Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
у знайденому
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевые добавки<.>
Загальна кількість знайдених документів : 29
Показані документи с 1 за 20
 1-20    21-29 
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.8.047/С 53
Автор(и) : Снежкин Ю.Ф., Боряк Л.А., Хавин А.А.
Назва : Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов
Вихідні дані : К.: Наукова думка, 2004
Кільк.характеристики :227 с.: рис., табл.
Примітки : Библиогр.: с. 215-225
ISBN, Ціна 966-00-0158-4: 032.10 грн
УДК : 664.8.047
ББК : 36.816
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Ресурсозберігаючі технології
Географіч. рубрики:
Анотація: Наведено хімічний склад вихідної сировини та порошків, закономірності процесів теплообміну під час сушіння, подріблення висушеної сировини та розсівання порошку з прикладами використання їх у виробах ,кондитерських, хлібобулочних, м'ясомолочних; підприємств і у громадському харчуванні.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(075)/Е 45
Автор(и) : Барановський М.М., Білявський Г.О., Власенко О.В., Мороз Л.В.
Назва : Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Київ: Лібра, 2006
Кільк.характеристики :304 с.: табл., рис.
Примітки : Бібліогр. в кінці розд.
ISBN, Ціна 966-7035-77-8: 45.50, 054.00, 50.00, грн
УДК : 613.2(075) + 504.75(075)
ББК : 51.23я73 + 28.08я73
Предметні рубрики: Гігіена харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Концептуальні та практичні аспекти екотрофології - нової для нашої країни науки, теоретичний каркас якої тільки формується. Особливу увагу приділено екологічним проблемам харчування, розкрито санітарно-гігієнічне значення їжі.
Примірники : всього : БГ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Вільні : БГ(1), ФОНД(2), ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2/В80
Автор(и) : Пішак, Василь Павлович, Радько, Михайло Михайлович, Бабюк, Анатолій Васильович, Воробйов, Олександр Олександрович, Рогозинський, Мирон Степанович, Романів, Людмила Вікторівна, Федорова, Олена Євгенівна, Марценяк, Ігор Валер'янович
Назва : Вплив харчування на здоров'я людини : підручник [для курсантів, слухачів та студ. вищ. навч. закл. України ІІІ-ІV рівнів акредитації]
Вихідні дані : Чернівці: Книги-XXI, 2006
Кільк.характеристики :500 с.: табл.
Примітки : Л-ра: с. 408. - Дод.: с. 409-499
ISBN, Ціна 966-8653-45-9: 50.00 грн
УДК : 613.2
ББК : 51.23
Предметні рубрики: Харчування-- Вплив на організм
Харчові продукти-- Якість
Анотація: Питання раціонального харчування та його впливу на стан здоров'я людини. Розглянуто питання пов'язані із забруднення продуктів харчування, харчових отруєнь та їхньої профілактики, а також деякі методи лабораторних досліджень харчових продуктів.
Примірники :ВСМЛ(1)
Вільні : ВСМЛ(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 613.2(075.8)/Г46
Автор(и) : Ципріян, Віктор Іванович, Матасар, Ігнат Тимофійович, Слободкін, Валерій Іванович, Козярін І. П.
Назва : Гігієна харчування з основами нутриціології: підручник : у 2 кн./ за ред. В. І. Ципріяна. Кн. 2
Вихідні дані : К.: Медицина, 2007 - 2007
Кільк.характеристики :544 с.: табл.
Примітки : Л-ра в кінці розд. - Дод.: с. 494-543
ISBN, Ціна 966-8144-03-1: 153.00 грн
УДК : 613.2(075.8)
ББК : 51.23я73
Предметні рубрики: Раціональне харчування
Харчові продукти-- Якість
Географіч. рубрики:
Анотація: Описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Грунтовно проаналізавано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів.
Примірники : всього : ФОНД(2)
Вільні : ФОНД(2)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613(075)/Ч44
Автор(и) : Чепига, Михайло Петрович, Чепига, Світлана Михайлівна
Назва : Стимуляція здоров'я та інтелекту . -2-ге вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : К.: Знання, 2006
Кільк.характеристики :348 с.: мал.
Примітки : Дод.: с. 321-329. - Л-ра: с. 332-346
ISBN, Ціна 966-346-066-0: 57.80 грн
УДК : 613(075)
ББК : 51я73
Предметні рубрики: Охорона здоров'я
Географіч. рубрики:
Анотація: Вперше комплексно висвітлюється проблема оздоровленя людини, стимулюючого впливу на навчання і працездатність енергетики музики, запахів, кольорів, довкілля.
Примірники : всього : ВСМЛ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВСМЛ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 366.436/438(477)(/У45-395096
Уніф. заголовок форми :Україна. Закони.
Назва : Закон України "Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини" : за станом на 20 берез. 2003 р. . -Офіц. вид.
Вихідні дані : Київ: Парлам. вид-во, 2003
Кільк.характеристики :22 с
Колективи : Верховна Рада України
Серія: Закони України
ISBN, Ціна 966-611-219-1: 01.83 грн
УДК : 366.436/438(477)(094.5)
ББК : 67.9(4УКР)304.3
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Якість та безпека --Україна
Харчова промисловість --Україна
Географіч. рубрики:
Анотація: Цей Закон встановлює правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів.
Примірники :БГ(1)
Вільні : БГ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619(477)/У45
Уніф. заголовок форми :Україна. Закони.
Назва : Закони України "Про ветеринарну медицину" : (за станом на 25 січ. 2000 р.); Про відповідальність підприємст, установ та організацій за порушення законодавства про ветеринарну медицину . -Офіц. вид.
Вихідні дані : Київ: Парлам. вид-во, 2000
Кільк.характеристики :44 с
Колективи : Верховна Рада України
Серія: Закони України
ISBN, Ціна 966-611-031-8: 01.47 грн
УДК : 619(477)
ББК : 67.9(4УКР)304
Предметні рубрики: Ветеринарія-- Правове регулювання --Україна
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): ветеринарна медицина--ветеринарная медицина--ветеринарно-санітарна експертиза--ветеринарно-санитарная экспертиза--харчові продукти тваринного походження--пищевые продукты животного происхождения--захист тварин--защита животных--епізоотія--эпизоотия--карантин профілактичний--карантин профилактический--карантин тварин--карантин животных--рослинні корми --растительные корма--корми тваринного походження--корма животного происхождения--кормові добавки--пищевые добавки--продукти тваринного походження--продукты животного происхождения--тварини--животные--фармакопея--ветеринарні норми--ветеринарные нормы--ветеринарний контроль--ветеринарный контроль--карантинные болезни животных--карантинні хвороби тварин--протиепізоотичні заходи--противоэпизоотические мероприятия
Анотація: Ці Закони визначають загальні правові, організаційні та фінансові основи ветеринарної медицини, вимоги щодо ветеринарно-санітарної безпеки продуктів тваринництва та охорони довкілля.
Примірники :БГ(1)
Вільні : БГ(1)
Знайти схожі

