Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
 Знайдено у інших БД:Цінні та рідкісні видання ЖОУНБ ім. О. Ольжича (1)
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=пищевые производства<.>
Загальна кількість знайдених документів : 7
Показані документи с 1 за 7
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 664(075)/О-16
Автор(и) : Мирончук В. Г., Гулий І. С., Пушанко М. М. , Орлов Л. О., Українець А. І.
Назва : Обладнання підприємств переробної та харчової промисловості : підручник . -2-е вид., переробл. і допов.
Вихідні дані : Вінниця: Нова книга, 2007
Кільк.характеристики :642 с.: рис.
Примітки : Л-ра: с.633-636
Ціна : 098.00 грн
УДК : 664(075)
ББК : 36.81я73
Предметні рубрики: Харчова промисловість
Харчове обладнання
Географіч. рубрики:
Анотація: Розкрито питання обладнання підприємств переробної та харчової промисловості, його монтажу, ремонту та експлуатації.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Стаття зі збірника (однотомник)
Шифр видання : 908 (477.42)/М 19
Автор(и) : Порийчук В. М.
Назва : Розвиток цукрового виробництва на Житомирщині в період НЕПу. Андрушівський цукровий завод в 1921-1925 рр.
Колективи : "Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція
Місце публікування : "Малинщина у просторі і часі", Всеукраїнська науково-краєзнавча конференція. Матеріали Всеукраїнської науково-краєзнавчої конференції "Малинщина у просторі і часі" 25-27 верес. 1996 р./ [відп. ред. М. Ю. Костриця]. - Малин: [б. в.], 1996. - С. 104-106 (Шифр 908 (477.42)/М 19-009056)
Примітки : Бібліогр. в кінці ст.
УДК : 908 (477.42)
ББК : 26.891(4УКР-4Ж)
Предметні рубрики: Цукрове виробництво-- Історія --Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр.
Цукровий завод-- Історія --Андрушівка, місто (Житомирська область), 1921-1925 рр.
Знайти схожі

3.

Форма документа : Багатотомне видання
Шифр видання : 642.5:339(477)/П78
Назва : Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: в 2 ч. : зб. наук. праць/ М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. Вип. 1 (17) . ч. 2
Вихідні дані : Х.: Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, 2013
Кільк.характеристики :234, [1] с.: рис., табл.
Колективи : Міністерство освіти і науки України, Харківський державний університет харчування та торгівлі
Примітки : Л-ра в кінці ст. - Алф. покажч.: с. 231
Ціна : 35.00 грн
УДК : 642.5:339(477)
ББК : 65.9(4УКР)424-803 + 65.9(4УКР)42
Предметні рубрики: Установи громадського харчування
Географіч. рубрики:
Анотація: Збірник містить статті з прогресивних технологій продуктів харчування, удосконалення процесів та апаратів харчових виробництв.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

4.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.1/.5.055/Н58
Автор(и) : Нецепляев, Сергей Владимирович, Панкратов, Александр Яковлевич
Назва : Лабораторный практикум по микробиологии пищевых продуктов животного происхождения
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1990
Кільк.характеристики :223 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 221
ISBN, Ціна 5-10-001514-4: 0.40 р.
УДК : 637.1/.5.055
ББК : 36.92я73 + 36.95я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Лабораторні дослідження
Мікробіологія-- Харчові продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые производства--пищевые продукты--микробиология--лабораторная аппаратура--лабораторна апаратура--исследование молочных продуктов--дослідження молочних продуктів--исследование мяса--дослідження м'яса--колбасных изделий--ковбасних виробів--микробиология консервов--мікробіологія консервів--микробиология яиц--мікробіологія яєць--микробиология рыбы--мікробіологія риби
Анотація: Приведены методы микробиологического исследования пищевых продуктов.
Примірники : всього : ФОНД(1), ВВ(1)
Вільні : ФОНД(1), ВВ(1)
Знайти схожі

5.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 637.02/К80
Автор(и) : Кретов, Иван Тихонович, Кравченко, Владимир Михайлович, Остриков, Александр Николаевич
Назва : Технологическое оборудование предприятий пищеконцентратной промышленности : учеб. пособие
Вихідні дані : Воронеж: Изд-во ВГУ, 1990
Кільк.характеристики :223 с.: рис., табл.
Примітки : Лит.: с. 223
ISBN, Ціна 5-7455-0315-7: 0.45 р.
УДК : 637.02
ББК : 36.97-5я7
Предметні рубрики: Харчові виробництва-- Обладнання
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые производства--оборудование--оборудование для очистки сырья--обладнання для очищення сировини--оборудование для сортировки сырья--обладнання для сортування сировини--оборудование для измельчения сырья--обладнання для подрібнення сировини--производство брикетированных пищевых концентратов--виробництво брикетованих харчових концентратів--оборудование для тепловой обработки--обладнання для теплової обробки--сушильные установки--сушильні установки--упаковочное оборудование--пакувальне обладнання--оформление готовой продукции--оформлення готової продукції
Анотація: Описываются основные машины и аппараты пищеконцентратной промышленности, дается их классификация, приводятся методики расчета оборудования.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

6.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36-1я73/Л12
Автор(и) : Виноградова, Антонина Алексеевна, Мелькина, Галина Михайловна, Фомичева, Лидия Алексеевна, Шебершнева, Нелли Николаевна
Назва : Лабораторный практикум по общей технологии пищевых производств : учеб. пособие
Вихідні дані : Москва: Агропромиздат, 1991
Кільк.характеристики :336 с.: рис., табл.
Серія: Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений
Примітки : Лит.: с. 334. - Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 5-10-002282-5: 3.70 крб.
ББК : 36-1я73
Предметні рубрики: Харчові виробництва
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): пищевые производства--состав сырья--склад сировини--состав готовой продукции--склад готової продукції--производство хлеба--виробництво хліба--производство кондитерских изделий--виробництво кондитерських виробів--производство макаронных изделий--виробництво макаронних виробів--производство пищевых концентратов--виробництво харчових концентратів
Анотація: Методы анализа качества сырья для производства хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищеконцентратов.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

7.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 36-9я722/К95
Автор(и) : Кутепова, Мария Александровна, Матюхина, Зинаида Петровна
Назва : Товароведение пищевых продуктов (для кондитеров) : учебник
Вихідні дані : Москва: Высш. шк., 1989
Кільк.характеристики :160 с.: рис., табл.
Примітки : Прил.: с. 152-157. - Лит.: с. 158
ISBN, Ціна 5-06-000385-X: 0.20 р.
ББК : 36-9я722
Предметні рубрики: Товарознавство-- Харчові виробництва-- Кондитерське виробництво
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): товароведение--пищевые производства--кондитерское производство--состав пищевых продуктов--склад харчових продуктів--сырье кондитерского производства--сировина кондитерського виробництва
Анотація: Основы классификации и стандартизации пищевых продуктов, их химический состав, методы оценки качества и условий хранения.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)