Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=переробка харчових продуктів<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:614.31(075.8)/З-14
Автор(и) : Загаевский, Иосиф Станиславович, Жмурко, Тарас Васильевич
Назва : Ветеринарно-санитарная экспертиза с основами технологии переработки продуктов животноводства : учебник для сред. с.-х. учеб. заведений . -3-е изд., доп. и перераб.
Вихідні дані : М.: Колос, 1976
Кільк.характеристики :222 с.: ил.
Серія: Учебники и учебные пособия для средних сельскохозяйственных учебных заведений
Ціна : 0.41 р.
УДК : 619:614.31(075.8)
ББК : 48.17я723
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): производство мяса--виробництво м'яса--транспортировка животных--транспортування тварин--убойные мясоперерабатывающие предприятия--забійні м'ясопереробні підприємства--послеубойная ветеринарно-санитарная экспертиза--післязабійна ветеринарно-санітарна експертиза--пищевые токсикоинфекции--харчові токсикоінфекції--переработка пищевых продуктов--переробка харчових продуктів--ветеринарно-санитарная экспертиза сырья животного происхождения--ветеринарно-санітарна експертиза сировини тваринного походження--ветеринарно-санитарная рыночная экспертиза--ветеринарно-санітарна ринкова експертиза
Анотація: Ветеринарно-санитарная экспертиза, гигиена и технология пищевых продуктов и сырья животного происхождения.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 636.09:614.31](07/В39-580174
Автор(и) : Горегляд, Харитон Степанович, Макаров, Владислав Алексеевич, Чеботарев, Илья Егорович, Шаблий, Виктор Яковлевич, Кожемякин, Николай Георгиевич
Назва : Ветеринарно-санитарная экспертиза с основами технологии переработки продуктов животноводства : учебник для студентов высш. с.-х. учеб. заведений . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Москва: Колос, 1981
Кільк.характеристики :583 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для высших сельскохозяйственных учебных заведений
Примітки : Предм. указ.: с. 568-575. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
Ціна : 1.80 р.
УДК : 636.09:614.31](075.8)
ББК : 48.17
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ветеринарно-санитарная экспертиза--сырье мясной промышленности--сировина м'ясної промисловості--транспортировка животных--транспортування тварин--убойные мясоперерабатывающие предприятия--забійні м'ясопереробні підприємства--первичная переработка животных--первинна переробка тварин--инфекционные болезни--інфекційні хвороби--инвазионные болезни--інвазійні хвороби--незаразные болезни--незаразні хвороби--пищевые токсикоинфекции--харчові токсикоінфекції--переработка пищевых продуктов--переробка харчових продуктів--санитарная экспертиза пищевых продуктов--санітарна експертиза харчових продуктів
Анотація: Ветеринарно-санитарная экспертиза, гигиена и технология переработки продуктов животноводства и сырья животного происхождения.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)