Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=переробка рослинної сировини<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 615.89(035.062)/Б79
Назва : Большой справочник народной медицины : 2000 рецептов
Вихідні дані : Донецк: Кредо, 2008
Кільк.характеристики :381, [3] с.: ил.
Примітки : Прил.: с. 328-374. - Лит.: с. 375-377
ISBN, Ціна 978-966-469-113-7: 25.00 грн
УДК : 615.89(035.062)
ББК : 53.592я2
Предметні рубрики: Народна медицина
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): лечебные рецепты--лікувальні рецепти--сбор лекарственных растений--збір лікарських рослин--переработка растительного сырья--переробка рослинної сировини--календарь сбора лекарственных растений--календар збору лікарських рослин
Анотація: Народная медицина в умелых и добрых руках ничуть не уступает медицине научной. Разумная концентрация человеческой энергии, обогащение организма природными средствами порой добиваются успеха там, где отступают новейшие препараты.
Примірники :ВСМЛ(1)
Вільні : ВСМЛ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8.022/К28
Автор(и) : Касьянов, Геннадий Иванович, Самсонова, Анна Николаевна
Назва : Технология консервов для детского питания : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Колос, 1996
Кільк.характеристики :160 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Прил.: с. 154-156. - Лит.: с. 157
ISBN, Ціна 5-10-001512-8: 10.19 грн
УДК : 664.8.022
ББК : 36.967
Предметні рубрики: Консервне виробництво-- Дитяча кулінарія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервное производство--детская кулинария--развитие детского организма--розвиток дитячого організму--переработка растительного сырья--переробка рослинної сировини--переработка животного сырья--переробка тваринної сировини--технология производства консервов--технологія виробництва консервів--оборудование для производства консервов--обладнання для виробництва консервів--химический состав консервов--хімічний склад консервів--пищевая ценность консервов--харчова цінність консервів--контроль производства консервов--контроль виробництва консервів
Анотація: Рассмотрены физиолого-биохимические основы переработки сырья растительного и животного происхождения, технология и основное оборудование для производства консервов для детского питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)