Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевая ценность растений<.>
Загальна кількість знайдених документів : 2
Показані документи с 1 за 2
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 633.8/Р32
Автор(и) : Рева, Михаил Лукич, Липовецкий, Владимир Михайлович
Назва : Растения в быту . -2-е изд., перераб.
Вихідні дані : Донецк: Донбас, 1977
Кільк.характеристики :207 с.: рис.
Примітки : Лит.: с. 207
Ціна : 0.65 р.
УДК : 633.8
ББК : 42.14
Предметні рубрики: Рослини
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): съедобные растения--їстівні рослини--пряноароматические растения--пряноароматичні рослини--пищевая ценность растений--харчова цінність рослин--растительные инсектициды--рослинні інсектициди--растительные красители--рослинні барвники--растительные пятновыводители--рослинні плямовивідники--цветочные часы--квіткові годинники
Анотація: Рассказывается о применении в быту многих диких съедобных и пряновкусовых растений.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.3:613.26/К 76
Автор(и) : Кощеев, Аркадий Константинович
Назва : Дикорастущие съедобные растения в нашем питании
Вихідні дані : Москва: Пищевая пром-сть, 1980
Кільк.характеристики :256 с.: рис.
Ціна : 1.90 р.
УДК : 641.3:613.26
ББК : 36.99
Предметні рубрики: Кулінарія-- Дикорослі рослини
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): кулинария--дикорастущие растения--пищевая ценность растений--харчова цінність рослин--полезные свойства растений--корисні властивості рослин--рациональное питание--раціональне харчування--растительные приправы--рослинні приправи--растительные напитки--рослинні напої
Анотація: Книга познакомит читателя со съедобными растениями, их химическом составе и пищевой ценностью, с рекомендациями по использованию в питании, приготовлению блюд, приправ и напитков.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)