8.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 612.3/О-75
Автор(и) : Власенко Т. В., Грибан Г. П., Грибан Н. Г., Денисовець А. П.
Назва : Основи харчування : теорія та практичні застосування
Вихідні дані : Житомир: Рута, 2010
Кільк.характеристики :884 с.: табл., рис.
Примітки : Скор.: с. 15-16. - Бібліогр. в кінці розд. - Слов. термінів.: с. 873-881
ISBN, Ціна 978-617-581-012-5: 60.00 грн
УДК : 612.3
ББК : 75.0
Предметні рубрики: Фізична культура і спорт
Харчування-- Гігієна
Харчування-- Екологія
Харчові продукти-- Забруднення
Харчові отруєння
Спортсмени-- Харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Теоретичні та практичні аспекти харчування стдентської молоді у різних умовах життєдіяльності та під час занять фізичною культурою та спортом. Проблеми сучасного харчування.
Примірники :КР(1)
Вільні : КР(1)
Знайти схожі

9.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 504.75/Ш49
Автор(и) : Шеремета, Володимир
Назва : Екологічний дороговказ : маленькі поради для великих змін
Вихідні дані : Івано-Франківськ: Нова Зоря, 2009
Кільк.характеристики :160 с.: іл.
Примітки : Л-ра: с. 152-153. - Предм. покажч.: с. 154-159
ISBN, Ціна 978-966-398-043-0: 12.00 грн
УДК : 504.75
ББК : 20.7
Предметні рубрики: Екологія людини
Екологічна культура
Географіч. рубрики:
Анотація: Поради, як кожна людина може у значній мірі знизити рівень негативного впливу своєї повсякденної діяльності на навколишнє середовище.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

