примітки : Прил.: с. 215-218. - Предм. указ.: с. 219-221. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-337-00709-2: 4.48 крб
УДК : 635(03)
ББК : 42.34я2
Предметні рубрики: Овочі-- Якість
Картопля-- Якість
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): химический состав картофеля--хімічний склад картоплі--химический состав овощей--хімічний склад овочів--определение качества свежей продкукции--визначення якості свіжої продукції--определение качества переработанной продукции--визначення якості переробленої продукції--хранение свежей продукции--зберігання свіжої продукції--переработка свежей продукции--переробка свіжої продукціїї
Анотація: Показано влияние сорта и агротехнических приемов на качество продукции.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)