Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевая ценность грибов<.>
Загальна кількість знайдених документів : 4
Показані документи с 1 за 4
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635.8/Д81
Автор(и) : Дудка, Ирина Александровна, Вассер, Соломон Павлович
Назва : Грибы: путеводитель по выставке
Вихідні дані : К.: Наукова думка, 1982
Кільк.характеристики :186 с.: ил.
Серія: Научно-популярная литература
Примітки : Лит.: с. 160
Ціна : 0.70 р.
УДК : 635.8
ББК : 42.349
Предметні рубрики: Гриби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): характеристика грибов--характеристика грибів--пищевая ценность грибов--харчова цінність грибів--съедобные грибы--їстівні гриби--условно съедобные грибы--умовно їстівні гриби--несъедобные грибы--неїстівні гриби--ядовитые грибы--отруйні гриби--переработка грибов--переробка грибів--грибные блюда--грибні страви
Анотація: Характеристика, экология, распространение съедобных и ядовитых грибов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 42.349/З-58
Автор(и) : Зерова, Марія Яківна, Вассер, Соломон Павлович
Назва : Їстівні та отруйні гриби Карпатських лісів
Вихідні дані : Ужгород: Карпати, 1972
Кільк.характеристики :128 с.: іл.
Примітки : Алф. покажч.: с. 121-125. - Літ.: с. 126-127. - [[b]][[c13]]"Видання доступне в електронній формі"[[/c]][[/b]]
Ціна : 0.53 р.
ББК : 42.349
Предметні рубрики: Гриби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): характеристика грибів--характеристика грибов--шапинкові гриби--шляпочные грибы--харчова цінність грибів--пищевая ценность грибов--їстівні гриби--съедобные грибы--умовно їстівні гриби--условно съедобные грибы--неїстівні гриби--несъедобные грибы--отруйні гриби--ядовитые грибы--заготівля грибів--заготовка грибов--використання грибів--использование грибов
Анотація: Поширення, час та способи збирання, заготівля і використання грибів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Перейти к внешнему ресурсу: "Перегляд видання із глобальної мережі",
Перейти к внешнему ресурсу: "Перегляд видання з локальної мережі"
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 635.8(035)/В19
Автор(и) : Вассер, Соломон Павлович
Назва : Съедобные и ядовитые грибы Карпат : справочник
Вихідні дані : Ужгород: Карпати, 1990
Кільк.характеристики :204, [4] с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 194. - Указ. назв.: с. 195-205
ISBN, Ціна 5-7757-0318-9: 5.00 грн
УДК : 635.8(035)
ББК : 42.349я2
Предметні рубрики: Гриби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): характеристика грибов--характеристика грибів--съедобные грибы--їстивні гриби--ядовитые грибы--ядовиті гриби--пищевая ценность грибов--харчова цінність грибів--переработка грибов--переробка грибів--использование грибов--використання грибів
Анотація: Описаны более 200 съедобных и ядовитых грибов, произрастающих на территории Украинских Карпат, способы их переработки, рецепты приготовления грибных блюд.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36.961/Ж85
Автор(и) : Жук, Юрий Тимофеевич
Назва : Консервирование и хранение грибов. Биохимические основы
Вихідні дані : Москва: Легкая и пищевая пром-сть, 1982
Кільк.характеристики :142 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 138-142
Ціна : 0.45 р.
ББК : 36.961
Предметні рубрики: Гриби-- Консервування-- Зберігання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): грибы--консервирование--хранение--строение грибов--будова грибів--пищевая ценность грибов--харчова цінність грибів--сушка грибов--сушіння грибів--технология соления грибов--технологія соління грибів--маринование грибов--маринування грибів--сортировка грибного сырья--сортування грибної сировини--натуральные грибные консервы--натуральні грибні консерви
Анотація: Приведены сведения о строении и пищевой ценности грибов, об изменении состава плодов тел в период роста и после отделения от мицелия.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)