10.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 323(477):327.5/С31
Автор(и) : Сенченко, Николай Иванович
Назва : Общество истребления - стратегическая перспектива "демократических реформ"
Вихідні дані : Киев: МАУП, 2004
Кільк.характеристики :219 с
Колективи : Межрегиональная академия управления персоналом
Серія: Библиотека журнала "Персонал"
Примітки : Лит.: с. 219-220
ISBN, Ціна 966-608-457-0: 13.80 грн
УДК : 323(477):327.5
ББК : 66.2(0) + 66.3(4УКР0
Предметні рубрики: Політика --Україна
Анотація: В книге всесторонне рассмотрены причины мировой проблемы, довлеющей над украинским народом, как и над многими народами третьего мира, - депопуляция населения.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

11.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 615.8/М18
Автор(и) : Малахов, Геннадий Петрович
Назва : Целительные силы: в 4 т./ Г. П. Малахов. - (Целительные силы). Т. 1: Очищение организма . -Изд. перераб. и доп.
Вихідні дані : СПб.: АО "Комплект", 1994
Кільк.характеристики :358. [10] с.: ил.
Примітки : Лит.: с. 356-358
ISBN, Ціна 5-88596-007-0: 5.00 грн
УДК : 615.8
ББК : 53.59
Предметні рубрики: Нетрадиційна медицина
Географіч. рубрики:
Анотація: Даны рекомендации по оздоровлению организма человека нетрадиционными методами, без применения лекарств. Даются рецепты чистки организма от продуктов распада, угнетающих жизненные силы.
Примірники :АБ(1)
Вільні : АБ(1)
Знайти схожі

12.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 620.2:663/664(075/Т 50-437128
Автор(и) : Бровко, Ольга Гаврилівна, Булгакова, Олена Валеріївна, Гордієнко, Ганна Степанівна, Дятлов, Володимир Васильович
Назва : Товарознавство. Продовольчі товари : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2010
Кільк.характеристики :729, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Примітки : Л-ра: с. 726-729
ISBN, Ціна 978-966-351-302-7: 120.00 грн
УДК : 620.2:663/664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Продовольчі товари-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Анотація: Товарознавство продовольчих товарі, їх класифікація, основи виробництва, асортимент і умови зберігання.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

13.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 613.2(03)/С18
Автор(и) : Слободкин В. И., Береза В. Я., Синеок Л. Л., Хоменко И. М.
Назва : Санитарно-гигиенические методы исследования пищевых продуктов и воды : справ. пособие
Вихідні дані : К.: Здоровья, 1991
Кільк.характеристики :286 с
ISBN, Ціна 5-31100622-6: 2.50 р.
УДК : 613.2(03)
ББК : 51.23я2
Предметні рубрики: Харчові продукти-- Гігієна
Питна вода
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): санітарія--санитария--лабораторні дослідження--лабораторные исследования--продукти харчування--продукты питания--вода--стандартизація--стандартизация--пестициди--пестициды--харчові добавки--пищевые добавки
Анотація: В пособии изложены сведения о гигиенических методах исследования пищевых продуктов и питьевой воды.
Примірники : всього : БГ(1), ФОНД(1)
Вільні : БГ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

14.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664.68:664.6(075./Т38-541855
Автор(и) : Лисюк Г. М., Самохвалова О. В., Кучерук З. І., Постнова О. М.
Назва : Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навч. посібник
Вихідні дані : Суми: Унів. книга, 2013
Кільк.характеристики :463, [1] с.: табл., рис., фото.кольор.
Примітки : Л-ра: с. 461-463
ISBN, Ціна 978-966-680-437-5: 125.00 грн
УДК : 664.68:664.6(075.8)
ББК : 36.865я73 + 36.83я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Борошняні кондитерські вироби
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): властивості борошна--свойства муки--зберігання борошна--хранение муки--хімічний склад борошна--химический состав муки--крохмаль--крохмал--цукор--сахар--жировмісні продукти--жиросодержащие продукты--молочні продукти--молочные продукты--яйця--яйца--фруктово-ягідна сировина--фруктово-ягодное сырье--овочева сировина--овощное сырье--смако-ароматична сировина--вкусо-ароматическое сырье--дріжджі--дрожжи--сіль кухонна--соль кухонная--харчові добавки--пищевые добавки--дріжджове тісто--дрожжевое тесто--випічні напівфабрикати--випечные полуфабрикаты--оздоблення напівфабрикатів--украшение полуфабрикатов--торти--торты--тістечка--пирожные--хлібобулочні вироби--хлебобулочные изделия--кондитерські вироби--кондитерские изделия--національні борошняні кондитерські вироби--национальные мучные кондитерские изделия--якість кондитерських виробів--качество кондитерских изделий--санітарні вимоги до виробництва--санитарные требования к производству
Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

