Про нас Електронний депозитарій LIBO Зведений каталог України
Авторизація
Прізвище
Пароль
 

Бази даних


Електронний каталог ЖОУНБ ім. О. Ольжича- результати пошуку

Вид пошуку

Зона пошуку
Формат представлення знайдених документів:
повний інформаційнийкороткий
Відсортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнятипом документа
Пошуковий запит: <.>K=повидло<.>
Загальна кількість знайдених документів : 3
Показані документи с 1 за 3
1.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4/П58
Автор(и) : Попова, Олена Анастасівна
Назва : Швидке консервування. Кращі домашні рецепти
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2009
Кільк.характеристики :255, [1] с.: іл.
Примітки : Авт. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 978-966-481-059-0: 20.00 грн
УДК : 641.4
ББК : 36.997
Предметні рубрики: Домашнє консервування
Географіч. рубрики:
Анотація: Розміщено рекомендації, поради та рецепти з домашнього заготовлення плодів, овочів, ягід.
Примірники :ФОНД(1)
Вільні : ФОНД(1)
Знайти схожі

2.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.4(031)/З-80
Назва : Золота енциклопедія домашнього консервування
Вихідні дані : Донецьк: БАО, 2011
Кільк.характеристики :399, [1] с.: кольор. мал.
Примітки : Дод.: с. 364-372
ISBN, Ціна 978-966-481-484-0: 72.00 грн
УДК : 641.4(031)
ББК : 36.910я2
Предметні рубрики: Домашнє консервування
Географіч. рубрики:
Анотація: Рекомендації та поради з домашнього консервування плодів та овочів.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

3.

Форма документа : Однотомне видання
Шифр видання : 641.48/К65
Назва : Консервирование
Вихідні дані : Донецк: Сталкер, 2001
Кільк.характеристики :416 с.: рис.
Серія: Вкусные рецепты
Примітки : Лит.: с. 409. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк.
ISBN, Ціна 966-596-537-9: 7.50 грн
УДК : 641.48
ББК : 36.910
Предметні рубрики: Консервування-- Овочі
Консервування-- Плодоягідні культури
Консервування-- М'ясні продукти
Географіч. рубрики:
Ключові слова (''Вільн.індекс.''): консервирование--сиропы--сиропи--варенье--варення--повидло--джемы--джеми--цукаты--цукати--желе--лечебные свойства ягод--лікувальні властивості ягід--лечебные свойства овощей--лікувальні властивості овочів--овощные консервы--овочеві консерви--рыбные заготовки--рибні заготовки--мясные заготовки--м'ясні заготовки
Анотація: В этой книге вы найдете рецепты заготовки впрок всех без исключения продуктов, которые можно варить, мариновать, солить, коптить и вялить.
Примірники :ВВ(1)
Вільні : ВВ(1)
Знайти схожі

 
© Міжнародна Асоціація користувачів і розробників електронних бібліотек і нових інформаційних технологій
(Асоціація ЕБНІТ)