Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевые жиры<.>
Загальна кількість знайдених документів : 6
Показані документи с 1 за 6
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 619:614.31(03)/Я92
Автор(и) : Яценко, Іван Володимирович, Труш, Анатолій Михайлович
Назва : Тлумачний словник термінів ветеринарно-санітарної експертизи та судової ветеринарної медицини
Вихідні дані : Х.: Еспада, 2010
Кільк.характеристики :351 с.: рис., табл.
Примітки : Л-ра: с. 345-351
ISBN, Ціна 978-966-456-046-4: 88.00 грн
УДК : 619:614.31(03)
ББК : 48я2
Предметні рубрики: Ветеринарно-санітарна експертиза
Географіч. рубрики:
Анотація: Тлумачення термінів експертизи продукції тваринництва та методика судово-ветеринарної експертизи ії фальсифікацій.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 620.2:663/664(075/Т 50-437128
Автор(и) : Бровко, Ольга Гаврилівна, Булгакова, Олена Валеріївна, Гордієнко, Ганна Степанівна, Дятлов, Володимир Васильович
Назва : Товарознавство. Продовольчі товари : навч. посібник
Вихідні дані : К.: Кондор, 2010
Кільк.характеристики :729, [1] с.: табл., рис.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Примітки : Л-ра: с. 726-729
ISBN, Ціна 978-966-351-302-7: 120.00 грн
УДК : 620.2:663/664(075.8)
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Продовольчі товари-- Товарознавство
Географіч. рубрики:
Анотація: Товарознавство продовольчих товарі, їх класифікація, основи виробництва, асортимент і умови зберігання.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.043/Г65
Автор(и) : Гончаров, Георгий Иванович, Буша, Алексей Алексеевич, Ткаченко, Екатерина Дмитриевна
Назва : Технология и оборудование для производства пищевых жиров
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1991
Кільк.характеристики :88 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 84
ISBN, Ціна 5-337-00857-9: 0.35 р.
УДК : 637.043
ББК : 36.92
Предметні рубрики: Харчові жири-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые жиры--пищевые животные жиры--харчові тваринні жири--пищевые костные жиры--харчові кісткові жири--жиробелковая эмульсия--жиробілкова емульсія
Анотація: Приведены сведения о пищевом животном сырье, используемом для производства жира, дана характеристика оборудования для производства пищевых жиров.
Примірники : всього : ВВ(1), ФОНД(1)
Вільні : ВВ(1), ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.5/Т41
Автор(и) : Тимощук, Иван Иванович, Головатенко, Наталья Анатольевна, Сенников, Сергей Анатольевич
Назва : Общая технология мяса и мясопродуктов : пособие
Вихідні дані : Киев: Урожай, 1989
Кільк.характеристики :216 с.: рис., табл.
ISBN, Ціна 5-337-00414-Х: 0.90 р.
УДК : 637.5
ББК : 36.92я7
Предметні рубрики: М'ясні продукти-- Технологія
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): мясные продукты--сырье мясной промышленности--сировина м'ясної промисловості--переработка животных--переробка тварин--обработка мяса холодом--обробка м'яса холодом--переработка крови--переробка крові--обработка субпродуктов--обробка субпродуктів--обработка кишок--обробка кишок--пищевые жиры--харчові жири--обработка шкур--обробка шкури--технические жиры--технічні жири--кормовые продукты--кормові продукти--органопрепараты--органічні препарати--колбасные изделия--ковбасні вироби--мясные полуфабрикаты--м'ясні напівфабрикати--мясные соленые продукты--м'ясні солені продукти
Анотація: Сведения о сырье мясной промышленности, технологических процессах переработки мяса и мясопродуктов, качестве выпускаемых изделий.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36-9я723/К64
Автор(и) : Кононенко, Иван Евлампиевич, Пизик, Степан Ефимович, Тылкин, Венемианин Борисович
Назва : Товароведение мясо-рыбных и гастрономических товаров : учебник . -2-е изд., перераб. и доп.
Вихідні дані : Б.м., 1984
Кільк.характеристики :439 с.: рис., табл.
Ціна : 1.30 р.
ББК : 36-9я723
Предметні рубрики: Товарознавство-- Продовольчі товари
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): товароведение--продовольственные товары--мясные товары--м'ясні товари--рыбные товары--рибні товари--молочные товары--молочні товари--яичные товары--яєчні товари--пищевые жиры--харчові жири--вкусовые товары--смакові товари
Анотація: Характеристика ассортимента мясо-рыбных и гастрономических товаров.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36-9я73/Т50
Автор(и) : Бровко, Ольга Гавриловна, Гордиенко, Анна Степановна, Дмитриева, Ангелина Борисовна, Донцов В. А.
Назва : Товароведение пищевых продуктов : учебник . -4-е изд., перераб.
Вихідні дані : Москва: Экономика, 1989
Кільк.характеристики :424 с.: рис., табл.
Серія: ВУЗ. Государственная торговля
Примітки : Алф.-предм. указ.: с. 417-421. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-282-00049-0: 1.30 р.
ББК : 36-9я73
Предметні рубрики: Товарознавство-- Харчові продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): товароведение--пищевые продукты--зерномучные продукты--зерноборошняні продукти--овощные продукты--овочеві продукти--кондитерские продукты--кондитерські продукти--вкусовые товары--смакові товари--мясные продукты--м'ясні ппродукти--молочные продукты--молочні продукти--рыбные продукты--рибні продукти--пищевые жиры--харчові жири
Анотація: Химический состав, пищевая ценность и требования к качеству пищевых продуктов для приготовления пищи на предприятиях общественного питания.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)