Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повнийінформаційний короткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевые производства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості/В. Г. Мирончук [та ін.] ; за ред. В. Г. Мирончука. - 2007
2.

Порийчук В. М. Розвиток цукрового виробництва на Житомирщині в період НЕПу. Андрушівський цукровий завод в 1921-1925 рр./В. М. Порийчук // Матеріали Всеукраїнської науково-краєзнавчої конференції "Малинщина у просторі і часі" 25-27 верес. 1996 р.. -Малин:[б. в.], 1996.-С.104-106
3.

Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. Вип. 1 (17)/[редкол.: О. І. Черевко (відп. ред.) та ін.] ч. 2. - 2013
4.

Нецепляев С. В. Лабораторный практикум по микробиологии пищевых продуктов животного происхождения/С. В. Нецепляев, А. Я. Панкратов. - 1990
5.

Кретов И. Т. Технологическое оборудование предприятий пищеконцентратной промышленности/И. Т. Кретов, В. М. Кравченко, А. Н. Остриков. - 1990
6.

Лабораторный практикум по общей технологии пищевых производств/[А. А. Виноградова [и др.] ; под ред. Л. П. Ковальской. - 1991
7.

Кутепова М. А. Товароведение пищевых продуктов (для кондитеров)/М. А. Кутепова, З. П. Матюхина. - 1989
 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)