15.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 663.059:621.798/З-17
Автор(и) : Зайчик, Цалерий Рувимович, Трунов, Владимир Александрович, Яшин, Вадим Константинович
Назва : Машины для фасования пищевых жидкостей в бутылки
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1998
Кільк.характеристики :238 с.: рис.
Примітки : Прил.: с. 229-236. - Лит.: с. 237-238
ISBN, Ціна 5-10-000930-6: 1.20 р.
УДК : 663.059:621.798
ББК : 36.818-5
Предметні рубрики: Харчова промисловість-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Анотація: Монтаж, эксплуатация, ремонт, требования техники безопасности к фасовочным машинам, сведения о плотности пищевых жидкостей необходимых для расчета фасовочных машин.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

16.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 642.5:339(477)/П78
Назва : Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: в 2 ч. : зб. наук. праць/ М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Вип. 1 (17) . ч. 2
Вихідні дані : Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013
Кільк.характеристики :234, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примітки : Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 231
Ціна : 35.00 грн
УДК : 642.5:339(477)
ББК : 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Предметні рубрики: Установи громадського харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

17.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 504/Ш49
Автор(и) : Шеремета, Володимир
Назва : Екологічний дороговказ : маленькі поради для великих змін . -2-ге вид., випр. і допов.
Вихідні дані : К.; Івано-Франківськ; Дрогобич: Коло, 2014
Кільк.характеристики :183, [1] с.: іл.
Колективи : Бюро Києво-Галицького Верховного Архієпископства УГКЦ з питань екології
Примітки : Л-ра: с. 182
ISBN, Ціна 978-617-642-156-6: 10.00 грн
УДК : 504
ББК : 20.1
Предметні рубрики: Охорона природи
Географіч. рубрики:
Анотація: [Наведено поради, як раціонально та ощадливо використовувати енергетичні ресурси та інші природні дари Творця].
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

18.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.1(075.8)/Н90
Автор(и) : Дуденко, Ніна Василівна, Павлоцька, Лариса Федірівна, Цихановська, Ірина Василівна, Лазарєва , Тетяна АнатоліЇвна
Назва : Нутриціологія : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл.
Вихідні дані : Х.: Світ Книг, 2013
Кільк.характеристики :560 с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України
Примітки : Бібліогр.: с. 433-559
ISBN, Ціна 978-966-2678-13-0: 160.00 грн
УДК : 641.1(075.8)
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові продукти
Нутриціологія
Географіч. рубрики:
Анотація: Викладено теоретичні основи та роль харчування в забезпеченні процесів життєдіяльності людини, значення білків, ліпідів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин у харчуванні людини, харчова та біологічна цінність продуктів, роль генетико-модифікованих продуктів.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

19.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 28.072/Х46
Назва : Хімія харчування : метод. матеріали
Вихідні дані : К.: Ред. загальнопед. газет, 2005
Кільк.характеристики :128 с.: рис., табл.
Серія: Бібліотека "Шкільного світу"
ISBN, Ціна 966-8651-32-4: 4.42 грн
ББК : 28.072
Предметні рубрики: Харчування-- Ферменти
Географіч. рубрики:
Анотація: Збірник містить інформацію про хімічні елементи та речовини, що входять до складу харчових продуктів, про перетворення їх під час приготування їжі, хімічні реакції під час травлення.
Примірники :ЧЗ(1)
Вільні : ЧЗ(1)
Знайти схожі

20.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 615.8/М22
Автор(и) : Мамченко, Галина Федоровна
Назва : Жизнь и лечение по законам природы. Натуропатия, фитотерапия, гомеопатия : руководство по самооздоровлению
Вихідні дані : Киев: Здоров'я, 1999
Кільк.характеристики :436 с
Примітки : Лит.: с. 431-432
ISBN, Ціна 5-311-00935-7: 4.00 грн
УДК : 615.8
ББК : 53.525 + 53.591
Предметні рубрики: Фітотерапія
Гомеопатія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): биоритмы--біоритми--экология человека--екологія людини--типология личности--типологія особистості--заболевание человека--захворювання людини--предболезнь--передхвороба--натуропатия--натуропатія--оздоровление организма--оздоровлення організму--психоневрология--психоневрологія--лечебные программы--лікувальні програми--пищевые добавки--харчові добавки--гомеопатия--гомеопатія
Анотація: Освещены основные предпосылки формирования болезней человека. Разработаны комплексные дифференциальные схемы гомеопатического самолечения.
Примірники : всього : ВВ(3), АБ(1), ФОНД(2)
Вільні : ВВ(2), АБ(1), ФОНД(2)
Знайти схожі

 1-20    21-29 
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)