Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пивне сусло<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.4(075)/Д66
Автор(и) : Домарецький, Віталій Афанасійович
Назва : Технологія солоду та пива : підручник
Вихідні дані : Київ: Інкос, 2004
Кільк.характеристики :426 с.: рис., табл.
Примітки : Реком. покажч.: с. 418-419
ISBN, Ціна 966-8347-05-6: 54.00 грн
УДК : 663.4(075)
ББК : 36.870.2я73
Предметні рубрики: Бродильні виробництва-- Пивоваріння
Анотація: Біохімічні, фізіологічні й органолептичні властивості, хімічний склад і основні сорти пива, показники якості.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.4.02/К17
Автор(и) : Калунянц, Калуст Акопович
Назва : Химия солода и пива : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :176 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 174
ISBN, Ціна 5-10-001508-X: 0.40 р.
УДК : 663.4.02
ББК : 36.87я73
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво-- Солод
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоваренное производство--сырье пивоварения--сировина пивоваріння--производство солода--виробництво солода--пивное сусло--пивне сусло--брожение пива--бродіння пива--пастеризация пива--пастеризація пива--отходы пивоварения--відходи пивоваріння
Анотація: Рассмотрены химический состав сырья, применяемого в производстве солода и пива.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.4:658.562.2/Х 46
Автор(и) : Колчева, Раиса Алексеевна, Калунянц, Калуст Акопович, Херсонова, Лидия Алексеевна, Садова, Алла Ивановна
Назва : Химико-технологический контроль пиво-безалкогольного производства : учебник
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1988
Кільк.характеристики :272 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Прил.: с. 250-264. - Лит.: с. 265. - Предм. указ.: с. 266-267. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-000131-3: 1.00 р.
УДК : 663.4:658.562.2
ББК : 36.87я73 + 36.88я73
Предметні рубрики: Пивоварне виробництво-- Хіміко-технологічні процеси
Безалкогольні напої-- Хіміко-технологічні процеси
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пивоваренное производство--безалкогольные напитки--пивоваренный солод--пивоварний солод--пивное сусло--пивне сусло--сбраживание пивного сусла--збраження пивного сусла--квас--сырье производства безалкогольных напитков--сировина виробництва безалкогольних напоїв--контроль минеральных вод--контроль мінеральної води--контроль сиропов--контроль сиропів
Анотація: Изложена технология солода и пива, анализ сырья, контроль технологического процесса, анализ готовых безалкогольных напитков и кваса.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)